- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
İyiyim canım sağolDeğişik birşey yokBugün dün ile aynıİyiyim canım.Sen nasılsın?Ne var ne yok?
Sen neler yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağolDeğişik birşey yokBugün dün ile aynıİyiyim canım.Sen nasılsın?Ne var ne yok?
Aynen bende de öyle. Yatıp yuvarlandım ne güzel dimi.İyiyim canım sağolDeğişik birşey yokBugün dün ile aynı
Sen neler yaptın
Ne yapalım yapacak başka birşey yokBen yemek yaptım başka birşey yokAynen bende de öyle. Yatıp yuvarlandım ne güzel dimi.
Aynen öyle.Ne yemek yaptın?Ne yapalım yapacak başka birşey yokBen yemek yaptım başka birşey yok
Yaprak SarmaAynen öyle.Ne yemek yaptın?
Afiyet olsun.Yaprak Sarma
Sağol canım siz ne yaptınızAfiyet olsun.
Bezelye,kızartma ve çayla browni.Sağol canım siz ne yaptınız
Afiyet olsunTatlı olmadan olmuyorBezelye,kızartma ve çayla browni.
Sağol canım.Dün arkadaşım gelmişti ona yaptım.Tabi biz de faydalandık.Tatlısız olmaz.Afiyet olsunTatlı olmadan olmuyor
Ramazanda ne yapacağız bakalım.Umarım tatlıdan uzak durabilirizSağol canım.Dün arkadaşım gelmişti ona yaptım.Tabi biz de faydalandık.Tatlısız olmaz.
Yok duramayız bünye ister.Hafif tatlı yaparız artık.Ramazanda ne yapacağız bakalım.Umarım tatlıdan uzak durabiliriz
Hafif yapmazsak ,Bayrama yuvarlanarak girerizYok duramayız bünye ister.Hafif tatlı yaparız artık.
Top gibi diyorsun yani.Tatlıdan kısamam banane.Üstüne sirkeli su içeriz.Hafif yapmazsak ,Bayrama yuvarlanarak gireriz
Sirkeli su çözüm oluyorsa bende vazgeçmiyorumTop gibi diyorsun yani.Tatlıdan kısamam banane.Üstüne sirkeli su içeriz.
Oluyor oluyor Murat Topoğlu öyle dedi.Sirkeli su çözüm oluyorsa bende vazgeçmiyorum
Tamam o zaman biz sirkeleri depolamaya baslayalım Bayağı ihtiyacımız olacakOluyor oluyor Murat Topoğlu öyle dedi.
Tamam o zaman biz sirkeleri depolamaya baslayalım Bayağı ihtiyacımız olacak
sağol canım evet ikizler burcuu..Merhaba canım Doğum Günü şimdiden kutlu olsun.Bekliyoruz pastanı
Senin oğlunda benim gibi ikizler burcu
ay ne güldüm bunaa.Hafif yapmazsak ,Bayrama yuvarlanarak gireriz