Dün rezil oldum! Ya iki krediyi alamazsam!

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Acik lise sınavinda gözetmen sacinizdaki şeyin farkında mısınız dedi sonra baska biri geldi. İlk sınava girişin mı? Yikanmadinmi? Saçını bı yere mi soktun? Sınava yakın dediler. Sınavda gözetmen ad am telefon numaramı adresimi aldı boş bıraktım dersleri

Dersleri boş bıraktıysanız 8 kredi veriyolla. Bu nedir Allah aşkına? Açık açık anlatsanıza.

Aman Nehir yine absürt bir konu daha açmışsın.Çok mu canın sıkılıyor?

Kendini böyle oyalayacagina çık dışarıya Kedi köpek besle,sev...
Bak ruhuna gerçekten iyi gelecek.

Kafanda bit olabilir benim de ortaokulda bir bit maceram olmuştu kalın telli ve aşırı sık saçlarım yüzünden kolay kolay geçmeyen
Ama görevlinin seninle bu şekilde konuşması yanlış. Bence haklarında dilekçe yazdır. Bir işe yaramazsa bile bir daha kimsenin sınavında onlara kişisel sorular sormamayi ogrenirler.
Ya da bimere yaz, en iyi onlar ilgilenir. Giriş kağıdındaki bilgileri atlama sakın, sınıf numaranı falan da yaz,kolay bulsunlar.
Ek olarak sosyal fobin olduğu için açık lisede olduğunu , bu olayın senin anksiyiteni azdirdigini ve gerekenin yapılmasını istediğini yaz.
Hiç yoktan için soğur
Bit içinse herkes sana demisti zaten. Saçını boya.
Sirkelerin de ölür böylece. Bol bol da düzleştirici kullan. Bit ilacını ihmal etme, beyaz carsafi açıp acip taran.
Saçlarının içine eder bütün bunlar ama en azından bitten kurtulursun. Hatta bir küt kestir, rahatla

Efsane geri dönmüş :) daha önce sormuşsun bit için o konuyu başa almaya gerek yok görevlileri şikayet et böyle davranmaları çok çirkin

Onlars düşmüş sizi bu şekilde uyarmak.herkesin başına gelit.şsmpuanla tara ve boya.boyalı saça bit gelmex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…