Aslında tüm tarifler çok güzeldi ama oy hakkımız 3 olunca kullanamadıkSenin de tarifin çok çok güzeldi bence
Oylarından memnun musunAslında tüm tarifler çok güzeldi ama oy hakkımız 3 olunca kullanamadık
Sen çok tatlısın biliyor musun,ins en yakın zamanda sende birinci olursun canimAslında tüm tarifler çok güzeldi ama oy hakkımız 3 olunca kullanamadık
Evet,3 oy az geldi gercektenAslında tüm tarifler çok güzeldi ama oy hakkımız 3 olunca kullanamadık
Daha fazla oy hakkı olsaydı hiç oy toplayamayacaktik demek ki hemsosuuEvet,3 oy az geldi gercekten
Hep son sıralarda olunca bu kadarını beklemiyordumOylarından memnun musunBu ay ilk defa bu kadar çok oy aldın değil mi Bundan sonra daha çok yükselirsin inşallah
Sunum çok etkiliyor canımHep son sıralarda olunca bu kadarını beklemiyordum
hatta sunuma pek özenmedim , temizlik sonrası ters çevirdiğim sehpanın ayağı da çıkmış fotoğrafta.
Tabii motive oldum bundan sonra daha dikkat ederim
O senin tatlılığınSen çok tatlısın biliyor musun,ins en yakın zamanda sende birinci olursun canim
Toplamamış haliniz bu hemşom,bana 1 tane oy gelmedi ,hıhDaha fazla oy hakkı olsaydı hiç oy toplayamayacaktik demek ki hemsosuu
Kendine haksızlık yapmaO senin tatlılığın, İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Belki bir gün diyelim ama öyle bir iddiam yok. O kadar yetenekli değilim.
Olur olur sen hiç öyle düşünme, ilk başlarda öyle olur sonra açılırsın beybiO senin tatlılığın, İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Belki bir gün diyelim ama öyle bir iddiam yok. O kadar yetenekli değilim.
Senin sunum gorunseydi kesin birinciydin hemsosuu, biz verdik oyumuzu ama yetmediToplamamış haliniz bu hemşom,bana 1 tane oy gelmedi ,hıh
Aşko geçen ay bende hiç oy almadımToplamamış haliniz bu hemşom,bana 1 tane oy gelmedi ,hıh
Bizi sevmiyorlar galiba aşkomAşko geçen ay bende hiç oy almadım
Görmüyorlar bizi aşkomBizi sevmiyorlar galiba aşkom
Hayali sunuma Hayali oy ,oy oy oyySenin sunum gorunseydi kesin birinciydin hemsosuu, biz verdik oyumuzu ama yetmedi