-
- Konu Sahibi konyafedaisi
Teşekkürler. Ben ameliyattan bir gün önce kan tahlili verdim sadece. Ertesi gün de ameliyatimi oldum bir gece kaldım ertesi gün çıktım.Merhaba süreç hakkında detaylı bilgi verir misiniz? Kovid testini önceki tahlilleri nasıl yapıldı? Umarım acınız geçer. Geçmiş olsun
Kovid testi yapılmadi miTeşekkürler. Ben ameliyattan bir gün önce kan tahlili verdim sadece. Ertesi gün de ameliyatimi oldum bir gece kaldım ertesi gün çıktım.
Hayır bana yapılmadı.Kovid testi yapılmadi mi
Siz nerde yaptirdiniz? Bana kovid testi yapılacak mamografi ya da röntgen gibi bazı şeyler kan testi dedi. Çok ilgincHayır bana yapılmadı.
Meme ucu acıması normal hassas oluyo ilk zmanlar ama 1 aya geçiyor çok rahat o ilk gerginlik geçince göğüsteki oda geçiyor benim şuan 2 ay oldu ve hiç amelyat olmamış gibiyim.Merhaba herkese geçmiş olsun, ben iki gün önce meme büyütme ameliyatı oldum ağrılarım biraz azaldı ama meme ucum çok acıyor bilgisi olan var mı? Arada batma şeklinde devam ediyor ağrı kesici alıyorum sürekli ama meme ucu baya baya aciyor öne doğru eğilince. Ben burun ve meme kombine ameliyat oldum meme ne kadar zormuş burnumdan hiç sıkıntı yaşamadım.
Çok teşekkür ederimMeme ucu acıması normal hassas oluyo ilk zmanlar ama 1 aya geçiyor çok rahat o ilk gerginlik geçince göğüsteki oda geçiyor benim şuan 2 ay oldu ve hiç amelyat olmamış gibiyim.
Benim burun ve meme birlikte 18 bin TLMerhaba canım bu ay içinde bende olmayı düşünüyorum doktor araştırması yapiyorum. Toplam masrafların ne kadar tuttu
Merhaba nerde kime yaptıracak misiniz?Bence aynada deneyin sevdiğiniz bir tsortle.sutyen içine pamuk koyupBende c.tesi gunu ameliyat olacagim. Doktor ne ölçü olacagini söylemedi hic gogsum yok diyebilirim. 300 mu 350 mi olsun kararsizim. Cok yapay durmasini istemiyrm. Sonucta 1 kere yaptırıyoruz kucuk olupta bunun icin mi ugrastim demekte istemiyrm. Beni bu konuda bilgilendirecek biri var mi
Dr um bana 359 koymuş şuan bomba gibiler ne zaman normale deiner bilmiyorum yarın 1 hafta olucak tam karın germe ve meme diklestirmeMerhaba nerde kime yaptıracak misiniz?Bence aynada deneyin sevdiğiniz bir tsortle.sutyen içine pamuk koyupŞahsen ben biraz büyük olunca kendimi yaşli hissettim. Çatal olacağı icin dekolte hep olacak. Bu da benim.icin kötü. Herzaman dekolte sevmem. En iyisi vücuda gore olani.
Canım bana da atarmısın özelden bende 300cc Takılacak merak ediyorum nasıl olcakOzelden mesaj atin yollayayim
İzmirde ekol Hastanesinde oldum çatal olmayacak gibi 350 cc takıldıMerhaba nerde kime yaptıracak misiniz?Bence aynada deneyin sevdiğiniz bir tsortle.sutyen içine pamuk koyupŞahsen ben biraz büyük olunca kendimi yaşli hissettim. Çatal olacağı icin dekolte hep olacak. Bu da benim.icin kötü. Herzaman dekolte sevmem. En iyisi vücuda gore olani.
Sanki gozume hala küçük geliyor istedigim gibi olmadi 350 cc olmasına ragmen vucudum geniş sanirim ondan kucuk geliyorİzmirde ekol Hastanesinde oldum çatal olmayacak gibi 350 cc takıldı