- 24 Eylül 2018
- 97.005
- 292.124
Sen aldın mı?Aldın mı sosyal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen aldın mı?Aldın mı sosyal
Yaaa çok eskiden dünya mutfagini herkes çok isterdi,ben hiç istemezdim kuzu biliyor musun şimdi noldu anlamiyomSen kesinlikle almış olmalısın sosyalim
Ben dedim ama ,sakalım yokGül gibi yöredeki bırakıp ecnebi mutfağına giderseniz olacağı bu
5 3 e düşmesin deDaha çok yeni gelirler inş
Bi de çorap kokacakHer yer koltuk altı koktu elllam
Neden istemediklerini anladıkYaaa çok eskiden dünya mutfagini herkes çok isterdi,ben hiç istemezdim kuzu biliyor musun şimdi noldu anlamiyom
Aziz AllahBi de çorap kokacak
AldımHepimize Eslimmmm ,sen aldın mi
Atalar boşuna dememiş kuzum be büyük lokma ye büyük konuşma diyeYaaa çok eskiden dünya mutfagini herkes çok isterdi,ben hiç istemezdim kuzu biliyor musun şimdi noldu anlamiyom
Aşko hepsini kirbaclaÖzel mesaj başlığını düzeltmeyenlerin tarif kabul olmayacak.Verdim saymam ona göre İlk mesajda yazıyor bilginiz olsun
Yoreselde resmen kurudum , asla aklıma yatan tarif bulamiyorum canom hâlâ arıyorum bir dahaki ayda yöresel olursa görürsünGül gibi yöreseli bırakıp ecnebi mutfağına giderseniz olacağı bu
Aldım bir sürü tarifin içinden anca secebildimSen aldın mı?
Hadi hayırlısı bakalımAldım bir sürü tarifin içinden anca secebildim
Aşko geçen ay böyle bir sorun yaşadım bir daha kabul edemiyeceğimAşko hepsini kirbacla
Tarihte bir ilk yarışma kendi kendine imha olur canom ahandaa başımıza gelene bak5 3 e düşmesin de
Bu sefer mecazen gevur değil üstelik.Gevur tarifler dolu,alabilen yok