Arkadaşlar (malaika, yede ve cariye) benide izlemeye alırmısınız. Ben hala yuvarlakmı damlamı karar veremedim. Rassigciğim seninkileri biliyorum zaten. Banuşeker seninde az kaldı.....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün Cenk Tokat a ameliyat oldumm sonundaa
- Konu Sahibi meltosh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
sagol kabul ettigin icin . banada damla koyulucak. gercekten muhtesem olmus . bomba gibiler saglikli nice mutlu yillar gecirmen dilegile memislerinle .öptümm
Canım bunu kime yazdın Alıntı yapmadığın için anlayamadım eğer banaysa teşekkür ederim
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Seninkilerde çok güzel duruyor ama senin galiba baya doku vardı değilmi? Kesi nereden yapıldı?Canım bunu kime yazdın Alıntı yapmadığın için anlayamadım eğer banaysa teşekkür ederim
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
üzerime Alınmışım kime söyledin bakayım bende resimlerine bu sitede pek damla yaptıran yok da o Yüzden bana yazdığını sandım .göğüs altı kesi yerimSeninkilerde çok güzel duruyor ama senin galiba baya doku vardı değilmi? Kesi nereden yapıldı?
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Ben sana yazdım malaika, dokun çokmuydu?üzerime Alınmışım kime söyledin bakayım bende resimlerine bu sitede pek damla yaptıran yok da o Yüzden bana yazdığını sandım .göğüs altı kesi yerim
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Kendin memnunmusun?Evet vardı çok olmamakla birlikte
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım,sen Cenk beyemi ameliyat olmuştun?Evet vardı çok olmamakla birlikte
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Canım,sen Cenk beyemi ameliyat olmuştun?
Yorumuna cevap attım ama belki göremeyebilirsin diye burdan da yazayım dedim üstler boş değil ben doğal Olmasını isteyen biriydim ki gerçekten çok doğal oldu bu kadar kısa sürede bile çıplakken anlaşılmayan bir görünümü var benim için de bu önemli
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Canım,sen Cenk beyemi ameliyat olmuştun?
Sen yuvarlak tercih eden seven birisin ama doktor vücut tipine en uygun olanını söylüyor zaten ben damla düşünüyordum doktorumda damla uygun gördü sonuçta gayet güzel oldu yani canım sen ilerde ne olur demişsin ya Damla'nın ili yıl sonraki halini de gördüm gayet güzel ve doğal duruyor sıkıntı yok yani
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Hayır canım başka doktora oldum
Yorumuna cevap attım ama belki göremeyebilirsin diye burdan da yazayım dedim üstler boş değil ben doğal Olmasını isteyen biriydim ki gerçekten çok doğal oldu bu kadar kısa sürede bile çıplakken anlaşılmayan bir görünümü var benim için de bu önemli
Sen yuvarlak tercih eden seven birisin ama doktor vücut tipine en uygun olanını söylüyor zaten ben damla düşünüyordum doktorumda damla uygun gördü sonuçta gayet güzel oldu yani canım sen ilerde ne olur demişsin ya Damla'nın ili yıl sonraki halini de gördüm gayet güzel ve doğal duruyor sıkıntı yok yani
Cenk beyin hasta yorumları sayfalarında yorumların olduğu için ben acaba Cenk beyemi ameliyat oldu diye düşündüm bir ara.Ama Cenk beyde asla damla kullanmayan bir cerrah,onuda bildiğimi için şaşırdım açıkcası ...
Ben fotoğrafta gördüğüm sonuca göre kendi görüşümü yazdım canım.Sanırım böyle düşünmeme üzüldün ve açıklamalı cevaplar yazdın birkaç kere.. Benim görüşüme göre üst kısımlar aşşagıya göre fazla boş duruyor.Evet,çok çok doğal bir görünüm var yeni ameliyat olmama rağmen.Bu çok güzel birşey ama inan bana bir sene sonra çok değişiyor.İki sene sonra çok çok değişiyor.Gögsünde ödemler var şu an,net bir sonuç yok.Ödemler gidip gögüs yumuşamaya kendini salmaya başlayınca gögüs dahada aşşagıya doğru salıyor kendini.Bunun önüne geçemezsin ne sen,nede doktor.Ben senin hep mutlu olmanı düşündüğüm için keşke yuvarlak olsa isi demek istedim ama sen farklı bir tepki ile yaklaştın bana üzüldüm!
