Gelinlik Modelleri Dünya devi Pronovias ın 2010 koleksiyonu

hepsi cok $IK ve zarif, ama ben yinede kabarik gelinlikleri tercih ediyorum :asigim:

pronovias herzaman ki gibi klasını konuşturmuş...
bayılıyorum bayılıyorum bayılıyorum! :asigim:
ama çok pahalı bea...

ayyy harikalar canım yaaa iç geçire geçire baktım paylaşımın için tşk.

evet bu kız JANETA SAMP ve o ne gyse yakışır zaten kaydirigubbakcemile2 ben galacia , galante ve ginesta ya bayıldım özellikle ginestaa kaydirigubbakcemile5 çooook güzeller inşallah bunları alcak paramız olur .. 3000-5000 lerde fln sanırım fiyatlar opuyorumnanaktan

bu markanın gelinliklerine bayılıyorum. benim ruhuma hitap eden ama birçoğunu fiziğim sebebiyle asla giyemeyeceğim gelinlikler yapıyor :gitme: bu sene daha değişik bir tarz çalışmışlar. birkaçı hariç çok beğendim. paylaşım için teşekkürler

ınanmıyorum yaaa tam benım tarzım nefret ederım kabarık gelınlıklerden zaten bayıldım evlenesım geldı sevgılım dıo süreklı gelınlık resımlerıne bakmak psikolojık bozukluk göstergesi gelde bakma bunlara

of offf. tekrar tekrar bakıyorum doyamıyorum ya :asigim:
galena :asigim:

gaudi-ön kısmı süper :asigim:

galaica :asigim:

goleta :asigim: :asigim: askılar ve kuyruk harika

gavina :asigim: o nasıl kuyruk öyle..

ginesta :asigim:

genaveva :asigim:

galante :asigim:

gomera :asigim: :asigim: :asigim: mükemmel ötesi

gercekten güzeller ama biraz daha kokoş olmalı bence de..
en azından parıltı sarılıtı fılanhihoyyyt bir kere giyicez dimi:d etrafı aydınlatmalı benim giydiğim gelinlik:):):)

süper şeyler olmakla beraber
beğenmedim modellerde var
ama cogunlugu bir harika resmen
he o hatun yokmu nasıl bişey o ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…