Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalnız adam harbi harbi iş arayacak sanırım, 75 aylık iktidarının reklamını bile yapmış. CV'sine bunları ekleyip yollasın bize belki ileride başgan yaparız kendisini.
Yalnız adam harbi harbi iş arayacak sanırım, 75 aylık iktidarının reklamını bile yapmış. CV'sine bunları ekleyip yollasın bize belki ileride başgan yaparız kendisini.
Koskoca ABD'yi yönetmiş adam Türkiye'yi havada karada yönetir dimi? Gerçi RTE bu adamı yola ve dize getirmişti. Makas almıştı yanağından, önünde şapka çıkarmıştı falan filan. Yani RTE'den sonra Obama gibi bir çıtıra oy veremem ben. Attan inip eşeğe binmek bu
Muhalefet kadrolarımızda epey boş var, gelsin buyursun parti kursun. Ne demiş ünlü bir çizgi film düşünürü; "bir gün Türkiye'ye yolu düşerse etrafı iyi dinlesin, belki halkın çığlığını duyabilir ve iyi bir muhalefet olursa belki başganlığı bile görebilir."
Daha kurabiyeyi süte batıramayan, çözüm olarak kurabiyeyi ikiye bölmeyi akıl edemeyen Obama'yı benim ülkemin başkanı olsun diye davet edenleri esefle kınıyorum! Yazıklar olsun!