Ben dördüncü seneme gireceğim . Sende gördün,yuvarlak protez var bende ama gayet doğal.Arkadaşlar sana yorum yapmış çok güzel,çok doğal,hiç ameliyat olduğun belli değil diye.Bu tekrar ediyorum çok güzel birşey ama ben seneler sonrasını bildiğim için sana bu yorumu yaptım.Damlanın seneler sonrasını gerçek gördünmü? Peki hiç komplikasyon yaşayan,dönen damla silikon olan bir bayan gördünmü? Ben gördüm... Mutl olman benide mutlu eder.Bu forumda uzun vadede beni tanıyanlar benim karakterimi bilir.Herkim olursa olsun,hangi doktorun hastası olursa olsun mutlu sonuçlar almasını isterim.Umarım hep mutlu olursun Bu benide mutlu eder inan..
Bu arada yanlış anlaşılmamalı açısından bence kendine ve doktorunun ismi ile bir konu aç.Arkadaşlar senin sürecin,doktorun kimmiş açısından yanlış düşünmesin Hem Cenk beyin kendi hastalarının yorumlarında başka doktorun hastalarının yorumu yüzünden arkada kalıp karışıklık olmasın
Benim doktorumda bunlarin aynisini bana birebir anlatti..bana sayisini unutgugum doktorun arasinda sadece 2 tanesi damla olur demisti..bende zaten buüiraz sarkiklik olunca yuvarlak güzel toparladi sanirim..Arzum artik senelerin tecrübesiyle yaziyor burada..ama tabbiki herkesin kendi karari..Cenk beyin hasta yorumları sayfalarında yorumların olduğu için ben acaba Cenk beyemi ameliyat oldu diye düşündüm bir ara.Ama Cenk beyde asla damla kullanmayan bir cerrah,onuda bildiğimi için şaşırdım açıkcası ...
Ben fotoğrafta gördüğüm sonuca göre kendi görüşümü yazdım canım.Sanırım böyle düşünmeme üzüldün ve açıklamalı cevaplar yazdın birkaç kere.. Benim görüşüme göre üst kısımlar aşşagıya göre fazla boş duruyor.Evet,çok çok doğal bir görünüm var yeni ameliyat olmama rağmen.Bu çok güzel birşey ama inan bana bir sene sonra çok değişiyor.İki sene sonra çok çok değişiyor.Gögsünde ödemler var şu an,net bir sonuç yok.Ödemler gidip gögüs yumuşamaya kendini salmaya başlayınca gögüs dahada aşşagıya doğru salıyor kendini.Bunun önüne geçemezsin ne sen,nede doktor.Ben senin hep mutlu olmanı düşündüğüm için keşke yuvarlak olsa isi demek istedim ama sen farklı bir tepki ile yaklaştın bana üzüldüm!
Ben dördüncü seneme gireceğim . Sende gördün,yuvarlak protez var bende ama gayet doğal.Arkadaşlar sana yorum yapmış çok güzel,çok doğal,hiç ameliyat olduğun belli değil diye.Bu tekrar ediyorum çok güzel birşey ama ben seneler sonrasını bildiğim için sana bu yorumu yaptım.Damlanın seneler sonrasını gerçek gördünmü? Peki hiç komplikasyon yaşayan,dönen damla silikon olan bir bayan gördünmü? Ben gördüm... Mutl olman benide mutlu eder.Bu forumda uzun vadede beni tanıyanlar benim karakterimi bilir.Herkim olursa olsun,hangi doktorun hastası olursa olsun mutlu sonuçlar almasını isterim.Umarım hep mutlu olursun Bu benide mutlu eder inan..
Bu arada yanlış anlaşılmamalı açısından bence kendine ve doktorunun ismi ile bir konu aç.Arkadaşlar senin sürecin,doktorun kimmiş açısından yanlış düşünmesin Hem Cenk beyin kendi hastalarının yorumlarında başka doktorun hastalarının yorumu yüzünden arkada kalıp karışıklık olmasın
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
ayrı ayrı yasmanınCenk beyin hasta yorumları sayfalarında yorumların olduğu için ben acaba Cenk beyemi ameliyat oldu diye düşündüm bir ara.Ama Cenk beyde asla damla kullanmayan bir cerrah,onuda bildiğimi için şaşırdım açıkcası ...
