Canım aslında uzun zamandır oylamamız çok adaletli yapılıyorTamamdir hemsom
Demi ya oylama sistemine daha dogrusu oy isteme sistemine kizip gitmistimde gidis o gidis
Ne kizginlikmis arkadas 1 senede anca gecti..yeni yeni yumusuyorum
Görüşürüz hemşomBen kactim nevosum..callen teyze beni bekler bu gunumude tamamlim incecik olim
Hmm.. Öyle olsun bakalımHayır,möhüm işim vardı
Yok ya nefsime hakim oldum,yapmadimHmm.. Öyle olsun bakalım
Yaptın mı Böreği?
Sünnet çocuğu gibi olmuşsun hemsom,yastığına 2 çeyrek takmışlar gibiHemşom madalyalarım nasıl olmuş
Altın demeyin ya altın alasım geliyoYok ya nefsime hakim oldum,yapmadim
Sünnet çocuğu gibi olmuşsun hemsom,yastığına 2 çeyrek takmışlar gibi
Neden 2 olsun kiniye madalyamın biri geri alındı ya
evet ama biraz önce 2 taneydi,bir kere 1.olduğum için bir kere de en son yarışmaya katıldığım için verildi diye biliyorum.,katılan herkese madalya verilmedi miNeden 2 olsun kiBurda 1 kere birinci olmadın mı?
Yoo 1. Olanlara verildi nevoş 2 defa 1. Olmuş onun o Yüzden 2 madalyası var. Sana Yanlışlıkla verip geri almışlar demek kievet ama biraz önce 2 taneydi,bir kere 1.olduğum için bir kere de en son yarışmaya katıldığım için verildi diye biliyorum.,katılan herkese madalya verilmedi mi
evet sanırım yanlışlıkla olmuş,tühhh ya keşke fazla göze batmasaydım,kaçak göçek 2 madalyayla dolanırdım diğer topiklerdeYoo 1. Olanlara verildi nevoş 2 defa 1. Olmuş onun o Yüzden 2 madalyası var. Sana Yanlışlıkla verip geri almışlar demek ki
Uyanık senievet sanırım yanlışlıkla olmuş,tühhh ya keşke fazla göze batmasaydım,kaçak göçek 2 madalyayla dolanırdım diğer topiklerde
eeee ben de akrep kadınıyım olacak o kadarUyanık seni
Burçtaşımeeee ben de akrep kadınıyım olacak o kadar
Hoşbuldum canım naber?Bende öyle biliyordum :) Söyle istersen. Hoşgeldin bu arada
Selam harbi`ciğim hoşbuldum.