- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
sağol canım evet ikizler burcuu..
Kakaom nerekere gittinay ne güldüm bunaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım evet ikizler burcuu..
Kakaom nerekere gittinay ne güldüm bunaa.
Hoşgeldin Canım HemşomZekzi nevos
Hoş buldum ennnn zekzii editör nevosummmmHoşgeldin Canım Hemşom
Adımı çıkartacaksınHoş buldum ennnn zekzii editör nevosummmm
Amacım da o zatenAdımı çıkartacaksın
Nasılsın canım hemşom
Sen benden intikam almaya çalışıyorsun anladımAmacım da o zaten
Iyiyimm şükür,sen nasılsın canimm benimmm
Sen benm adımı çıkardın,sıra bendeSen benden intikam almaya çalışıyorsun anladım
İyiyim canım sağol
Başka birşey bulsaydınSen benm adımı çıkardın,sıra bende
Okullar da kapanıyor,rahat bi nefes alırsın artık
Yok yok zekzi Nevos iyidirBaşka birşey bulsaydın
Bu hafta okula gitmediler kimse gitmiyor ,Cuma karne almaya gideceğizBizim tatil başladıİyimi olacak kötümü henüz karar veremedimOğlum halinden çok memnun
Çok zekziyim haklısın başkası olmazdıYok yok zekzi Nevos iyidir
Hadi ya niye gitmiyolar ki erkek çocukları hep böyle yaaa
BencedeÇok zekziyim haklısın başkası olmazdı
Canım kitaplar bitti ,bu hafta gitseler bile yaramazlık yapacaklarBirde kimse gelmeyince okulda dağılıyorlar evde otursunlar daha iyi
Oğlum kızlar hep evde kendi ile oynuyorlar diye seviniyor
Yok canım bu yıl başlayacakBu yıl hayırlısı ile hepsi okullu oluyorBirde öğlenci olurlarsaBende kendi işlerime bakacağımBencede
Hmm,anladim canm. Senin oğlan ana sınıfına gitmiyor muydu napsin çocuk sıkılıyor demek
Ohh ne güzel,zor zamanlar biraz da olsa bitmiş oluyor bakalım sevecek mi okuluYok canım bu yıl başlayacakBu yıl hayırlısı ile hepsi okullu oluyorBirde öğlenci olurlarsaBende kendi işlerime bakacağım
Öyle sayılırOhh ne güzel,zor zamanlar biraz da olsa bitmiş oluyor bakalım sevecek mi okulu
Geç kaldınız biz herşeyi bitirdikaçıktım beaaaa
iş çıkışı akşam yemeği saati bunu time linemıza nie düşürdünüz şimdi yaa hufff bütün hanımların eline sağlık valla enfes görünüyolar. her birinin kocaları çok şanslıGeç kaldınız biz herşeyi bitirdik
Yeni kategoriye bekleriz
Haklısınız kk yemek yarışması yarışmacıları çok becerikliiş çıkışı akşam yemeği saati bunu time linemıza nie düşürdünüz şimdi yaa hufff bütün hanımların eline sağlık valla enfes görünüyolar. her birinin kocaları çok şanslı