- 3 Haziran 2020
- 73
- 32
-
- Konu Sahibi konyafedaisi
Saol canım, diren takildi Konya da mehtap karamesede oldumGecmis olsun, sevindim agrilarinizin hafiflemesinediren takildi mi? Nerede oldunuz?
Çok geçmiş olsunDiren acisi yok Allaha şükür, mentor 300cc hg takildi
Evet ben kollarimi kullanabiliyorum yardimsiz bir sekilde yatip kalkabiliyorum dun hastaneden taburcu oldum olali ağrı kesici bile kullanmadimGeçmiş olsun.Ameliyattan sonra kendiniz kalkıp yürüyebildiniz mi,kollarınızı kullanabiliyormuydunuz yoksa destek mi almak zorunda kaldınız ?
Kas altı mı kas üstü mü yapıldıEvet ben kollarimi kullanabiliyorum yardimsiz bir sekilde yatip kalkabiliyorum dun hastaneden taburcu oldum olali ağrı kesici bile kullanmadim
geçmiş olsun, zor kısmı atlatmışsınız, şimdiden bakıp paniğe kapılmayın başlarda hep beklenildiği gibi olmaz ama zamanla oturuyorr hiiiççç endişelenmeyinDun ameliyat oldum ilk 2 saat muthis agrilarim vardı hatta neden yaptirdim diye baya kendi kendime cok kizdim sjsjs Allaha şükür yavaş yavas agrilarim geçti hatta kendim desteksiz kalkabiliyorum
Ozelden mesaj atin yollayayimya resim atabiir misiniz allah aşkına 300 cc ölçüsünü çok merak ediyorum
Kas altiKas altı mı kas üstü mü yapıldı
Teşekkürlergeçmiş olsun, zor kısmı atlatmışsınız, şimdiden bakıp paniğe kapılmayın başlarda hep beklenildiği gibi olmaz ama zamanla oturuyorr hiiiççç endişelenmeyin
Ameliyattan önce bi eşitsizlik var mıydı göğüslerinizde? Ben de ameliuay olmayı düşünüyorum fakat bu eşitsizlik durumu da düşündürüyor. Farklı CC de takmak gerekir sanırım.Sunu eklemeyi unutmusum sag memem baya baya yumusadi hayretler icerisindeyim surekli kendimi sapik gibi elliyorumsol memem ise sanki tas var oyle sert öyle işte
Ameliyattan once herhangi bir esitsizlik yoktu canim belki odemdir diye bakalim beklemedyimAmeliyattan önce bi eşitsizlik var mıydı göğüslerinizde? Ben de ameliuay olmayı düşünüyorum fakat bu eşitsizlik durumu da düşündürüyor. Farklı CC de takmak gerekir sanırım.