- 14 Haziran 2019
- 13.311
- 47.053
Ah benim cancagızımm teşekkür ederiimSeni biliyorum
Maşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah benim cancagızımm teşekkür ederiimSeni biliyorum
Maşallah sana
Ah benim cancagızımm teşekkür ederiim
Maşallah sizeNevosum gelen yemekler muhteşem değil mi yaa, her gelen yemeğe bayılıyorum herkes çok güzel tarifler seçmiş çok güzel şeyler ogreniyoruz, aslında hepimiz yabancı yemekleri yapabiliyoruz Nevreste
Sanada nevosumMaşallah size
Bende yapabilsem bitmedenSanada nevosum
Yaparsın nevosum ben biliyorumBende yapabilsem bitmeden
Uçmamak için taş,ip vsNe malzemesi?
Evdeyim ama güvende miyim bilmem ,öyle böyle esmiyorGüney görünüyorsa o tarafa bak. Samanyolu belki görünür. Elektrik gitse İstanbul'da yapılacaklar listemde o başı çekiyor. Diğeri de güvenli yere kaçmak
Gel aşkom bekliyorumAşko,bence senin o tarafa doğru uçma ihtimalim var,kahvaltıya bile yetisebilirim,bekle beni Nevreste
Tamam sonra bana gelCami çaldım açmadın aşkom C A N O 'ya doğru uçuyorum
Gel ben seni camdan tutar içeri çekerimCami çaldım açmadın aşkom C A N O 'ya doğru uçuyorum
AnlastikTamam sonra bana gel
Al beni Zano'm başım döndü firfirGel ben seni camdan tutar içeri çekerim
Burda rüzgar o kadar şiddetli değil, yağacak gibi. Hava da ılık ılık esiyor hayırdır inşallahAl beni Zano'm başım döndü firfir
Hava ılıktır büyük ihtimal, henüz çıkmadım. Ama bizim burda lodos oldu mu hep şiddetli eser Arkadan ittire ittire yürürüm kesin Yağmur yağınca kesilir.Burda rüzgar o kadar şiddetli değil, yağacak gibi. Hava da ılık ılık esiyor hayırdır inşallah