Dün meme ameliyati oldum

Geçmiş olsun.Ameliyattan sonra kendiniz kalkıp yürüyebildiniz mi,kollarınızı kullanabiliyormuydunuz yoksa destek mi almak zorunda kaldınız ?

Dun ameliyat oldum ilk 2 saat muthis agrilarim vardı hatta neden yaptirdim diye baya kendi kendime cok kizdim sjsjs Allaha şükür yavaş yavas agrilarim geçti hatta kendim desteksiz kalkabiliyorum
geçmiş olsun, zor kısmı atlatmışsınız, şimdiden bakıp paniğe kapılmayın başlarda hep beklenildiği gibi olmaz ama zamanla oturuyorr hiiiççç endişelenmeyin

Durum guncellemesi
Ameliyat olali 6 gün oldu. Ameliyat öncesi buradaki butun yorumlari okumuştum o yüzden kendimi büyük bir agriya hazirlamistim ( alerjik bir yapim var ve oldukca agri esigim dusuk). Ameliyat olduktan sonra ilk iki saat iskence gibiydi ama bir anda gecivetdi sanki ameliyat olab ben değilim baya iyiydim hatta kendim desteksiz bir şekilde yatip kalktim. Direnlerim hic rahatsızlık vermedi. Ertesi gün hastaneden cikarken direnlerimde cikarildi ( diren olduğu icin mememde morluk meydana gelmedi). Hastaneden ciktim cikali hic ahri kesici kullanmadim odemlerim var tabi ama oyle aman aman değil. Sol memem büyük duruyor sebebi odem mi baska bir sey mi zaman gosterecek. İlk 3 gun felan sirt ustu yattim bu işin zor kismi bence suandab ise sag tarafima donerek rahatça yatiyorum sola yattigim zaman canım acıyor o yüzden yatmamaya ozen gosteriyorum. Suan kullandığım tek ilac antibiyotik. Sizdeb ricam bi maşallah deyin pazartesi is başı yapıyorum buarafa sorunux varsa seve seve cevaplarim

Sunu eklemeyi unutmusum sag memem baya baya yumusadi hayretler icerisindeyim surekli kendimi sapik gibi elliyorum sol memem ise sanki tas var oyle sert öyle işte
Ameliyattan önce bi eşitsizlik var mıydı göğüslerinizde? Ben de ameliuay olmayı düşünüyorum fakat bu eşitsizlik durumu da düşündürüyor. Farklı CC de takmak gerekir sanırım.

Ay bunu okuyunca bi rahatlama geldi masallahh benim aci esigim oldukca dusuk, cok korkuyorum o yuzden. 300 cc sizi tatmin etti mi? Burada 350den asagi yaptirmayin yorumlarini okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…