Dün eşim yüzünden intihara kalkıştım...

eşin haklı değil, hasta. sen de en ufak şeyde, cam kırıklarıyla uğraştığına göre çok sağlıklı değilsin. profesyonel yardım alsanız iyi olur, alamıyorsanız da, aile büyüğü, saygı duyduğu bir arkadaşına filan durumu abartmadan anlatıp, üstü kapalı normal olduğunu izah etmesini isteyebilirsiniz.

Baştan taviz vermişsin. Yüz bulmuş.evi afedersin bişeyler götürüyor umrumda değil. Bugün abla çağırdım gelecek temizleyecek. İşte çalışıyorum evi de temizleyemem. Alıştırmayın hiiicc....işime gelirse yemek yaparım gelmezse onu da yapmam.ama eşim sağolsun kalk yap bile demez.....hatta kendi yapar bazen ...

Gelsin anası temizlesin ozaman.yada gitsin anasının temiz evinde yaşasın.nefret ederim erkeğin böyle herşeye burnunu sokmasından.bi anda cinnet gecirdin sende sanırım ama degmez bidaha sakın kendine zarar verme.kimseye köle olmaya gelmedik dünyaya

beğenmiyosa gitsin anasıyla yaşasın. elin odunu için dğeil cana kıymak gözyaşı gökmeye de gelmez. ayrıca evden kovulmuşsunuz. sen bu adamla nasıl ömür geçireceksin. iyi düşün bak henüz çocuğun da yok.

Esin sana kendini fazlasiyla yetersiz hissettirmis.. Sen pasakli degilsin, esin haddinden fazla takintili bu konuda bence ve cok kırıcı yaklaşımı..
Eger obsesiflik derecesindeyse bu temizlik meselesi, elinden olmadan bu kadar geriliyor olabilir, o zaman bi uzmandan destek alabilir, duzelmeyecek bi sey degil ki..
Allah yardimcin olsun..

Aynen katılıyorum bencede bir daha böyle birşey yaparsa yap bi valiz tutuştur eline evi kadın değil erkek terkeder hadi git şimdi kendinede gelmeden dönme de bu kadar net gidersede hiç arama bırak kaçan kovalanırmış

muhtemelen annesi de onun gibi saplantılı titiz o yüzden oğlu böyle yetişmiş. o zaman evlenmeseymiş de otursaymış anasıyla. ölünce de bi tek anasına ağlardı ne güzel. bir de bu tip için intihara kalkışıyorsun toplanıp babana gitseydin kendi kendine evi silip dursaydı.

Çalışmayan kadına yapılan erkek baskılarıda tam böyle oluyor. "Niye yıkamadın?", " bütün gün ne yaptın?", "gündüzde uyudun mu?" ..... içten içe erkeklerin eşlerininde bişeylerin ucundan tutmasını istiyolar. Kimisi çalışsın oda para kazansın derken, kimiside çalışmıyorsa evde dört dörtlük olmasını bekliyor. Eğer çalışma imkanın var ise git çalış, sanada eşinede iyi gelir.

Sana gündelikçi muamelesi yapmış, eşin gibi davranmamış. Bu adam için canına kıydığına değmez.

Hem cana kıymayı düşünmekte nedir bu canı sana Allahım verdi ancak o dilerse alır insanın kendi canını almaya kalkışması en büyük acizlik

Kocanı boğazlayasım geldi. Biz de 2 kişiyiz haftada bir süpürgeyi çıkarırsak öpüpbaşıma koyuyorum. Eşine de ver biraz sorumluluk. Öyle pis diye atıp tutmasıkolay. Temizliğe mi geldik dünyaya! Beğenmiyorsa kadın tutsun günlük!!!!!

kendine bişey yapma eşin rahat etsin.ya bacım bin tane eş için eğer mi şu yaptıgın

Eşini doktora götür. Hasta adam. Ocağın kenarını silmemişmiş.
Ayrıca orası seninde evin. Çok seviyosa kendi gitsin anasının evine

Canin bu kadar mi kiymetsiz yapmayin su cikardigi kavga icin tirnginin ucuna zarar vermeye deger mi? Az yicek temizlikci tutacak esiniz o zaman. Evinizde eminim cok temizdir. Esiniz ya temizlik takintili ya da eziyet etmek icin yer ariyor

Eşin değişmez adam da takıntı demek ki.1 yılda böyleyse sonrasını düşünemiyorum hayat bu her hali var insanın.

Senos kocanin psikolojik rahatsizligi var. Nasil ki usutunce ya da mikrop kapinca doktora gidiyoruz aynisi psikolojimiz bozulunca da lazim. Esinin tedavi olmasi lazim yoksa 10 seneye kalmaz sen hastanelik olursun.

Aşırı titiz bir koca ! Bu şekilde nasıl ömür geçer bilemiyorum. Sevgililik veya nişanlılık döneminde de garip hareketleri olmuşmuydu ? üstelik annesi ile durmadan kıyaslıyor ve daha sizi eşi olarak benimseyememiş. Unutmasın ki anne evinden çıktı artık kendi ailesi yuvası var fakat yinede bekar erkek gibi "annem şöyle yapardı, annem en iyisini yapar" demeyi sürdürmüş.

sinir bosalmasi yasamassin o kadar haksizligin ve baskinin uzerine, ayrica o kadar onem veriyorsa kendi yapsin. ocagin kenarinin silinmemis olmasiyla dunyasi karariyorsa bir bez alip eline kendi siler, bu titizlik halleri samimiyetsiz geldi bana o yuzden.

ortak bir hayat yasiyorsunuz, ev islerini paylasin, bunlar sadece senin gorevin degil ki! cop aktiysa ve bunu goruyorsa sana bagiracagina kendi temizlesin ici rahat otursun yatsin sonra. sen yapacaksin diye yazili bir kanun mu var, su erkeklerin ikiyuzluluk yapmasina, simarmasina musaade etmeyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…