Dünür

Kaç yaşındasınız ? Dünür olanlar anne babanız, siz değilsiniz. İnsanlar evinize gelirse tabii ki kutlarsınız. Onun dışında özel olarak aramanız gerekmez.

Çok komik bir konu. Kardeşlerimin benim eşimin ailesi için konu açıp mesafeli olsam mı dediğini düşünemiyorum. Onların da çok umrundadır oğlunun baldızıyla görüşmek, konuşmak. Kendi kendinize tribe girmişsiniz. Yaşınızın küçük olduğunu, hatta belki de reşit bile olmadığınızı tahmin ediyorum.

Yorum için tsk ama neden kabalaşıyorsunhz? Karşı taraf bunu ima ettiği için sordum

Dış kapının dış mandalı olurdu kızımın evlendiği erkeğin kardeşinin hakkımda ne düşündüğü adını aklımda tutmam ben gerekirse selamda vermesin isterse benim için no problem kızım zaten benim kızım olduğundan çok mesafeli ve bilir insanı ilişkilerini bizde sorun olmazdı saygıyı koruyalım hiç görüşmesek bile olur nede olsa isteyerek tercih etmemiş oluruz ne biz sizi ne siz bizi damat iyi olsun birde anne babası yeterli herkes kendi yolunda sürsün arabasını bence bizde böyle mesela nasılsa kızım da öyle hala mala olacak diye değil insansa anlasiyorsa görüşür oda baskıya gelmez sizin dunurler bizim kafadaysa umurlarinda olmaz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…