Sen her koşulda güzel sunum yaparsınVallahi yaa
Planlamam yarına göreydi ama yarın için sarı kod uyarıları verildi, kaldır totişkonu Yasmin dedim.
Keşke pinterestgirl üyelerimiz yapsaydı bu tarifi, sunumun hakkını veremedim yine.
2 tarif yaptım yav, hele şimdi yaptığım 2-3 tarife bedeldi.Darısı yapmayanların başına ne diyelim
Amin elllamDarısı yapmayanların başına ne diyelim
Çok iyi yapmışsın. Yarın hava yağmurlu.Vallahi yaa
Planlamam yarına göreydi ama yarın için sarı kod uyarıları verildi, kaldır totişkonu Yasmin dedim.
Keşke pinterestgirl üyelerimiz yapsaydı bu tarifi, sunumun hakkını veremedim yine.
Mesela2 tarif yaptım yav, hele şimdi yaptığım 2-3 tarife bedeldi.
Kesin muhteşem oldu2 tarif yaptım yav, hele şimdi yaptığım 2-3 tarife bedeldi.
Elticim dışarıdaydı bugün, kuşumda onlayn yine bir yerlerde.
Sosyallikten yıkılıyorlarElticim dışarıdaydı bugün, kuşumda onlayn yine bir yerlerde.
Tarif muhteşem oldu evet, ama sunum için öyle diyemeyeceğim. Sana dedim rastgele çekeceğim diye.Kesin muhteşem oldu
Yasoommm tarif güzelse gerisi gelirTarif muhteşem oldu evet, ama sunum için öyle diyemeyeceğim. Sana dedim rastgele çekeceğim diye.
Kız senin de herşeyden bilgin varYasoommm tarif güzelse gerisi gelir
007 SosyalBondKız senin de herşeyden bilgin varkim ne yapıyor hepsi mevcut
Yok canom yaso ne yaptı bilmiyorum ki benKız senin de herşeyden bilgin varkim ne yapıyor hepsi mevcut
Ben tarifimi kimseye söylemedim, ne olduğunu bilmiyor benceKız senin de herşeyden bilgin varkim ne yapıyor hepsi mevcut
Evet yasom bilmiyorum tabi, tarif muhteşem oldu dedin diye öyle dedımBen tarifimi kimseye söylemedim, ne olduğunu bilmiyor bence