- 9 Ağustos 2016
- 4.680
- 6.894
- 158
- 36
- Konu Sahibi NehirMehir
Yok dha neler, saçınızda ki biti nasıl gördüler. Diyelim ki gördüler bunun ilk sınavınız mı yokanmadan mı girdinizle ne alakası var.Bit vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dha neler, saçınızda ki biti nasıl gördüler. Diyelim ki gördüler bunun ilk sınavınız mı yokanmadan mı girdinizle ne alakası var.Bit vardi
Saçını bi yeremi soktu derken ☺ sacindaki şeyle sınava ilk girişinin sorulması ne alaka ? Neyse git biterim temizle nediyelim .. diger oturumda telafi edersin kredilerini..Acik lise sınavinda gözetmen sacinizdaki şeyin farkında mısınız dedi sonra baska biri geldi. İlk sınava girişin mı? Yikanmadinmi? Saçını bı yere mi soktun? Sınava yakın dediler. Sınavda gözetmen ad am telefon numaramı adresimi aldı boş bıraktım dersleri
Eski konularına bakın anlarisnizAnlamadım ne diyorsunuz allah aşkına?
Bu arkadaş yönetimden torpilli herhalde, dönüp dolaşıp geliyor kimse de ses etmiyor. Çoktan üyeliğinin iptal edilmesi gerekirdi normaldeYani fake demek yasak ama daha önceki konularinizdan da yola cikarak fake olduğunuzu bile bile bu sitede varlığınızı nasil sürdürüyorsunuz merak ediyorum ve tabiki kibliyorum..
Baktım gözlerim kanadı resmen!Eski konularına bakın anlarisnizissiz