- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Yine ben.Ooo yine mi sen
elleri göreyim dedim nevos dilleri demedimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine ben.Ooo yine mi sen
Eee napiyon yuvarlanmaya devam miYine ben.
Aynen devam.Eee napiyon yuvarlanmaya devam mi
Peki adracim neden normal insanlar gibi yürümüyorsun? Ne zamandan beri yuvarlaniyorsun? Bu şekilde hayatını sürdürmeye ne zaman karar verdin? Buna sebep neydii?Aynen devam.
Yuvarlanmayıp da yürüyeyim mi yani.Yol daha kısa sürüyor yuvarlanarak.Peki adracim neden normal insanlar gibi yürümüyorsun? Ne zamandan beri yuvarlaniyorsun? Bu şekilde hayatını sürdürmeye ne zaman karar verdin? Buna sebep neydii?
Başın dönmüyor muYuvarlanmayıp da yürüyeyim mi yani.Yol daha kısa sürüyor yuvarlanarak.
Yok bu kadar şiddetli olmuyor.Allahım nereden buluyorsun bu resimleri.Başın dönmüyor mu
Böyle mi yuvarlaniyosun
Aheste aheste yuvarlaniyosun yani anladimmm bulurum benYok bu kadar şiddetli olmuyor.Allahım nereden buluyorsun bu resimleri.
Evet elebası olunca iş başıma kalıyor.Elebaşı olmak kolay değil.Yaptın mı kurabiye tarzı birşey?
Ben dilimle kendimi gösteriyorumOoo yine mi sen
Pinkom niye dönüyorsun sendemi yuvarlanacaksinErken degil miNevreste sağa döndüm sola döndüm, koyun saydım bi sürü dua okudum uyuyamadım. Pes ettim foruma girdim. Gel hadi sende
Yok ya yuvarlanmıycam :))Pinkom niye dönüyorsun sendemi yuvarlanacaksinErken degil mi
Netim yok yetişemiyorum
Uykun geldiyse hiç bekleme uyu canımYok ya yuvarlanmıycam :))
Erken ama eşim uyanmadıkça, canım uyumak istiyor
Ooooooo tolin hanım maşaallah ellerine sağlıkAz suraya marifetlerimi yukleyimde gozunuz gonlunuz hamarat hatun gorsun
Eki Görüntüle 1550290
Bu gecen yaptigim beyti
Eki Görüntüle 1550293
Buda az once yaptigim pancake
saolun nevos hanım hayırdır bu ne resmıyetOoooooo tolin hanım maşaallah ellerine sağlık
Yok pampişim ne resmiyeti tarif ekleyince öyle yazdımsaolun nevos hanım hayırdır bu ne resmıyet
Yok pampişim ne resmiyeti tarif ekleyince öyle yazdım
İyidir canım ne olsun aynen devam ediyoruzhımmm oyle olsun bakalım napıyonuz