Aynı şeyi aklımdan geçirdim Türkmen pilavını bizde de yapabilir dedim hemsosuu
Bence de hemşom,çok da güzel bir tarif oAynı şeyi aklımdan geçirdim Türkmen pilavını bizde de yapabilir dedim hemsosuu
Muhteseemmmm,çok yakışır yarışmamıza hemsosuuBence de hemşom,çok da güzel bir tarif o
Davetimizi yaptık hemşom,beklerizMuhteseemmmm,çok yakışır yarışmamıza hemsosuu
Bence de hemşom,çok da güzel bir tarif o
Peki yine pilav yapsam olur mu yoksa başka bir şey mi düşüneyimMuhteseemmmm,çok yakışır yarışmamıza hemsosuu
Alınmamış tarifler içinPeki yine pilav yapsam olur mu yoksa başka bir şey mi düşüneyim
Tamam teşekkür ederim
Merhaba hayırlı olsun.Selam kızlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyorminnoş hemen aradı söyledi doktor önce ona söyledi oda anne babaya söyledi tam süprz oldu önce kız gibi denmişti ..Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah sağlıcakla doğsunalr yeter ki..
Nevosa mesaj at canım,o tarif konusunda sana yardım edecektirPeki yine pilav yapsam olur mu yoksa başka bir şey mi düşüneyim
Ayyy baktım baktım süper ödüller varmış. Özel mesaj attım görünce cevap verir artıkNevosa mesaj at canım,o tarif konusunda sana yardım edecektiroylama 26 kasımda başlayacak. Ödüller bölümüne de göz atabilirsin. Kazanan üye birde pro üyelik kazanıyor
Çok tatlıyız hemsosuu
Maşallahimiz var hemşom