- 24 Eylül 2018
- 97.405
- 292.905
Merci Zano'mUuu muhteşem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merci Zano'mUuu muhteşem
Gerçi asosyal varken elendim şimdiden
Yokk can sıkıntısından soruyorum canomVarsa bir önerin söyle çekinme
Valla öyleymiş jeyom ben gelene kadar ışık hızında ilerlenmisZaman çok hızlı ilerliyor burda
Arada girip çıkıyordum girmediğimi farkettim .Sen nerelerdesin Oğlun nasıl
Onu peripella yapsın Blue_Peri
O önce Türk mutfağını halletsin
Peri limonlu bir şeyler yapsın. Missss gibi limon kokusu, sever o.
Ama zeytinyağlı olsun
deeev mantılarssss
Ooo çok sever limonu yüzen şeyleri
Zaten mantılar oy vermezsek eve gelip bizi döver O zaman anaokulu duzeyindeydiler, artık ilkokullu olmuşlardır
Asır oldu mezun olup kep bile atmışlardır
Ahahahahah, doğru,doğuştan toramandılar
Arkamdan cekistirmelerinizi bilen ozlemisim ya la gözlerim doldu amma gulmekten dubai mantısı yapacam busefer malum duabinin her haltini yaptılarSadece dövmekle kalmaz, füze atıp gümletir. Toz duman oluruz
Hamdolsun, yaşıyoruz be guzum bebeleri öpValla öyleymiş jeyom ben gelene kadar ışık hızında ilerlenmis
Nasılsın bakım canımın içüüümmm
Arada girip çıkıyordum girmediğimi farkettim .
Şükür abla sarılığı atlattık 3 aylık olduk her ay yeni bir gelişimle devam ediyoruz bakalım büyüyoruzatayım ben sana
Türkiye buna hazır değil, yapmaArkamdan cekistirmelerinizi bilen ozlemisim ya la gözlerim doldu amma gulmekten dubai mantısı yapacam busefer malum duabinin her haltini yaptılar
Cok yasa iyi yasa canım jeyocanimmm öperim teyzesiHamdolsun, yaşıyoruz be guzum bebeleri öp
Amin canım benim, beraberceCok yasa iyi yasa canım jeyocanimmm öperim teyzesi
Etliekmekli dubaicikilatasi gördüm internette doğrumu yalanmi bilmem onlar olabiliyor ise dubaili mantı cokdaha iyi olar yapacagum. Türkiye herşeye hazır su bir senede herşeyi gördük şükürler olsun kuzu görmediğimiz kalmadieksik kalamamTürkiye buna hazır değil, yapma
Maşallah canım sağlıkla büyüsünValla öyleymiş jeyom ben gelene kadar ışık hızında ilerlenmis
Nasılsın bakım canımın içüüümmm
Arada girip çıkıyordum girmediğimi farkettim .
Şükür abla sarılığı atlattık 3 aylık olduk her ay yeni bir gelişimle devam ediyoruz bakalım büyüyoruzatayım ben sana
Ben de kendimden Dubai Jenna'sı yapayım bari,bir o kaldıEtliekmekli dubaicikilatasi gördüm internette doğrumu yalanmi bilmem onlar olabiliyor ise dubaili mantı cokdaha iyi olar yapacagum. Türkiye herşeye hazır su bir senede herşeyi gördük şükürler olsun kuzu görmediğimiz kalmadieksik kalamam
Koca adayı mı buldun kııız?Ben de kendimden Dubai Jenna'sı yapayım bari,bir o kaldı
Yok yok,bende o şans nerdee?Koca adayı mı buldun kııız?
Belki de şanslı olduğun için olmuyorYok yok,bende o şans nerdee?
Olsa dert olmasa dertBelki de şanslı olduğun için olmuyor