Popüler Konu Dünya Mutfağı Tarifleri

Seda kaynanan sorun çıkarmaya devam ediyor mu? Orta yolu buldunuz mu🤲
Şaka gibi .
Sanki evimde sinema filmi dönüyor ben şaşkınlıkla izliyorum. 😅🤣😂🤭
Bugün kendiliğinden geldi buraya .
Hiç bi şey yokmuş gibi
Sohbet etti oturdu kahve çay meyve
Faslı oldu getirdim koydum.
Annemlede sohbet etti,
umutuda sevdi sonra gitti.
Sinir ilacı kullanıyormuş normalde ben bunu hiç bilmiyordum. Şansıma salı günü almamış ise ilacını böyle acayip didişme tartışma oldu .
Artık ben kendisini çözdüm ağırlanmak ilgi hürmet bekliyor benden
bu yaptığı ziyaretlerde .
zaten bana annemin yaptığı gibi öyle mutfakta yardımı yok. Alışığım beklentim de yok.
Ben hep allahım beni ayağa kaldır dedim hep hastanedeyken dua ettim. Çünkü insan ilerisini sonrasını bildiği için.

Sedanın çok sessiz biri olduğunun farkında, buna oynuyor bence nanem. Oğluda birşey demiyorsa bildiği gibi avucuna almaya çalışıyor 🥺

Eşim ben ikinizin arasında kalmak istemiyorum .Bu bana zor lütfen sorun yaşamayın
Aranızda halledin diyor . annemin sana söylediği fikirleri yapıyormuş gibi görün sonra sen ne istiyorsan onu yap fazla takılma.
Dedi.

Yani aynı bina site olduğu için .
Buda belli.
bi şekilde orta yollu geçinip gitcez .
Annemde ablamlarda aynı yorumu yapıyorlar😄😃😀

Yani aynı bina site olduğu için .
Buda belli.
bi şekilde orta yollu geçinip gitcez .
Annemde ablamlarda aynı yorumu yapıyorlar😄😃😀
Bu günler senin için çok kıymetli canım, sen istediğin gibi olsun her şey. Tadını çıkar. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Eşinin dediği gibi yap ama kendinize üzme. Bebeğinle birbirinize odaklanin,o uyuyunca sende dinlen kafanı dinle. Üzme kendini , geldin gitsin konuşsun,he de geç 🤲

Bu günler senin için çok kıymetli canım, sen istediğin gibi olsun her şey. Tadını çıkar. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Eşinin dediği gibi yap ama kendinize üzme. Bebeğinle birbirinize odaklanin,o uyuyunca sende dinlen kafanı dinle. Üzme kendini , geldin gitsin konuşsun,he de geç 🤲
Evet biliyorum.
Buna dikkat ediyorum.
ilk günlere göre biraz daha iyiyim..
🙂

X