• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün rezil oldum! Ya iki krediyi alamazsam!

Devamli bitli olan insanlar gercekten var. Lisedeki sinifimda bir kiz vardi ve bitliydi gayet disardan goruluyordu o sirkeler, o kadar yogundu. Bu bitli kiz, kuzenimin ortaokul sinif arkadasi cikmisti ve kiz ozamanlarda bile bitliymis. Bazilari yillarca bitli geziyor gercekten. Umarim mezun olduktan sonra ayiklamistir. Liseyi bitle bitirdi.

Acik lise sınavinda gözetmen sacinizdaki şeyin farkında mısınız dedi sonra baska biri geldi. İlk sınava girişin mı? Yikanmadinmi? Saçını bı yere mi soktun? Sınava yakın dediler. Sınavda gözetmen ad am telefon numaramı adresimi aldı boş bıraktım dersleri
Saçını bi yeremi soktu derken ☺ sacindaki şeyle sınava ilk girişinin sorulması ne alaka ? Neyse git biterim temizle nediyelim .. diger oturumda telafi edersin kredilerini..

Lisede bir kız vardı on sırada otururdu yanımdaki arkadasla bize eğlence olmuştu bitler. Derste canımız sıkılınca bitlerini sayardik. Bitlerin saçın üzerinde birbirleriyle dans etmelerini, kavga etmelerini falan izlerdik.
Birgün banyoda yikandim beyaz havluyu kafama sardim sonra kuruttum saçları havluyu bi çektim içinde bit evin içinde ağlayarak bağırarak kosturdum. Hemen babam nöbetçi eczaneden ilaç aldı. Gozume uyku gitmiyordu şuan kafamda mi napiyorlar diye. Aslında çok yokmuş hemen geçti ama ben uzun sure etkisinden kurtulamamıştım.
Yorumda subiminal mesaj verilmiştir. ( Bit ilacı diye birşey var.)

Bitin öyle dışardan bakıldığında kuş gibi konduğu belli oluyor mu ?
Kimse sormasa etmese kaşıntıdan zaten sınav yapamazdın.

Gerçekten böyle bişey yasadysan şikayet etmelydn gozetmenleri. Böyle bişey söylemek onlarn ne haddine ayrıca temizle saçlarını bitli bitli gezilirmi milletede atlar.

Yani fake demek yasak ama daha önceki konularinizdan da yola cikarak fake olduğunuzu bile bile bu sitede varlığınızı nasil sürdürüyorsunuz merak ediyorum ve tabiki kibliyorum..
Bu arkadaş yönetimden torpilli herhalde, dönüp dolaşıp geliyor kimse de ses etmiyor. Çoktan üyeliğinin iptal edilmesi gerekirdi normalde

Bu ekşici diye düşündüm. Ama yok değil eminim. Üzülüyorum artık bu kıza ya.

Back
X