• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya liderleri Erdoğan'ı teğet geçti... Obama sakız çiğnedi

Dünya liderleri Erdoğan'ı teğet geçti... Obama sakız çiğnedi
Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı G20 Liderler Zirvesi'nde dün Erdoğan'ı es geçen liderlerin ABD Başkanı Obama'nın elini sıktığı görülmüştü. Bugün ise Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada Obama, Erdoğan'ın konuştuğu sırada sakız çiğnerken görüntülendi. Obama'nın sakız çiğnemesi sosyal medya kullanıcılarını epeyce meşgul etti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...gan_i_teget_gecti..._Obama_sakiz_cignedi.html

98989.jpg

G-20 zirvesinin çalışma yemeği toplantısı başlarken Erdoğan katılan liderlere bir konuşma yaptı. Erdoğan o konuşmada, "Paris'teki terör saldırıları bize bir kez daha hunharca hatırlattı ki terörizm, Suriye'deki savaş ve sığınmacı krizi gibi küresel sorunlar, gerçekten küresel cevapları gerektiriyor" demişti.

Erdoğan'ın konuşması sırasında Barack Obama ise sakız çiğnedi. Üstelik Obama'nın bu davranışı ilk de değil.

32332.jpg

DÜNYA LİDERLERİ ERDOĞAN'I TEĞET GEÇTİ

Dünya liderlerinin dün bir araya geldiği Antalya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'başkanlığında' aile fotoğrafının çekileceği alana geçilirken, liderlerin Erdoğan'ı es geçerek ABD Başkanı Obama'nın elini sıktığı kameralara yansıdı.

O okypete Senide haberlerinide takip ediyorum:)
Rahatsız olan yönetime bildirsin..
Yada yorum yazmasın.
Aaa yada hatta buldum doğrusunu siz açın doğru başlıklarda :)

Konuya yoruma gelincede el sıkmayı geçtimde sakız çiğnemesini saygısızca buldum..Ama onlar rahat insanlar bizim saygı diye gösterdiklerimiz onlar için önemsiz ayrıntılar..

yani bence açılan konuların "türünden" rahatsızlık duyulmasında sorun yok ben de bir ara cimcime konusunda benzer bir sıkıntı dile getirmiştim çünkü.
o yüzden şu anki tepkiler bana garip gelmiyor.
ben de o dönem bize söyleneni söyleyeyim o zaman
"haberi beğenmiyorsanız yorum yapmayın, yönetim böyle bir hak verdiyse herkes istediği haber sitesinden, istediği türde, istediği sayıda başlık açar"

çünkü öyle bir başlık olan haber o an için yoktu ve dikkat ederseniz başlıkta sakız olayı var.. hedef size göre öyle.. ben sakıza dönmedim . buda beni suçlamak için yaptığınız bir şey.. ben konuyu bunun için açtım.
sizler sanki ermişsinizde benim ne için açtığımı biliyorsunuz.

ha kimseye,
(esas olan şu..)
,,neden açtım, niye açtım amacım ne diye hesap vermek zorundada değilim.
O okypete , madem derdin sakız o zaman neden böyle bir başlık ile yayınlanan haberi buraya taşımayı seçtin ?

Bu haberde sakız sadece alt başlık. Burada hedef , kendince " tınlanmayan Türkiye".
Baktın haber senin paylaştığın amaçta yorumlar almadı , döndün sakıza.

Mantıklı insansan ve bunu başkasının mantığına laf atarak reklam yaparak ilan ediyorsan daha dikkatli olmalısın.

Son düzenleme:
O okypete Senide haberlerinide takip ediyorum:)
Rahatsız olan yönetime bildirsin..
Yada yorum yazmasın.
Aaa yada hatta buldum doğrusunu siz açın doğru başlıklarda :)

Konuya yoruma gelincede el sıkmayı geçtimde sakız çiğnemesini saygısızca buldum..Ama onlar rahat insanlar bizim saygı diye gösterdiklerimiz onlar için önemsiz ayrıntılar..
Ben rahatsızlık duyduğum kişilerin Açtiği konulara genellikle yorum yapmamaya çalışıyorum istisnalar hariç. zoruna giden yazmasın. :)
teşekkürler arkadaşlar. evet kib butonu orada, özeldende yazabilirler. oky bu konuyu açtı biz rahatsız olduk diye...
zaten isteyen açabilir. bir konu aç butonuna tıklamaya bakar iş.

Ee yeter misafire bir kere hoşgeldin dersin biter adam her seferinde tokalaşsın mı :KK14:Bir de böyle durumlarda milliyetçi insanlar sevinmiyor mu anlamıyorum gerçekten cumhurbaşkanının bizi temsil eden insanın o ortamda kötü görülmesi hoşunuza gidiyor herhalde :KK14: Unutmayın orada ona yapılan ne varsa aslında size yapılmak isteniyor.
kesinlikle bu insanalr kendi liderlerini sevmiyor.Neye seviniyorlar anlamıyorum ben de.Cumhurbaşkanı baştan herkesle selamlaşıp tokalaştı Obama sonradan dahil olduğundan liderlerle selamlaşma o karede gerçekleşmiş olabilir.Hemen cumhurbaşkanını ezik gösterme yorumları ile ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.Kıymetini sonradan anlayacaksınızda iş işten geçecek diyorum böylelerine

Back