Dün eşim yüzünden intihara kalkıştım...

Adam temizlik hastası.
Evet mükemmel de degiliz.

Mukemmelıyetcı erkek tıpı bı tane de bende var. Annesı zamanında donuna kadar utulemıs ben bekarken ev yuzu gormemısım okul varken evlenmısım temızlıgın t sınden haberım yok sen yıne ıyısın. Ikı gunde bır dıyosun bır ıkı haftada bır supururdum keyfıme duskunum napıyım sıra gelmıyodu temızlıge ıkı sene ses etmedı sonra adam patladı yahu yapmaya basladım artık:/ esib biraz abartmis da hemen bosan ne demek. Bu adamlar temiz olmayan yerde duramiyo huzurlari kaciyor. zamanla asar ins kendinic biz nasil nisanliliktaki ilgi devam etsin isriyoruz onlar da bunu istiyor:) hersey rayina oturr ins.. bı de kalkıp esprı yapmıstım vucudumuzun mıkroba da ıhtıyacı var dıye sen sakın yapma

Bıktık bu "kendimi keserim, anamin evine giderim" tehditlerinden. Camı kırıp eline aliyorsan keseceksin, valizi çıkarıp hazirliyorsan o evi terk edeceksin. Sürekli boşa sallanmaz. Bi sure sonra kıymeti olmaz.
Temizlik dediğin nedir ya hu? Buncacik seyden kendini kaybediyorsa esiniz, psikolojik bi destek almasi lazım. Hasta demek ki. Ama sizinki daha enteresan, şu konu için intihara kalkisilir mi

Esin haklı falan değil , aynı şekilde sende öyle.

Toparlan ve kendine ne yaptığına bir bak. Öyle kendini kesip bicmekle olmaz , adam gibi yollar var , boşanmak mesela !

Resti çekmezsen hayatın cehenneme döner.

Hasta olduğunu kabul edecek ve gidip tedavi olacak. Ve bu adam sizinle evliyse ayağını denk alacak, dakika başı annesinin adı geçmeyecek.

Çalışmaya başla. Yoksa sende hastalanacaksin.

Ve lütfen yardımcı kadın Tut bu olaydan sonra.

Eğer sana bu yaptığından sonra o evi temizlemeye devam edersen yaşadığınız bu olayın sadece yuzyuzlestirmeye yaradığını göreceksin.

Çocuk olduğunda ne olacak biliyor musun , akıl hastanesine yatıracak hale getirir seni.

Valla ben kendi evimi daginik sanirdim (bizim de cocugumuz yok) ta ki gecen ay iki kucuk cocugu olan bir akrabamiza yatili misafir olana kadar. Ki cok normal bir durum bu yani. Bir de çocuğunuz olsa esin delirecek herhalde-bu delirmemis haliyse.
Eger yerde bir karis toz ucusmuyorsa, nefes alabiliyorsak ev temizdir benim nazarimda esinin laflarinin normal hicbir tarafi yok. Konuyu anlamsiz yerlere cekmis. Evliligin ilk yillarinin normal kavgalarina da hic benzemiyor, cok agir konusuyor. Cok rahatsiz oluyorsa alacak bezi kovayi eline. Sakinligini korumaya bak ve bir daha asla ofke nobetine kapilip da boyle sacma sapan bir şeye kalkışma. Hicnir sey senden kiymetli degil. Yemisim evi titiz kocayi.

Eşinizin takıntısıyla ilgili tedavi olması lazım. Yoksa siz hergün silseniz bile durum değişmez. Sizde pek iyi durumda değilsiniz ama ne demek canıma kıyacaktım. Sizi de bozmuş bu adam. Psikolog falan değil direkt psikiyatriye gitmeli eşiniz. Ilaç gerekebilir .

Hayatta katlanilmayacak erkek tipi. Madem öyle cikmasaymis anasinin eteğinin altından. Hakli falan değil. Sen de orani burani kesmeye calisacagina tepkini koy. Ben senin yerinde olsam bir bardagi alip yerine bile koymak. Yapma temizlik falan. O gitsin anasinin evine azicik kendine gelsin.

Psikolog ya da psikiyartiye gitmek yapıcı olmamak mı sizce ya da anormal bir durum mu ? Mahkemeye gidin boşanma dilekçesi verin mi diyoruz ki ?

Eşinin tedaviye ihtiyacı var. Titizlik hastalığı var obsesiflik de var gibi. İlerledikçe daha kötü olur. Acilen psikiyatri uzmanı bulun.

Kendimi sizin yerinize koydum bi cozum bulamadim. Ama bi psikologa gitse faydali olabilir cunki normal degil

cnm benim çok şaşırdım konuya ben de çok titizim eşim beni gördükten sonra titiz olmaya daha çok özen gösterdi beni minicik eleştirse çok zoruma gider bu halimle bile her şeyimi yaparım ben nedense bayan olarak temizlik konusu benim için çok çok önemli ama ben de normal değilim bence babam çok sertti böyle ailelerden çıkınca maalesef böyle sorunlar çıkıyor belki esin de öyledir onu biraz gözlemle kendine olan saygını asla yitirme ayakların üstünde dik dur.

Psikolog ya da psikiyartiye gitmek yapıcı olmamak mi sizce ? Mahkemeye gidin boşanma dilekçesi verin mi diyoruz ki ?
Bunu diyen ben degilim.
Gitsin diyenlerdenim.
Boşanın da demedim
Arkadasın yazdıgı mesaja istinaden yazdım
Yani tedavi olmalı
Reddediyorsa da kendisi gitmeli anasının evine.

Ikiniz de tedavi olmadan sakin cocuk yapmayin. Esin haksiz ve sorunlu. Seni de terapiye muhtac hale getirmis. Allah islah etsin.

Esine soyle bir psikatriye gitsin. Ilk once kendi tedavi olsun.

Arkadaşım sen evin uşağı mısın?Nasıl böyle davranmasına karşı kendine zarar vermeye kalkışırsın.Yapma lütfen.Eşine de ki:Adım hıdır,elimden gelen budur...Çok titizsen kalk kendin yap,yapmam diyorsan ev işleri için kadın tutaltutalım,tutmam diyorsan anne ne taşın,tasinmam diyorsan benimle haddini asmadan konuş..Senin takintilarina katlanmak zorunda değilim de..Az rahat ol yahu.

Bu kadar basit şeylerde böyle büyük tepkiler vermesi hiç normal degil canım. Tavsiyem kendinden taviz vermemen. Buyursun kendi yapsın. Sen görev gibi üstlenme ev islerini.

Aklima şu ekip geldi esinizin durumu konusunda..

Eklentiler

• 55f544134adbf_thumbl.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…