- 23 Haziran 2021
- 133
- 54
-
- Konu Sahibi sashildrey
evet onayladi bu cumleyi yani o basini ben sonunu getirdim ve onayladi yani. Hacettepe mezunu hekim babana bile güvenme, işte erkek arkadaşım olduğunu söylemiştim ve bana üniversitede bir kız arkadaşının bir erkek arkadaşının evine gittiğini ve tecavüze uğradığını falan anlatmıştı yemin ediyorum şaka değil sonra o adamı bıraktım zaten hemenBu psikologlar bazi dr lar vs diplomayi nerden aliyorlar
Boyle bir cumle kurdu cidden oyle mi ?
Yok psikolog son gittiğim .Düzenli gittiğim kişi hekim o yoktu cuma günü ben de ilk başka psikiyatriste gittim o beni psikoloğa yönlendirdi. Psikolog cümlenin başını ben sonunu getirdim ve cümlemi onayladı belki boşluğuna gelmiş olabilir ama kötü bir psikolog asla değil.Psikolog değilmiş zaten. Hekim demiş. Psikiyatristtir.
Çok teşekkür ederim beni çok iyi anlamışsın ben cidden kötü niyetli birisi hiç değilim şımarıklık falanda yapmıyorum sadece böyle bir şeye ihtiyacım vardı çok sağ ol ben de biliyorum farkında bile değil büyük ihtimal o yüzden bu şekilde. Teşekkür ederim ciddenBence duygularını babana açıkça söyle, psikolojik problemlerinden dolayı okulunun uzadığını tembellik yapmadığını gezip tozmadığını ve onun sadece derslerin iyi olunca yanında olduğu için ondan gizlediğini, daha sorunlarını bile ona anlatamadığını söyle. Seni suçlarsa tembellikle vs sen de kızın psikolojik problemlerle boğuşurken nerde olduğunu sor, hiçbir zaman ondan duygusal destek göremediğini sonuca kızmak yerine bu sonuca neden olan sebeplere (psikolojik sorunların) yoğunlaşıp destek olsa belki bunların yaşanmayacağını söyle. Ben senden her zaman duygusal destek görmek istiyorum ama sanki sadece derslerim iyiyken beni seviyormuşsun gibi hissediyorum de. Büyük ihtimalle yaptığı davranışın farkında değil o yüzden birileri açıkça söylemeli.
Evet pazartesi arayacağım belki okuldan alınan belgede yeterli olabilir e devlet şart değilse okulda aktif öğrenciyim çünküBir de öğrenci işlerini ara sor mutlaka onlar yüksek ihtimalle halleder bunu.
Yurtdışına gitmeme engel değil yeşil pasaport almama engel sadece. 8 ülkeye birden gideceğim için yeşilpasaport çok önemliydi ama bordo çıkartıp schengen vizesi için başvuracağım tatil planım ertelenecek biraz o kadarBu arada öğrencilik pasif görünse de belki yine de yurtdışına gitmene engel değildir iyi araştır, benim de döneme kaydım yapıldığı halde pasif görünüyordu öğrenciliğim çünkü bir dönem ders almadan uzattım ama sonra istediğim dersi aldım, mezuniyetimde de sıkıntı çıkmadı.
Benzer şeyler yaşadığım ve şahit olduğum için anlıyorum. Ne yazık ki hala psikolojik problemlere şımarıklık gözüyle bakanlar varÇok teşekkür ederim beni çok iyi anlamışsın ben cidden kötü niyetli birisi hiç değilim şımarıklık falanda yapmıyorum sadece böyle bir şeye ihtiyacım vardı çok sağ ol ben de biliyorum farkında bile değil büyük ihtimal o yüzden bu şekilde. Teşekkür ederim cidden
Ben de pasif öğrenci görünürken 2 işlem için belge lazım olmuştu, öğrenci işlerini arayınca yardımcı olmuşlardı birinde, diğerinde de pasif görünmesi etkilememişti. Umarım sen de gidebilirsin yurtdışına. Benimkilerin yurtdışıyla alakası yoktu.Evet pazartesi arayacağım belki okuldan alınan belgede yeterli olabilir e devlet şart değilse okulda aktif öğrenciyim çünkü
Hayır yani, seans ücretini kim ödeyecek o zaman :)Bir psikolog "babanı sil" demez :)
Sen okula gitsen ailene ne fayda, gitmesen ne zarar?Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız mesaj beni mutlu etti . Hatamın farkına vardım zaten bazı zamanlar sağlıklı düşünemiyoruz ben de bir insanım hata yaptım umarım annem babam hoşgörüyle karşılar .
