Dünya liderleri Erdoğan'ı teğet geçti... Obama sakız çiğnedi

Valla sevmiyorum filan ama,üzüldüm adamın haline yine de,insan tokalaşmasa bile başıyla da olsa küçük bi reverans yapar,hiç görmemiş gibi geçmek olmamış.

Neden ya? Kakao kimi kandirmis? Ben var anlamamak ay em fransiz
banlandığında 2ci nickle geldi ve chpliyim ana hdpye vereceğim dedi.
gitti yemek yarışmasında oy kullandı ki kendi kullanmıştı, sonra orada arasında sorun olan adranın tarifine bu börekmi şimdi diye yazdı, sonra mune bunu anladı ikinci üyelik olduğunu ve kakao çıktı o kşşi.
kakao banı kalkınca, geldi ben değil iş arkadaşım girmiş benim pcden dedi. o yazmış vs. tabii ben inanmadım. kimsede inanmadı sanırım. malum ya kardeş girer yakalnanınca ya kuzen yada arkadaş ya

Ay ben şok

Efsaa'dan sonra bu bolumde yasadigim 2. şok.
Fake uyelik alip su partiye oy vericem yalanindan ziyade aktif yarisma katilimcisi olarak yemek yarismalardan suresiz men ederdim ceza yetkisi bende olsa.
Hirs ile ihtiras arasindaki ince cizgiyi sasirtmasin Allah kimseye.

efsaa kim, bilmiyom ben

O videoda Erdoğan zaten çok umursamaz görünüyor yani bakmıyor bile gelip geçene, hele Putin geçerken kafasını bile çevirmemişti. Dışarda tokalaştıysa içeride lüzum görmemiş olabilir.

Çok yanlış anlamalı bir G20 oldu anam bu seferki, herşeyden nem kaptık.

Bir de RTE sakız çiğnese adam nambır van, kimseyi sallamıyor, Obama konuşuyor ama o sakız çiğneyip hadi ordan len mesajı veriyor vücut diliyle, gadasını aldığımın dicekler Obamaya neden ayıp diyor ki.

Şimdi yani öyle derdiniz inkar etmece yok Reisçiler.

Obama sakız çiğnediyse Recep tayyip erdoğan da nektari yi bıçaksız ısırarak yeyip k.bakmayın diyerrek en güzel cevabı verdi

O konuyu gördüm bir yerde Kakaoya ayıp ettin diyorlardı ama detay bumuymuş?

Arkadaşlık ölmüş ağlayanı yok, gir kadını yalancı çıkar

Ayy iki gün evvel üye üye alıntılayıp her seferinde bıkmadan " gündemi takip etmiyor musunuz yahu,okşamamış,yanlış açıymış" düzeltmesini yapanlar,bugün durumun nasıl olduğunu bile bile bu konuyla geliyor

Ben de üzüldüm şimdi ne yalan söyleyeyim,ama Cumhurbaşkanı'na değil

Ve elbette banane isteyen istediği konuyu açar,benim istediğim yorumu yapabileceğim gibi

ben kimseyi okşamamış diyerek paylamadım. dalgada geçmedim.
o konuyu açan şizofreni çokta severim zaten. aramız gayette iyidir. ona zaten asla yanlış yapmam.
esprilerede katıldım. sonra doğal olarak bunun yanlış açıdan kaynaklandığınıda danışmanın mesajını vererekte ekledim. hem konuya ekledim. hemde konu açtım. insanlara gerçek olanı göstermek adına.
insanlarrı yermeye,nakavt etmeye çalışıyorsunuz ama cıks olmuyor.
ayrıca dışarda tokalaşlamış sonrada içerde olmazmış olayı sizin düşünceniz. onu bilemeyiz hiçbirimiz.
üzülmek isteyen ayrıca isterse kendine üzülebilir benim için sorun yok

Sakızı rahatsız etmeden çiğniyorsa olabilir. Belki sağlık problemi vardır , belki sigarayı bırakmaya çalışıyordur v.s

Erdoğan konusu da zaten açıklığa kavuşulmuş.

İşte yine yazacak bir yer ; Bunu haber yapmak , buna sevinir gibi başlık atmak Türkiye düşmanlığıdır.
" he he bak Türkiye yi teğet geçtiler , obamaya bak tınlamıyor cb yi nasılda sakız çiğniyor "
İşte bu da oldu size "cumhuriyet" haberi.

doğru ağzı kokuyor olabilir mesela, cak cak sakız çiğnediğine göre:)
ah polyannayı ne severim ben.birde onun gibi olabilsemde . işte mantık insanı olmak başka

güller çiçekler böcükler lay lay lomm
diyeyim bazılarına uymak adına bari:)

O okypete , madem derdin sakız o zaman neden böyle bir başlık ile yayınlanan haberi buraya taşımayı seçtin ?

Bu haberde sakız sadece alt başlık. Burada hedef , kendince " tınlanmayan Türkiye".
Baktın haber senin paylaştığın amaçta yorumlar almadı , döndün sakıza.

Mantıklı insansan ve bunu başkasının mantığına laf atarak reklam yaparak ilan ediyorsan daha dikkatli olmalısın.

ah 1 sen ahh

İlk gördüğümde eğlenmiştim şahsen ama sonra araştırınca ben de öğrendim meğer ilk gelişte sıkmışlar ellerini ondanmış :/

1Sen dusduru
Sanırım 7 hazirandan sonra birileri " AK parti bittiii, Erdoğan bitti " diye çok umutlanıp çok hayal kurmuş. Bugün bu kendini komik duruma düşürme pahasına " ehehe baaaak iplemediler baaak saplanadılar" gibi çocukça kendini avutma çabalarının sebebi bu.
Elini sıkmamışta falanda filan. Tabi Adamlar sabah akşam her gördüğü yerde Erdoğan ın elini sıkmalıya. Hepsine zaten ev sahibi olarak karşılama yapmış ve tokalaşmış.
Sakız olayına gelince, diyelim ki bilerek "takmıyorum yeaa " göstergesi olarak çiğnedi.Obama kendisini laubali ve saygısız göstereceğini bile bile böyle bir hareket yapıyorsa, oda birşeyi ispatlama derdindedir. Erdoğan a " bak sakız çiğniyorum" demek için bunu yapması bile Erdoğan ın aslında ne kadar ağır ve üstün olduğunu gösterir ki Obama " öyle değil iştee" demek için küçük düşme pahasına böyle yollara başvurmuş.
Yani Obama nın bu çabası bile Erdoğan ın ne kadar etkili ve baskın olduğunu gösterir aksi taktirde Obama bu çabalara girmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…