- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Bende iyiyim canım sağoliiyim canim sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim canım sağoliiyim canim sen nasilsin
Kimsesiz kalmis buralarBende iyiyim canım sağol
Yeni yarışmayı bekliyoruzKimsesiz kalmis buralar
Hmm bekleyin bakalimYeni yarışmayı bekliyoruz
İyi geceler canımHmm bekleyin bakalim
ben kaçtım nevos hanne uyudu bende uyuycam iyi gecelee
Merhaba canımGunaydın herkese
adra yamukprenses kızlar tarıflerı bos bı vaktımde yazarım olurmu? Bu aralar yogunum bıraz:) alman coregını dırek vıdeodan yaptım zaten tarıf yazmıyo tekrar bakıp turkceye cevırmem lazım:)
Opuyorum hepınızı
yenı kategorı gelsın senlensın buralar cok ıssız kalmıs
nevrestem canım nasılsınMerhaba canım
Az kaldı 1 hafta sonra başlarız yeni kategoriye
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınnevrestem canım nasılsın
Kızlar iyiler canım Cuma günü mezuniyet yaptık.Bu haftada dersler bittiği için evde olacaklar Cuma karne almaya giderizŞükür bende iyiyim canım,bir gelip bakayım dedim kızlar ne yapıyor,nevoşum ne yapıyor ama çok ıssızlaşmış buralar ,yeni yarışma başlasada yine şenlense buralar
ayy ne güzel ya,yerim ben onları,lokumlarım benimne güzel birşey değil mi nevreste anne olmak,onların büyüdüklerini görmek.Kızlar iyiler canım Cuma günü mezuniyet yaptık.Bu haftada dersler bittiği için evde olacaklar Cuma karne almaya gideriz
Canım Ramazanda çok hareketlenir buralar evden çıkamayınca burda geçireceğiz vaktimiziMenüler yazılacak,tarifler gelecek
Sağol canımayy ne güzel ya,yerim ben onları,lokumlarım benimne güzel birşey değil mi nevreste anne olmak,onların büyüdüklerini görmek.
Kimbilir ne süper tarifler gelecek valla bekliyorum bende,bir defterim var benim,burada ki tarifleri hemen oraya yazıyorum,sabırsızlıkla bekliyorum yeni tarifleri
Yeni kategorimiz Ramazan sofraları olacak.15'i gibi açılırgünaydın
niye kimse yok yeni kategori neden açılmadı ki
Merhaba canım Doğum Günü şimdiden kutlu olsun.Bekliyoruz pastanıSelam hatunlar bomboş kalmış buralarr bu cumartesi oğlumun doğum günü kendi elimle yapacağım pastasını fırsat bulursam atarım resminii.. öpüldünüzz..
Selam Adra'cım nasılsın
İyiyim canım.Sen nasılsın?Ne var ne yok?Selam Adra'cım nasılsın