Ablacım bu kadar memnunsan bizim fikrimizi niye soruyorsun?Hacettepe mezunu psikiyatrist bile neler diyor kulakların inanmaz belki . Bu adam iyi bir okuldan eğitim almış tahminimce 20 senelik bir psikolog gayet iyiydi. 1 saate yakın benle sohbet etti . Beni hiç bir terapist bu kadar uzun dinlemedi . Her şeyimi sordu etti. Her şeyimi anlatabildim. Benim için önemli olan bu zaten. Bana affettirme çalışması yapanı napayım. Annemin eft eğitimi enerji eğitimi her şeyi var istesem yapıyor zaten bana .En kötü artık kitap al kişisel gelişim ile ilgili orda bile çalışmalar var bir sürü .Önemli olan benim için kurduğum iletişim ben adamla kurduğum iletişimi sevdim .
Vay be akıla bak hiç düşünememiştim okuldan almayı çok sağ olE devletten çıkarma da okula git, okuldan al madem okulda hala öğrencisin. Bu ne drama?
Şu cevaplara baktim da 20 yaşında olduğuna inanamadim. Tam 13 yaşında ergen agizi.
İyi sil babanı, annen seni uzerse onu da sil. Falcı ve psikolog paralarını da bir şekilde ödersin.
Toksikleri bırakma konusuna gelince, insan malesef hayatındaki tüm toksiklerden kurtulamıyor ki anladığım kadarıyla sen de az toksik değilsin. Ama ailen dogurmus,bakıyor işte,ne yapsınlar?
Çok önemli ve değişik amaçlarım var ondan Hahaha bilmiyorum. Site değiştirmiştir belki ama ben değiştirmedim.Alıntı yapılan kısımlara göre değişmiş olabilirBir de başlık bu değildi ki neden değiştirdin?
Üniversitede sınıfta kalma diye bir şey yok. İkinci dönem derslere gitmediğin için o dönemki derslerden kalırsın sadece. Önümüzdeki sene yine bir üst sınıfa geçersin, ancak ikinci dönem geçen senenin derslerini alman gerekir, irregular öğrenci olursun. Öğrencilik durumunun pasif olması mümkün değil.Merhaba ben 20 yaşında üniversiteye gidiyorum. Hiçbir zaman normal bir psikolojim yoktu fakat bu geçtiğimiz iki sene sıkıntılarım iyice arttı. Maddi olarak ailemin durumu iyi istediğim şeylere sahip olabiliyorum ama bu sorunlarımı çözmeme yetmiyor. Bu sene 2. dönem okula hiç gitmedim , 5 ay evden terapilere gitmek dışı ve fal batağına düşmüştüm bana iyi geliyordu bunlar dışı hiç çıkmadım ve sınıfta kalmış bulundum . Ailen hiç sormadı mı diyecekler için annem babam ayrı annem çalışıyor ablam var o da bankacı zaten bu yüzden gündüz okula gittim diyordum anlamıyorlardı. Neyse asıl konuya geleyim babamın beni bu sene tatilde yurtdışına götüreceği tuttu. Annemden dolayı yeşil pasaport hakkım var annem çıkartmak için işlem başlattı ama öğrenci belgesi istediler sınıfta kaldığım için öğrenciliğim pasif durumda ve yeşil pasaport çıkartamam. Dün ailem öğrenirse diye panik atak geçirip gittiğim merkeze gittim biraz daha kaygım azaldı ama bugün anneme biraz anlattım annem beni sadece ders olarak değerlendirmiyor 1-2 kızar sonra unutur ama ya babama söylerse diye anksiyetem gene arttı zaten yeşil pasaport çıkaramadığımı öğrenecek ama bunun nedeninin sınıfta kalma olduğunu öğrenirse babam çok kızar eğitime çok önem veriyor ve her şeyimi elimden alır zaten kötüyüm her şeyden mahrum bırakır sevgisinden , gülümsemesinden napmalıyım son çare olarak canıma kast etmeyi düşünüyorum çünkü işitecek kötü bir söze lafa tahammülüm yok . Dün konuştuğum psikolog bana baban seni eğer sadece okul olarak değerlendiriyorsa sen onu sil dedi siz ne düşünüyorsunuz.