Dünya liderleri Erdoğan'ı teğet geçti... Obama sakız çiğnedi

Hayır canım , ne münasebetle .

Yazacağım ki ; konuyu ilk kez okuyanlar bu habere inanıp üzülmesin .

Yok öyle bir şey diye , olayın aslı bu diye yazıp duracağım .

Ama gerek yok işte , zaten bu olayın böyle olmadığını dün öğrendik aynı topikte

ve bu basit haberleri buraya taşıyanların basit muhalefet etme içgüdüleri : )

Elma ile armutu karıştırmayın.Haber taşıyanlara laf etmek anlamsız.Genelde herkes görüşüne göre taşıyor doğru ama görüşüne uymadığı ya da gayet alakasız bulunan onlarca konu da açılıyor.Gazeteyi yanlış bulabilirsiniz ama bunu size gösterme hakkı veren arkadaşa kızmanız anlamsız.

çünkü cevabın yok. özür diledinmi yemek kısmındaki arkadaşlarından sen
bak son kez yazıyorum ARKADAŞLARIMAAA gereken cevaplar gittii.. farkındaysan SANAA diye yazdım.. şimdi cicim açtığın konuyu boş sözlerle doldurma istersen bence tabiii...ama genede keyfin bilirrr..

benim konuyu açmaktaki amacım obamanın laubaliliğiydi.
birşey daha göstermekti amacım.
heep, ecevit clinton fotoğrafı tarzı fotoğraflar koyarlar konulara.
bende yazarım onlara amerikalılar kabadır görgü bilmez diye.
bu konudada sakız olayına parmak basmaktı amacım. yani bu adamlar böyle. kaba demekti.. ama insanlaer sadece saldırmak içgüdüsünde olunca çıkan görüntü bu

bak son kez yazıyorum ARKADAŞLARIMAAA gereken cevaplar gittii.. farkındaysan SANAA diye yazdım.. şimdi cicim açtığın konuyu boş sözlerle doldurma istersen bence tabiii...ama genede keyfin bilirrr..
insanları kandırmamayı öğrenmekte önemlidir. umarım birgün sende bunu öğrenirsin

arkadaşlar ben de görüşüme uyan uymayan, hoşlandığım ya da hoşlanmadığım insanları öven ya da yeren, bazen iğrenç bazen gereksiz haberler açıyorum, bu haberlere bazen gereksiz diyenler oluyor ben onları anlamıyorum, gereksizse sadece tıklamıcak yani, genelde benim amacım sohbet etmek oluyor , o gereksiz ya da iğrenç haberlerde geyik dönüyor eğleniyoruz beraber
ayrıca burdaki haberleri okuyan 40-50 üye, kitleleri peşimizden sürüklemiyoruz yani, belli başlı haber siteleri gibi, paniğe gerek yok yani
bence bu bölümde açılan en gereksiz haber recep sert haberleri

insanları kandırmamayı öğrenmekte önemlidir. umarım birgün sende bunu öğrenirsin
Polemik ban sebebimidir bilemedim şimdi.. ama buna cevap yazmadan duramicam... mesela senin gibimi açtığın konular gibimi yaptığın yorumlar gibimi.. obamanın yanağını okşayan erdoğan haberine ettin dalgalarını,,alaylarını,, hakaret vari konuşmalarını kiii o haberin aslında gerçek olmadığını bile bile,, sonra naptınn ayyy kızlarr ters açıymışş haber yanlışmışş.. filan yan yatmalarr.. sen bu kandırmacaları hep yapıyorsunn.. ve neyin ne olduğunu bildiğin halde şimdi yeme beni okyy burda... ama varya şunu bilki şu iş ortamında baya eğlendiriyorsun beni seninle böyle atışmadan duramadım 2 hafta.. yaz bana güzelim cevap veririm sana..

aa benmi dalgamı geçtim. sen bana nasıl iftira atarsın.
hakaret ettin ne demek. pes. günah almak nedir biliyormusun sen. nasıl bir karakterin var. inanılır gibi değil
ya cumhurbaşkanının danışmanı açıklama yaptı. yok öyle bir şey yanlış açı diye. sen hala bu yanağını okşamış diyorsunda olmadığını herkes kabul etti.
bende bunun için konu açtım çünkü diğer konuda buna inanan insanlar vardı. . budamı yalan.
orada capsları koydu insanlar.bende koydum. herkes akpliler bile güldü. espri yaptı. neyin derdindesin sen.

Son düzenleme:
Haberi paylaşan arkadaşın üzerine gidilmesini doğru bulmadım. Hepimizin başına gelebiliyor haber bir gün sonra yalanlanabiliyor felan filan. Hem böyle haberleri paylaşmak daha iyi bence yorumlardan saçmalığını anlayabiliyoruz , hani yorumları görmeyen olsa aaaa bak Erdoğanı teğet geçmişler diyebilir. Geçen hece ile ilgili haber vardı sonra yorumlara bakarak aslında onun hece olmadığı anlaşıldı.

Obamanın sakız çiğnemesine çok takılmadım, rahat insanlar.

ve o ilk konuda akpli arkadaşlarında esprilerini göreceksiniz. kısaca orada ne dalga geçtim ne hakaret. iftira inanın feci birşey.

Senin tiksinçli ve cinselli haberlerinin yeri gönlümüzde bir başka, onlar sayesinde şu hararetli ortamda azıcık nefes alıp , gülmeyi hatırlıyoruz.

Haberin neden açıldığını bende sorguladım , o yüzden cevap yazma gereği duydum chess , bu videodaki teğet geçme mevzusu dün başka bir başlık altında gündeme geldi , olayın öyle olmadığını konuştuk . Buna rağmen bu konu elbette açılabilir , sonuçta haber Cumhuriyetin haberi , ama mesela ben olsam haberi açınca ilk yoruma teğet geçme haberinin öyle olmadığını da yazarım . Biliyorum çünkü , bile bile yazmamak beni rahatsız ederdi.
Ayrıca yorum yazan kişiler belli sayıda olabilir ama okuyan o kadar çok kişi var ki . Ve o okuyanlar genelde yorumları okumadan sadece haberi okuyor .

Aman neyse , mesele zaten teğet geçme değil , Obama'nın sakızı imiş ... Başlık yanlış

başlık bana ait değil. bir daha emrin olur haber açanla irtibata geçip istediğim şekilde başlık açmasını rica ederim.

başlık bana ait değil. bir daha emrin olur haber açanla irtibata geçip istediğim şekilde başlık açmasını rica ederim.

Estağfurullah , ne demek emir .

Ayrıca seni değil gazetenin başlığını eleştiriyorum orada , nasıl ki senin doğru olmadığını bildiğin bir haberi paylaşmak hakkın ise ; benim de doğru olmadığını bildiğim başlığı eleştirmem hak .

doğru olmadığını bilmem. benim adımada karar verdin yani bildiğime. pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…