Kıyamam, Allah şifa versin, deyzesi yesinAh ya minik fasulyem uğraştırıyor valla 3 gün iyiyse 5 gün hasta
Bazen onaylanması uzun surebiliyor ,normal bir durumsaat 2 bucuk 3 gibi acmistim da gsliba olmadi:/
Normal canım bekle görünecek
Ortalık gevur doluGEVUR konu açtı diye bir bildirim gelmiş, gittim baktım iç çektim. Ennn bir köpüklüsünden efkâr gayfesi yaptım kendime.
Ne diyeyim, hayırlı geceleriniz olsun gevurlar.Eki Görüntüle 3506644
Hiç, bu kadar gevurla çevrili olduğumuzu biliyorduk ama çaktırmıyorduk. Dünya mutfağına girince tescilledik gevurlarımızı elticim.Ortalık gevur dolu
Afiyet bal şeker olsun
Afiyet olsun kahvenin yanınaGEVUR konu açtı diye bir bildirim gelmiş, gittim baktım iç çektim. Ennn bir köpüklüsünden efkâr gayfesi yaptım kendime.
Sağ olasın, yaktım yaktım.Afiyet olsun kahvenin yanınaiyi gidiyor
Aslında bu ay sanki sıradan geçiyor gibi görünüyor ama değilHiç, bu kadar gevurla çevrili olduğumuzu biliyorduk ama çaktırmıyorduk. Dünya mutfağına girince tescilledik gevurlarımızı elticim.
Sağ olasın elticim.
Keyfin bol olsun afiyet olsun yasocanGEVUR konu açtı diye bir bildirim gelmiş, gittim baktım iç çektim. Ennn bir köpüklüsünden efkâr gayfesi yaptım kendime.
Kapanış kimden gelecek acabaAslında bu ay sanki sıradan geçiyor gibi görünüyor ama değilOylamada hepsini alt alta dizince olay olacak
Sağ olasın Canom, elbet bizde öğreniriz.Keyfin bol olsun afiyet olsun yasocanGevurluğu burada öğrendik
Daha çok varKapanış kimden gelecek acaba