- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Bende bendeKazen'e çok teşekkür ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bendeKazen'e çok teşekkür ediyorum.
Oyyy benim Hemşom sahalaramı dönüyorDunya mutfagi derken türk mutfagida olabilirmi
Birde tatli oluyormu yoksa yemekmi
Madalyayi aldim gaza geldim
Hayırlı olsunBenimde madalyam varmis..milattan önce bilmem kac yilinda bir birinciligim vardi
tesekkürler
Canım herkes ilk tarifin gelmesini bekliyoraaa hala gelen giden birşey yok ya nedeeennn?ben daha mlzemelri alamadım ama katılıcam
Ok canim zaten katilan olur diye demistimOyyy benim Hemşom sahalaramı dönüyor
Canım türk mutfağı dahil olmasınAma mutfağımızda dünya mutfağından bir sürü tarif var
Tatlı,tuzlu,et yemekleri,tavuk yemekleri,hamur işleri hepsi olur
Tesekkürler canim daha iyileri senin olsun dicemde 2 tane var zatenHayırlı olsun
Tamam Hemşom sen bir araştırma yap Elektrik akımı yüksek olursa biz senin güzel tarifini bekliyoruzOk canim zaten katilan olur diye demistim
Olabilirde olmayabilirde hemsom su an aradayim
Ardacigiminda dedigi gibi elektrik yüksek gelirse neden olmasin
Sen bırakıp gitmeseydin tek bırakmazdın madalyayıBundan sonra telafi edelim inşaallahTesekkürler canim daha iyileri senin olsun dicemde 2 tane var zaten
tamam işte kimseden gelmezse benden gelecek (fiskosfiskos nevoşum verdim gazı bak milletten yarın tarifler gelmeye başlar artık)Canım herkes ilk tarifin gelmesini bekliyor
Senin yaptığın tarifi ya başkası düşündüyseKaçıyor tarifHerkes hemen mutfağa koşsuntamam işte kimseden gelmezse benden gelecek (fiskosfiskos nevoşum verdim gazı bak milletten yarın tarifler gelmeye başlar artık)
aaa niye,aynı yemeği iki kişi yapamaz mıSenin yaptığın tarifi ya başkası düşündüyseKaçıyor tarifHerkes hemen mutfağa koşsun
Bekliyorum Prensesim tarifini
Tamamdir hemsomTamam Hemşom sen bir araştırma yap Elektrik akımı yüksek olursa biz senin güzel tarifini bekliyoruz
Sen bırakıp gitmeseydin tek bırakmazdın madalyayıBundan sonra telafi edelim inşaallah
Hayır,möhüm işim vardıHemde 2 tane Harbi ağlamaya gitti
Evet 2 tane
Ağlasın ağlasın
Yapar canımÇaktırma gaz veriyorumaaa niye,aynı yemeği iki kişi yapamaz mı