- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Yine ben.Ooo yine mi sen
elleri göreyim dedim nevos dilleri demedimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine ben.Ooo yine mi sen
Eee napiyon yuvarlanmaya devam miYine ben.![]()
Aynen devam.Eee napiyon yuvarlanmaya devam mi![]()
Peki adracim neden normal insanlar gibi yürümüyorsun? Ne zamandan beri yuvarlaniyorsun? Bu şekilde hayatını sürdürmeye ne zaman karar verdin? Buna sebep neydii?Aynen devam.![]()
Yuvarlanmayıp da yürüyeyim mi yani.Peki adracim neden normal insanlar gibi yürümüyorsun? Ne zamandan beri yuvarlaniyorsun? Bu şekilde hayatını sürdürmeye ne zaman karar verdin? Buna sebep neydii?![]()
Başın dönmüyor muYuvarlanmayıp da yürüyeyim mi yani.Yol daha kısa sürüyor yuvarlanarak.
![]()
Yok bu kadar şiddetli olmuyor.Başın dönmüyor mu
![]()
Böyle mi yuvarlaniyosun![]()
Aheste aheste yuvarlaniyosun yani anladimmmYok bu kadar şiddetli olmuyor.Allahım nereden buluyorsun bu resimleri.
![]()
Ben dilimle kendimi gösteriyorumOoo yine mi sen
Pinkom niye dönüyorsun sendemi yuvarlanacaksinNevreste sağa döndüm sola döndüm, koyun saydım bi sürü dua okudum uyuyamadım. Pes ettim foruma girdim. Gel hadi sende
![]()
Yok ya yuvarlanmıycam :))Pinkom niye dönüyorsun sendemi yuvarlanacaksinErken degil mi
Netim yok yetişemiyorum![]()
Uykun geldiyse hiç bekleme uyu canımYok ya yuvarlanmıycam :))
Erken ama eşim uyanmadıkça, canım uyumak istiyor![]()
Ooooooo tolin hanım maşaallah ellerine sağlıkAz suraya marifetlerimi yukleyimde gozunuz gonlunuz hamarat hatun gorsun
Eki Görüntüle 1550290
Bu gecen yaptigim beyti
Eki Görüntüle 1550293
Buda az once yaptigim pancake![]()
saolun nevos hanım hayırdır bu ne resmıyetOoooooo tolin hanım maşaallah ellerine sağlık![]()
Yok pampişim ne resmiyeti tarif ekleyince öyle yazdımsaolun nevos hanım hayırdır bu ne resmıyet![]()
Yok pampişim ne resmiyeti tarif ekleyince öyle yazdım![]()
İyidir canım ne olsun aynen devam ediyoruzhımmm oyle olsun bakalım napıyonuz![]()