- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Emzik verince uyuyor mu peki?Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
Emzik almadı.Emzik verince uyuyor mu peki?
Uyuyorsa neden ısrarla hem çocuğa hem size eziyet ediyorsunuz?
Agız dis yapısı bozulur die sanırım ama böyle de ikinizinde sinirleri harap oluyor.
Esinize dicek bisy yok,klasık türk erkeği kafası.
Yardımcı olmaz anca konuşur.
Allah yardımcınız olsn.
AçAç kalmıyor çocuk zannetmiyorum iyice doyurduğumda da uyanıyorIlk uyandıginda biberonla doyurucu birseyler verseniz sanirim ac kaliyor .
Benimkiler tam bu aylarda öyleydi .
Bi deneyin bence .AçAç kalmıyor çocuk zannetmiyorum iyice doyurduğumda da uyanıyor
Yediriyorum akşam ve öğlen yiyorEşinizin teorisi hatalı
Oğluma hiç emzikle vermedim
Doğduğu günden itibaren de ilk yatınca 4 saat sonra emmeye kalktı sonra da 2 saat ara ile
Çocuğun bir sıkıntısı mı var
Karnı mı ağrıyor üşüyor mu anne mi istiyor yani karnı acıkmadığına göre sık uyanma sebebini bulmak lazım
Uyutmadan yemek yediriyor musunuz
Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
Saka mı yapıyorsunuz emzik almadım değil bebek emzik almadı bir türlü reddetti.Omzunuza yatırıp sırtını sıvazlayıp gaz çıkarmasını sağlıyor musunuz?
Bir de bebekler uyurken bile meme emiyormuş gibi ağızlarını cok cok yaparlar bence emzik en azından uyuduğu zamanlarda gerekiyor.
Emzik almadı diyorsunuz da annenize ablanıza ya da komşunuza rica edin çıkamıyorum bebekle diyin en yakın eczaneden almak zor olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?