En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .

Katıl, katıl, katııııııllll
Sus kız ,bilmiyor musun fena gaza geliyorum ,kaçayım görmemiş olayım bu mesajı
Geçen gün bir tarifi yapayım dedim karar verdim .Daha sonra facede bir tarif göz kırptı bana .Beni yap beni hiç kimse yapmadı ama o tarifi yapan çok oldu dedi.Ama sen de hamurişisin ,hamurişi yapan çok oldu dedim.Öteki de dedi ki ben iddialıyım asıl beni yap.İkisine de kızdım yapmıyorum.

Hamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... @shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.

gör beni, gör bu mesajı, gör ısrarımıı
yap kız, hamur işi olsun, olmasın ne farkeder
dünya mutfagına uygunsa hiç affetme

Hissediyorummm
bu kategori senin için yaratılmışşş, tam ağzına layık

Hamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.

terbiyesizmisin nesinnnn
ingilizler sağlıksız besleniyorsa benim günah neee
Senin için sıvı yağla tekrar baştan yaparımmm
Kıymaaa banaaa nütfennnn

Hamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.
Tutmayın beni Allah Allah Allah ,yapmayın yazıktır ,günahtır acıyın bana.Kim markete gidecek ,rahatım bozulur ya
Daha yapan olmaz ipucu vereyim o hamurişini.Kru ile başlıyor vasan ile bitiyor.Hamurişinde ustayım ama caydım yapmam

Kalk hadi. Markete gidip gelince bilmem kaç yüz kalori yakarsin hem.

oofff işte oyumu verebileceğim bir tarifff

Kaldır totonu
koş markete spor olur, ekşın olur, heyecan olurrrr, şampiyonluk olur anlarsın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…