- 12 Ocak 2025
- 6
- 11
- 3
- Konu Sahibi bluefishfish
-
Kaç yaşındasınız ? Dünür olanlar anne babanız, siz değilsiniz. İnsanlar evinize gelirse tabii ki kutlarsınız. Onun dışında özel olarak aramanız gerekmez.Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ablam evlendi ancak evlendiği kişinin ailesini yane dünürlerimize ısınamadım çok fazla. Onlara karşı mesafeli olmak istiyorum böyle bir hakkım var mı çünkü dünür olduk ? Mesela örnek verim bayramlarda bayramlarını kutlamam gerekir mi ?
Karşı taraf ima etti çünküSizlik pek bir şey yok. Denk geldiğiniz aynı ortamda bulunduğunuz ortamlarda selam selam iki muhabbet, oldu bitti.
Niye dert ettiniz bu kadar anlamadım
Yorum için tsk ama neden kabalaşıyorsunhz? Karşı taraf bunu ima ettiği için sordumÇok komik bir konu. Kardeşlerimin benim eşimin ailesi için konu açıp mesafeli olsam mı dediğini düşünemiyorum. Onların da çok umrundadır oğlunun baldızıyla görüşmek, konuşmak. Kendi kendinize tribe girmişsiniz. Yaşınızın küçük olduğunu, hatta belki de reşit bile olmadığınızı tahmin ediyorum.
Ay ne ima etmiş olabilirler çok merak ettim. Yani insanlar evladını evlendirmiş ele karışmış, dünürün cücüğünü mü dert etsinKarşı taraf ima etti çünkü
İma ettiler çünküSizlik pek bir şey yok. Denk geldiğiniz aynı ortamda bulunduğunuz ortamlarda selam selam iki muhabbet, oldu bitti.
Niye dert ettiniz bu kadar anlamadım
Biraz da şuralarınıza ima etsinler. Öyle bir zorunluluğunuz yokKarşı taraf ima etti çünkü
Etmişler demekAy ne ima etmiş olabilirler çok merak ettim. Yani insanlar evladını evlendirmiş ele karışmış, dünürün cücüğünü mü dert etsin
Kızzzz ne dediler bayramda da kardeşin bizi aramadı mı dedilerKarşı taraf ima etti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?