Popüler Konu Dünya Mutfağı Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz '' Dünya Mutfağı Tarifleri'' hangileridir?

• Erikli Galette

• Samosa

• Quesadilla

• Kıbrıs Köftesi

• İsveç Köfte

• Levain Kurabiye

• Calzone

• Ballı Susamlı Tavuk

• Kepse Pilavı

• Macar Kebabı

• Paris-Brest

• Churros

• Medovik

• Falafel

• Gnocchi

• Coxinha

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Burda da kuru soğuk var Ben zaten şimdiden 4 güne 1 falan evden çıkıyorum anca ,hiç zor gelmez ,ama sosyal kelebekler için zor olacak
Yani benim için
Aşko ev iyi geliyor, galiba yalnızlığa alışmışım
Arada arkadaşlarla takılırım yeter. Birde kendime sıcak su torbası aldırdım. Sarılıp gezeceğim Üşüyünce hemen böbreklerim ağrıyor. Yaza kadar dayanmam lazım

Harika ,çok aşırı parlak bir fikrim var,bence kimse yok demez Oy vermeyenl er yerine bize 3er oy daha verme hakkı verilsin, Allah'ım, neyim ben ,güzel fikir makinesi
Aslında birde oy kullanma zorunluluğu gelse, oy kullanmayan siteye giremese var ya super olur,oy rekoru kırarız

Valla benim de organlarım ağrıyor az üşüsem, gerçi organ da kalmadı ama ,kalanlar işte ahahahahaha Dikkat et kendine aşkom,arada evde ,arada disarda görürsün bir kaç arkadaşını yeter

Valla benim de organlarım ağrıyor az üşüsem, gerçi organ da kalmadı ama ,kalanlar işte ahahahahaha Dikkat et kendine aşkom,arada evde ,arada disarda görürsün bir kaç arkadaşını yeter
Aynen aşkom organlar teker teker gidiyor. Ama ben artık başka kaybetmeyi düşünmüyorum Hastalıklar uzak olsun
Evet aşkom havalar ısınana kadar böyle takılacağım. Kilo almadan yaz gelirse memnun olacağım

Bugüne kadar gidenler yeter ,artık güzel, iyi ,hayırlı,bereketli olan ne varsa gelsin,bekliyoruz İnşallah aşkom,gönlüne göre olsun her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…