- 24 Eylül 2018
- 97.109
- 292.323
Olabilir aşko,ama tatil daha dün basladiCidden hepimizin bu sıra farklı yoğunluğu var. Birde tatile girdik. Normal sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir aşko,ama tatil daha dün basladiCidden hepimizin bu sıra farklı yoğunluğu var. Birde tatile girdik. Normal sanki
Bence çokzelTarifler hep birbirine benziyor
İşte diyorum ya farklı yoğunluklarımız var. Taşınma, hastalık, doğum vb.. gibiOlabilir aşko,ama tatil daha dün basladi
Oda ürkütüyor aşkomBence çokzel
Oda ürkütüyor aşkom
Duttoplamayadevam.comİşte diyorum ya farklı yoğunluklarımız var. Taşınma, hastalık, doğum vb.. gibi
Ürkecek olan taraf sen olmamalısın aşkomOda ürkütüyor aşkom
Bende boş boş takılıyorumDuttoplamayadevam.com
Bir bomba da sen patlatacan anlaşıldıBende boş boş takılıyorum
Sen biraz toparlan elbet yaparsınBen biraz evin sakinlemesini bekledim özellikle.
Belki elimde patlarAslında başka bir şey arıyorum ama orijinal bir şey bulamadımBir bomba da sen patlatacan anlaşıldı
Gelen giden misafir işi bitti.Sen biraz toparlan elbet yaparsın
Yöreselin gözü yaşlı şuanBelki elimde patlarAslında başka bir şey arıyorum ama orijinal bir şey bulamadım
Bebek kaç günlük olduGelen giden misafir işi bitti.
ilk başlarda.
eşimin halası ve kuzenleri bile geldiler.
Tarifimi yaptım ama yedik. Sadece iki fotoyu yaparken çektim Haftaya artık. O da olmazsa son hafta ne zamansaBu yarışma da en son ben katılacağım ordinary şansına küs
Yani son günTarifimi yaptım ama yedik. Sadece iki fotoyu yaparken çektim Haftaya artık. O da olmazsa son hafta ne zamansa
31 ekimde doğurmuştum.Bebek kaç günlük oldu
Maşallah Allah kolaylık versin canımGelen giden misafir işi bitti.
ilk başlarda.
eşimin halası ve kuzenleri bile geldiler.