- 12 Ocak 2025
- 6
- 12
- 3
- Konu Sahibi bluefishfish
-
Karşılaştığınız zaman merhaba merhaba yeterli. Dunurle sizin ne kadar ilişkiniz olabilir ki?Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Ben ablam kardeşim evlendi ne ben ne onlar bayramda birbirimizin kv lerini aramadık aklıma bile gelmedi.Fazla ince düşünüyorsunuzMerhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Damadın erkek kardeşi vardır belki.siz niye dünür oluyorsunuz?
evinize gelirlerse bayramlaşırsınız kafi.
ne ima ettiler yazmamışsınız.
damadın kardeşleri var mı?
onlar sizin annenizi babanızı arayıp soracaklarmıymış?
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Her bisey ima edenin taleplerini karşılıyor olsak ohooo takma kafanaİma ettiler çünkü
Dünür olan anne babanız. Siz gördüğünüz yerde hal hatır sorar, güleryüz gösterirsiniz , bu yeterli..Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Dünür olan anne babanız. Siz gördüğünüz yerde hal hatır sorar, güleryüz gösterirsiniz , bu yeterli..Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Ay hayır tabiki de. İma ettiler demişsiniz zorla güzellik olmaz. Nasıl ima ettiler.Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Sen dünür değilsin, kız sanane ablanın eş ailesinden, seni bağlamaz kiMerhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Biz değil karşı taraf bu şekilde malesef
Ama uzak durun onu yapsanız başka şey isterseler sonra kavgalar yok dedikodular o orda bunu yaptı bu bunu dedi gerek yok. Mesefeli olun evinize gelince ya da bir yerde denk gelirseniz merhaba merhaba hal hatır sorun o kadar fazlası zararBiz değil karşı taraf bu şekilde malesef
Dünür falan olmadınız anne babanız oldu sizin kimseyi aramanıza gerek yokMerhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Siz değil anne babanız dünür oldu. Siz görüşmek zorunda değilsiniZ.Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?