Neden ya? Kakao kimi kandirmis? Ben var anlamamak ay em fransizbence sen kandırmaca kelimesini yazma bile kakao komik oluyor.
banlandığında 2ci nickle geldi ve chpliyim ana hdpye vereceğim dedi.Neden ya? Kakao kimi kandirmis? Ben var anlamamak ay em fransiz
Ay ben şokbanlandığında 2ci nickle geldi ve chpliyim ana hdpye vereceğim dedi.
gitti yemek yarışmasında oy kullandı ki kendi kullanmıştı, sonra orada arasında sorun olan adranın tarifine bu börekmi şimdi diye yazdı, sonra mune bunu anladı ikinci ütelik olduğunu ve kakao çıktı o kşşi. sonra kakao geldi ben değil iş arkadaşım girmiş benim pcden dedi. o yazmış vs. tabii ben inanmadım. kimsede inanmadı sanırım. malum ya kardeş girer yalananınca ya kuzen yada arkadaş ya
ay sizden izin alacaktım konu açarken. istediğim haberi açarım. kime ne.
banlandığında 2ci nickle geldi ve chpliyim ana hdpye vereceğim dedi.
gitti yemek yarışmasında oy kullandı ki kendi kullanmıştı, sonra orada arasında sorun olan adranın tarifine bu börekmi şimdi diye yazdı, sonra mune bunu anladı ikinci üyelik olduğunu ve kakao çıktı o kşşi.
kakao banı kalkınca, geldi ben değil iş arkadaşım girmiş benim pcden dedi. o yazmış vs. tabii ben inanmadım. kimsede inanmadı sanırım. malum ya kardeş girer yakalnanınca ya kuzen yada arkadaş ya
efsaa kim, bilmiyom benEfsaa'dan sonra bu bolumde yasadigim 2. şok.
Fake uyelik alip su partiye oy vericem yalanindan ziyade aktif yarisma katilimcisi olarak yemek yarismalardan suresiz men ederdim ceza yetkisi bende olsa.
Hirs ile ihtiras arasindaki ince cizgiyi sasirtmasin Allah kimseye.
banlandığında 2ci nickle geldi ve chpliyim ana hdpye vereceğim dedi.
gitti yemek yarışmasında oy kullandı ki kendi kullanmıştı, sonra orada arasında sorun olan adranın tarifine bu börekmi şimdi diye yazdı, sonra mune bunu anladı ikinci üyelik olduğunu ve kakao çıktı o kşşi.
kakao banı kalkınca, geldi ben değil iş arkadaşım girmiş benim pcden dedi. o yazmış vs. tabii ben inanmadım. kimsede inanmadı sanırım. malum ya kardeş girer yakalnanınca ya kuzen yada arkadaş ya
efsaa kim, bilmiyom ben
ben kimseyi okşamamış diyerek paylamadım. dalgada geçmedim.Ayy iki gün evvel üye üye alıntılayıp her seferinde bıkmadan " gündemi takip etmiyor musunuz yahu,okşamamış,yanlış açıymış" düzeltmesini yapanlar,bugün durumun nasıl olduğunu bile bile bu konuyla geliyor
Ben de üzüldüm şimdi ne yalan söyleyeyim,ama Cumhurbaşkanı'na değil
Ve elbette banane isteyen istediği konuyu açar,benim istediğim yorumu yapabileceğim gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...oglu-ortaya-cikti-ilk-aciklama.705447/page-92Bulunca atiyim konuyu ama bi 200 sayfa falan
ah 1 sen ahhO okypete , madem derdin sakız o zaman neden böyle bir başlık ile yayınlanan haberi buraya taşımayı seçtin ?
Bu haberde sakız sadece alt başlık. Burada hedef , kendince " tınlanmayan Türkiye".
Baktın haber senin paylaştığın amaçta yorumlar almadı , döndün sakıza.
Mantıklı insansan ve bunu başkasının mantığına laf atarak reklam yaparak ilan ediyorsan daha dikkatli olmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?