Dün meme ameliyati oldum

Merhaba süreç hakkında detaylı bilgi verir misiniz? Kovid testini önceki tahlilleri nasıl yapıldı? Umarım acınız geçer. Geçmiş olsun
Teşekkürler. Ben ameliyattan bir gün önce kan tahlili verdim sadece. Ertesi gün de ameliyatimi oldum bir gece kaldım ertesi gün çıktım.

Meme ucu acıması normal hassas oluyo ilk zmanlar ama 1 aya geçiyor çok rahat o ilk gerginlik geçince göğüsteki oda geçiyor benim şuan 2 ay oldu ve hiç amelyat olmamış gibiyim.

Merhaba canım bu ay içinde bende olmayı düşünüyorum doktor araştırması yapiyorum. Toplam masrafların ne kadar tuttu

ağrı durumu kişiden kişiye değişir ama yinede okuyanlar meme büyütme ameliyatının çok kolay geçeceğini düşünmesin bence benim ilk bir haftam çok zor geçmişti

Bende c.tesi gunu ameliyat olacagim. Doktor ne ölçü olacagini söylemedi hic gogsum yok diyebilirim. 300 mu 350 mi olsun kararsizim. Cok yapay durmasini istemiyrm. Sonucta 1 kere yaptırıyoruz kucuk olupta bunun icin mi ugrastim demekte istemiyrm. Beni bu konuda bilgilendirecek biri var mi

Merhaba nerde kime yaptıracak misiniz?Bence aynada deneyin sevdiğiniz bir tsortle.sutyen içine pamuk koyupŞahsen ben biraz büyük olunca kendimi yaşli hissettim. Çatal olacağı icin dekolte hep olacak. Bu da benim.icin kötü. Herzaman dekolte sevmem. En iyisi vücuda gore olani.

Dr um bana 359 koymuş şuan bomba gibiler ne zaman normale deiner bilmiyorum yarın 1 hafta olucak tam karın germe ve meme diklestirme

İzmirde ekol Hastanesinde oldum çatal olmayacak gibi 350 cc takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…