- 1 Aralık 2021
- 12.079
- 40.587
- 34
Demi yaniii yemedik bizdeeKopyala yapıştır yaptığımı da. nerden çıkardınız, yooo ne alakası var
Seda kaynanan sorun çıkarmaya devam ediyor mu? Orta yolu buldunuz muMerhabalarr
Evlerden ırak ben burada deliriyorumSeda kaynanan sorun çıkarmaya devam ediyor mu? Orta yolu buldunuz mu
Sedanın çok sessiz biri olduğunun farkında, buna oynuyor bence nanem. Oğluda birşey demiyorsa bildiği gibi avucuna almaya çalışıyorEvlerden ırak ben burada deliriyorum
Şaka gibi .Seda kaynanan sorun çıkarmaya devam ediyor mu? Orta yolu buldunuz mu
Sedanın çok sessiz biri olduğunun farkında, buna oynuyor bence nanem. Oğluda birşey demiyorsa bildiği gibi avucuna almaya çalışıyor
Bu günler senin için çok kıymetli canım, sen istediğin gibi olsun her şey. Tadını çıkar. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Eşinin dediği gibi yap ama kendinize üzme. Bebeğinle birbirinize odaklanin,o uyuyunca sende dinlen kafanı dinle. Üzme kendini , geldin gitsin konuşsun,he de geçYani aynı bina site olduğu için .
Buda belli.
bi şekilde orta yollu geçinip gitcez .
Annemde ablamlarda aynı yorumu yapıyorlar
Evet biliyorum.Bu günler senin için çok kıymetli canım, sen istediğin gibi olsun her şey. Tadını çıkar. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Eşinin dediği gibi yap ama kendinize üzme. Bebeğinle birbirinize odaklanin,o uyuyunca sende dinlen kafanı dinle. Üzme kendini , geldin gitsin konuşsun,he de geç