Dün meme ameliyati oldum

Ay bunu okuyunca bi rahatlama geldi masallahh benim aci esigim oldukca dusuk, cok korkuyorum o yuzden. 300 cc sizi tatmin etti mi? Burada 350den asagi yaptirmayin yorumlarini okuyorum
300 cc gayet tatmin edici bana da 300 takıldı.
konumu okuyabilirsiniz 3 yıl önce ameliyatımı detaylıca anlatmaya çalıştım kafanızda soru işareti varsa umarım yardımcı olur

Geçmiş olsun.Ameliyattan sonra kendiniz kalkıp yürüyebildiniz mi,kollarınızı kullanabiliyormuydunuz yoksa destek mi almak zorunda kaldınız ?
Ameliyattan önce bi eşitsizlik var mıydı göğüslerinizde? Ben de ameliuay olmayı düşünüyorum fakat bu eşitsizlik durumu da düşündürüyor. Farklı CC de takmak gerekir sanırım.

konumu okuyabilirsiniz 3 yıl önce ameliyatımı detaylıca anlatmaya çalıştım kafanızda soru işareti varsa umarım yardımcı olur

Ameliyattan once herhangi bir esitsizlik yoktu canim belki odemdir diye bakalim beklemedyim
her iki meme de farklı iyileşir biri diğerinden daha sert şiş vs olabilir geçicek hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim

Maşallah canim çok sevindim süreci güzel geçiriyorsun.. benim 3. Günüm ve acılar içindeyim ve ağrının geçeceğine dair inancımı kaybedicem nerdeyse ağrı kesicisiz duramıyorum oturarak uyuyorum , uzanmak hayal..
425 cc kas altı protez kullanildi

Ay canim benim gecmis olsun cidden zor bir durum ama ins bunlar hep gecip gidecek az daha sabir zor kismi bitti sayilir

Ay bunu okuyunca bi rahatlama geldi masallahh benim aci esigim oldukca dusuk, cok korkuyorum o yuzden. 300 cc sizi tatmin etti mi? Burada 350den asagi yaptirmayin yorumlarini okuyorum
Aslinda ameliyat olana kadar spor yapmaya çalıştım bol bol limonlu su tukettim acaba bunlarin faydasi mi oldu diyorum haa tabi bi de anacagim Allah razı olsun cok dua etti Ben zaten öyle cok büyük istemiyordum tam istediğim gibi oldu bu yani kişinin kendi keyfine kalmis bir sey çünkü doktorum israrla daha büyuk takalim dedi ama takdirmadim iyiki takdirmamisim suanki halini cok begeniyorum

geçmiş olsun. iyi geçirmişsiniz belli ki. ağrı olömaması iyi birşey bazen uzun sürebiliyorağrılar. tekrar geçmiş olsun

işmdiden iyi çalışmalar canım kendini çok zorlama

300 beni tatmin etti açıkçası iyiki 300 yaptirmisim daha fazlasi bende dogal durmazdi büyük ihtimal suan tam cuk oturdu bana korkunun ecele faydasi yok daha once aynaya bakmaya cekinirdim minicik goguslerim yuzunden simdi ise aynadan ayrilmiyorum acip acip bakiyorum

Hahaha cok tatlisiniz umarim bende ayna bagimlisi olurum yakinda ben acikcasi doktora vucudumun alabildigi en buyuk diye soylemeyi dusunuyorum tabi oyle abarti durmadan, bakalimm

Ben çarşamba günü ameliyat oldum 375cc dual plan takıldı dokum hiç yoktu yattığımda tek başıma kalkamıyorum ve baskı var üstümde ağrı durumum güzel dayanılabilir derece tahmini ne zaman tek başınıza yatıp kalktınız ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Geçmiş olsun canım benim Ben neredeyse hiç destek almadan hemen oturup Ama tabii bu bünyeden bünyeye değişmekte burada okuduğum yazılara göre bir hafta sonunda Çoğu kişi desteksiz bir şekilde yatıp kalkma oturup kalkma işlerini yapmaya başlıyorlar Şimdi sen nasılsın nasıl oldun

Şu an çok yatık bir pozisyondayken kendim kalkmıyorum belki kalkarım ama zorlamak istemiyorum sol göğsüm acı ağrı olarak çok iyi durumda ama sağ göğsümde son 2 gündür kolumu oynatınca vs tek bir noktada iğne batması gibi bir batma oluyor ve çok rahatsız ediyor o yüzden sol koldan destek alıp kalkmaya çalışıyorum bir de sabahları hep çok baskılı uyanıyorum ne zaman geçer acaba

Merhaba herkese geçmiş olsun, ben iki gün önce meme büyütme ameliyatı oldum ağrılarım biraz azaldı ama meme ucum çok acıyor bilgisi olan var mı? Arada batma şeklinde devam ediyor ağrı kesici alıyorum sürekli ama meme ucu baya baya aciyor öne doğru eğilince. Ben burun ve meme kombine ameliyat oldum meme ne kadar zormuş burnumdan hiç sıkıntı yaşamadım.

Merhaba süreç hakkında detaylı bilgi verir misiniz? Kovid testini önceki tahlilleri nasıl yapıldı? Umarım acınız geçer. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…