Dünya liderleri Erdoğan'ı teğet geçti... Obama sakız çiğnedi

O okypete Senide haberlerinide takip ediyorum:)
Rahatsız olan yönetime bildirsin..
Yada yorum yazmasın.
Aaa yada hatta buldum doğrusunu siz açın doğru başlıklarda :)

Konuya yoruma gelincede el sıkmayı geçtimde sakız çiğnemesini saygısızca buldum..Ama onlar rahat insanlar bizim saygı diye gösterdiklerimiz onlar için önemsiz ayrıntılar..

yani bence açılan konuların "türünden" rahatsızlık duyulmasında sorun yok ben de bir ara cimcime konusunda benzer bir sıkıntı dile getirmiştim çünkü.
o yüzden şu anki tepkiler bana garip gelmiyor.
ben de o dönem bize söyleneni söyleyeyim o zaman
"haberi beğenmiyorsanız yorum yapmayın, yönetim böyle bir hak verdiyse herkes istediği haber sitesinden, istediği türde, istediği sayıda başlık açar"

çünkü öyle bir başlık olan haber o an için yoktu ve dikkat ederseniz başlıkta sakız olayı var.. hedef size göre öyle.. ben sakıza dönmedim . buda beni suçlamak için yaptığınız bir şey.. ben konuyu bunun için açtım.
sizler sanki ermişsinizde benim ne için açtığımı biliyorsunuz.

ha kimseye,
(esas olan şu..)
,,neden açtım, niye açtım amacım ne diye hesap vermek zorundada değilim.

Son düzenleme:
Ben rahatsızlık duyduğum kişilerin Açtiği konulara genellikle yorum yapmamaya çalışıyorum istisnalar hariç. zoruna giden yazmasın. :)
teşekkürler arkadaşlar. evet kib butonu orada, özeldende yazabilirler. oky bu konuyu açtı biz rahatsız olduk diye...
zaten isteyen açabilir. bir konu aç butonuna tıklamaya bakar iş.

kesinlikle bu insanalr kendi liderlerini sevmiyor.Neye seviniyorlar anlamıyorum ben de.Cumhurbaşkanı baştan herkesle selamlaşıp tokalaştı Obama sonradan dahil olduğundan liderlerle selamlaşma o karede gerçekleşmiş olabilir.Hemen cumhurbaşkanını ezik gösterme yorumları ile ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.Kıymetini sonradan anlayacaksınızda iş işten geçecek diyorum böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…