Yani benim içinBurda da kuru soğuk varBen zaten şimdiden 4 güne 1 falan evden çıkıyorum anca ,hiç zor gelmez ,ama sosyal kelebekler için zor olacak
Muhteşem fikirHarika ,çok aşırı parlak bir fikrim var,bence kimse yok demezOy vermeyenler yerine bize 3er oy daha verme hakkı verilsin, Allah'ım, neyim ben ,güzel fikir makinesi
Aslında birde oy kullanma zorunluluğu gelse, oy kullanmayan siteye giremese var ya super olur,oy rekoru kırarızHarika ,çok aşırı parlak bir fikrim var,bence kimse yok demezOy vermeyenl er yerine bize 3er oy daha verme hakkı verilsin, Allah'ım, neyim ben ,güzel fikir makinesi
Valla benim de organlarım ağrıyor az üşüsem, gerçi organ da kalmadı ama ,kalanlar işte ahahahahahaYani benim için
Aşko ev iyi geliyor, galiba yalnızlığa alışmışım
Arada arkadaşlarla takılırım yeter. Birde kendime sıcak su torbası aldırdım. Sarılıp gezeceğimÜşüyünce hemen böbreklerim ağrıyor. Yaza kadar dayanmam lazım
Muhteşem fikir
Keyfimiz gelsinBayılıyorum Kobra Murat'aaaa
O zaman üye kalmazAslında birde oy kullanma zorunluluğu gelse, oy kullanmayan siteye giremese var ya super olur,oy rekoru kırarız
Gelsin gelsiinKeyfimiz gelsin
Buradan ayrı kalamazlar bence kesin oy kullanırlarO zaman üye kalmaz
BilemedimBuradan ayrı kalamazlar bence kesin oy kullanırlar
Aynen aşkom organlar teker teker gidiyor. Ama ben artık başka kaybetmeyi düşünmüyorumValla benim de organlarım ağrıyor az üşüsem, gerçi organ da kalmadı ama ,kalanlar işte ahahahahahaDikkat et kendine aşkom,arada evde ,arada disarda görürsün bir kaç arkadaşını yeter
Şuan cevrimici üye 406 ama oy kullanan 229Bilemedim
Bugüne kadar gidenler yeter ,artık güzel, iyi ,hayırlı,bereketli olan ne varsa gelsin,bekliyoruzAynen aşkom organlar teker teker gidiyor. Ama ben artık başka kaybetmeyi düşünmüyorumHastalıklar uzak olsun
Evet aşkom havalar ısınana kadar böyle takılacağım. Kilo almadan yaz gelirse memnun olacağım
Zor bir şey de değil aslında ama ,bilemiyorumŞuan cevrimici üye 406 ama oy kullanan 229yaptığımız yemeklere haksızlık
Amin aşkomBugüne kadar gidenler yeter ,artık güzel, iyi ,hayırlı,bereketli olan ne varsa gelsin,bekliyoruzİnşallah aşkom,gönlüne göre olsun her şey
Bak konuyu aktif tutuyoruz hala değişen bir şey yokZor bir şey de değil aslında ama ,bilemiyorum
SaniyelikZor bir şey de değil aslında ama ,bilemiyorum