Dünür

Karşılaştığınız zaman merhaba merhaba yeterli. Dunurle sizin ne kadar ilişkiniz olabilir ki?

Ben ablam kardeşim evlendi ne ben ne onlar bayramda birbirimizin kv lerini aramadık aklıma bile gelmedi.Fazla ince düşünüyorsunuz

siz niye dünür oluyorsunuz?
evinize gelirlerse bayramlaşırsınız kafi.
ne ima ettiler yazmamışsınız.
damadın kardeşleri var mı?
onlar sizin annenizi babanızı arayıp soracaklarmıymış?
Damadın erkek kardeşi vardır belki.
Akıllarınca kızı bağlamaya çalışıyor olabilirler.

derdiniz bu ise siz dünür olmuyorsunuz zaten

Ay yok benim annemle ,kayınvalidem kayınbabam görüşmüyorlar öyle kolay kolay bir de kardeşlerim kayınvalidem ve kayınbabamın bayramlarını mı kutlayacak daha neler Hatta eniştelerini bile görmüyorlar diyebilirim sevmiyorlar çünkü
Sonuç olarak geldiklerinde merhaba de geç odana.

Dünür olan anne babanız. Siz gördüğünüz yerde hal hatır sorar, güleryüz gösterirsiniz , bu yeterli..

Dünür olan anne babanız. Siz gördüğünüz yerde hal hatır sorar, güleryüz gösterirsiniz , bu yeterli..

Ay hayır tabiki de. İma ettiler demişsiniz zorla güzellik olmaz. Nasıl ima ettiler.
Şu milletin zorla kendini adamdan saydırması bitiriyo beni.

Sen dünür değilsin, kız sanane ablanın eş ailesinden, seni bağlamaz ki

Biz değil karşı taraf bu şekilde malesef
Ama uzak durun onu yapsanız başka şey isterseler sonra kavgalar yok dedikodular o orda bunu yaptı bu bunu dedi gerek yok. Mesefeli olun evinize gelince ya da bir yerde denk gelirseniz merhaba merhaba hal hatır sorun o kadar fazlası zarar

Dünür falan olmadınız anne babanız oldu sizin kimseyi aramanıza gerek yok

Siz değil anne babanız dünür oldu. Siz görüşmek zorunda değilsiniZ.

Öyle bir zorunluluğunuz yok.

Herkes bir sürü şey ima ediyor. O imaları hayata geçirirsek bizim irademiz nerede?
Bu kadar hassas düşünmeyin, kendi doğrularınızı yaşayın.

İnsanları memnun etmek gibi bir görevimiz yok. Ayrıca biz onların dediğini yaptığımızda, bu sefer başka bir konuyu ima ederek onu da yapmamızı isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…