Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılacak ben garanti veriyorumKocam çok beğenecek
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçerBayılacak ben garanti veriyorum
Bu yemekten sonra mide kalırsa neden olmasınErkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
Ah bebişim oğlum o kadar hasta ki buraya girebilmek bir kenara dursun yemek bile yiyemedim kaç gündür
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarAh bebişim oğlum o kadar hasta ki buraya girebilmek bir kenara dursun yemek bile yiyemedim kaç gündür
Çok geçmiş olsun canımAh bebişim oğlum o kadar hasta ki buraya girebilmek bir kenara dursun yemek bile yiyemedim kaç gündür
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar
Sağolun canımlarÇok geçmiş olsun canım
Nasil biliyor yaw canım nevosum, tansiyonum çıkarYamuk dizer mi hiç sonra aklı uçar
En sevdiğimm canoomm
Kuzumm benimmm öğreniyoruz inşKız ne eriği maharet senin ellerinde
Oyy benim minikimee çok geçmiş olsun annesinin, tez zamanda iyileşsin sapasağlam olsun inş bitanesiiAh bebişim oğlum o kadar hasta ki buraya girebilmek bir kenara dursun yemek bile yiyemedim kaç gündür
Nanenin yemeginin banada gelmedi yasomKonu gelmiş ama bende bildirim yok.
ASSOSyal benim hevesimi kırdın kuşum. Tarifimi yapınca baştan savma bir sunum ile yapacağım sayende.
Tarifi yapmak mesele değil ki, sunmak mesele.Nanenin yemeginin banada gelmedi yasom
Yaa yasom öyle deme lütfen, sen kimbilir ne aldın muhteşem yaparsın eminim sen fasulye olmuş insansın, sen yasosun her şeyi yaparsın, bir günde kilolarca biber altından girdin üstünden çıktın bu ne kii
Yok yasocum yaaa birinci olmaz bence bende ilk yapayım kurtulayım dedim,aklımda durmasin diye sen daha da güzelini yapacaksınTarifi yapmak mesele değil ki, sunmak mesele.
Keşke son günleri bekleseydin, azıcık motivasyonumuz olurdu.
Fasulye ol sende kurtul, bizde kurtulalım.
Sağol kuzucum inşallahOyy benim minikimee çok geçmiş olsun annesinin, tez zamanda iyileşsin sapasağlam olsun inş bitanesii