- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Naber canim,nasilsin. Madalyan hayırlı olsun dememi beklersen eger avucunu yalarsin soyleyeyimSelam harbi`ciğim hoşbuldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber canim,nasilsin. Madalyan hayırlı olsun dememi beklersen eger avucunu yalarsin soyleyeyimSelam harbi`ciğim hoşbuldum.
Iyidir canım senden? Vay be Sende mi?Hoşbuldum canım naber?Nevoş söylesin.Kazen`den az biraz tırsıyorum da.
evet burçtaşız pinkomkimsenin malını mülkünü,başarısını,parasını vs...kıskanmam aklıma bile gelmez ama ailemi ve sevdiklerimi elbette çok kıskanıyorum,bir de kinciyim ya işte o çok fena,nasıl bir hafızam varsa yıllar sonra denk getirirsem intikamımı alıyorumBurçtaşım Kıskanç mısın sende?
İyidir canım.Naber canim,nasilsin. Madalyan hayırlı olsun dememi beklersen eger avucunu yalarsin soyleyeyim
Yok ya korkmuyorum da hatasını anlayana kadar beklemeyi tercih ediyorum.Iyidir canım senden? Vay be Sende mi?
selam adraniye korkuyorsun ki,nevoş gelsin ona söyleyelim,o söylesin kazene,kızacaksa nevoşa kızsın,sen sıyrılırsın aradanHoşbuldum canım naber?Nevoş söylesin.Kazen`den az biraz tırsıyorum da.
Ne kiskancam beeeeeeİyidir canım.
Niye demiyorsun kıskanç.
Yok ya korkmuyorum da hatasını anlayana kadar beklemeyi tercih ediyorum.
selam zekzi beybiiii naberbenim madalyamı tebrik edebilirsin meselaNaber canim,nasilsin. Madalyan hayırlı olsun dememi beklersen eger avucunu yalarsin soyleyeyim
Selam canım.Dimi ben de öyle düşündüm.Azarı Nevoş yesin.selam adraniye korkuyorsun ki,nevoş gelsin ona söyleyelim,o söylesin kazene,kızacaksa nevoşa kızsın,sen sıyrılırsın aradan
Bende Öyleyim canım ailemi sevdiklerimi kıskanırım. Diğerleri umrumda olmaz. Kin de duruma göre değişir karakteri bozuksa nefret ediyorum, intikam almaya gerek duymuyorum, böylesine kendinden beter bela mı var Evlilik değiştirdi biraz eskiden illa can acıtırdım, daha vicdani bakıyorum şimdievet burçtaşız pinkomkimsenin malını mülkünü,başarısını,parasını vs...kıskanmam aklıma bile gelmez ama ailemi ve sevdiklerimi elbette çok kıskanıyorum,bir de kinciyim ya işte o çok fena,nasıl bir hafızam varsa yıllar sonra denk getirirsem intikamımı alıyorum
Bekle bakalım ne zaman fark edecekİyidir canım.
Niye demiyorsun kıskanç.
Yok ya korkmuyorum da hatasını anlayana kadar beklemeyi tercih ediyorum.
Gelmez ay.Bekle bakalım ne zaman fark edecek
Senden etmiycemmmmselam zekzi beybiiii naberbenim madalyamı tebrik edebilirsin mesela
HarbiiiiimMeryemmm
Naber kuzummm nasilsinnnHarbiiiiim
Iyim bugun geznekten yorulmusum hanneyi uyuttum bende yattim sen nabiyon nasilsinNaber kuzummm nasilsinnn
Oy yirimm napim kuzum bildigin gibi,bi değişiklik yokIyim bugun geznekten yorulmusum hanneyi uyuttum bende yattim sen nabiyon nasilsin
iyi bakalim kuzucum ben uykuya transfer oluyorum öpüyorum seniiOy yirimm napim kuzum bildigin gibi,bi değişiklik yok
iyi geceler tatlimmiyi bakalim kuzucum ben uykuya transfer oluyorum öpüyorum senii
Kıskanmayalım lütfenYok ya nefsime hakim oldum,yapmadim
Sünnet çocuğu gibi olmuşsun hemsom,yastığına 2 çeyrek takmışlar gibi
Kıskanmayalım lütfen