ayrı ayrı yazmamın sebebi mesaj yazarken donması canım şöyle söyleyim silikon taktıralı(damla)iki yıl olmuş birini gördüm o zaman kararımı net olarak verdim üzülmedim ama şuan böyleyse ileride çok vahim şeklinde bir yorum olmuş e bu da burada kime yazsan bence benim kine yakın tepki alabileceğini düşünüyorum .ters Dönme olayı en kötü senaryo kapsül oluşumu fazla olabilir bu da bir risk ve her iki model de de bu mümkün .kötü düşünmemek gerekir umarım herşey yolunda olur .ama tamamen ne isteğinle alakalı CNmCenk beyin hasta yorumları sayfalarında yorumların olduğu için ben acaba Cenk beyemi ameliyat oldu diye düşündüm bir ara.Ama Cenk beyde asla damla kullanmayan bir cerrah,onuda bildiğimi için şaşırdım açıkcası ...
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Yorum yazarken donma oluyorsa klavyeden bitti tuşuna bas ve tekrar cevapla sayfasında son yorumuna tıkla devam et yazmayaayrı ayrı yasmanın
ayrı ayrı yazmamın sebebi mesaj yazarken donması canım şöyle söyleyim silikon taktıralı(damla)iki yıl olmuş birini gördüm o zaman kararımı net olarak verdim üzülmedim ama şuan böyleyse ileride çok vahim şeklinde bir yorum olmuş e bu da burada kime yazsan bence benim kine yakın tepki alabileceğini düşünüyorum .ters Dönme olayı en kötü senaryo kapsül oluşumu fazla olabilir bu da bir risk ve her iki model de de bu mümkün .kötü düşünmemek gerekir umarım herşey yolunda olur .ama tamamen ne isteğinle alakalı CNm
Zevkler ve renkler tartışılmazmış.Ben henüz yeni olan bu halini beğenmedim,görüşüm bu.Tamam doğal bir sonuç ama aşırı doğal.Üst kutbu şimdiden boş duruyor bana göre..Umarım bir iki sene sonrada aktif olursun ve gögüslerini ÇIPLAK olarak çekip ekleyebilirsin.. Ben halen çıplak olarak,sütyenlere bagımsız hayatımı devam ettirebiliyorum şükür.Umarım herkes bu şekilde,sütyenlere bağlı olmadan rahatça yaşar..
Damla protezin komplikasyonlarından en büyügü dönmesi.Aktif olan birçok kullanıcı forumda birçok damla protezi olan üyemizin bu sorunlar karşılaşıp tekrar ameliyat oldugunu şahittir.Çogu üye açık seçik yazmadı bile bu sorunu yaşadıgını,doktoruna kötü bir yorum gelmesin diye! Birçok doktorda bu risk sebebi ile tercih etmiyor.Bunun ameliyatıda çok zor çünkü,açılan cebe müdahale etmek ve onarmak çok zor..
Kapsül riski herne protez olursa olsun risk var.Belki gögüs yapısından kaynaklı bir durum belki doktorun dikkatsizligi,belki sadece bir şanssızlık.. Bizler,bu ameliyatı olanlar bu riski göz önüne alarak ameliyat olduk zaten,öylede olmalı.Umarım kimse hiçbir komplikasyon yaşamaz.Ben istemem kimsenin mutsuz olmasını..
Cenk beyin hastalarından,konuyu açan Meltosh arkadaşımdan konusunu işgal ettiğimiz için özür diliyorum.. Dediğim gibi,kendine ait bir konu açıp sürecini paylaşırsan daha saygılı olur.Bizde sana ait yorumları oradan devam ettiririz arkadaşım.Sevgiler
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ben doktor araştırması yaparkende sadece bir doktor hariç (o da her hastasına damla protez tercih eden bir doktor zaten) tüm doktorlar yuvarlak protez önerdi.Zatenbenim iki çocuk emzirmekten dolayı üst kutbum boşu,altta dokum vardı.Damla protez sütyen içi denemesinde bilr haldur huldur bir görüntü vermişti beğenmemiştim..Benim doktorumda bunlarin aynisini bana birebir anlatti..bana sayisini unutgugum doktorun arasinda sadece 2 tanesi damla olur demisti..bende zaten buüiraz sarkiklik olunca yuvarlak güzel toparladi sanirim..Arzum artik senelerin tecrübesiyle yaziyor burada..ama tabbiki herkesin kendi karari..
Dala protez olupta begendiğim sonuçlarda var,onu belirtiyim.Ama herkese damla olmuyor,gögüs durumuna bağlı bir seçim.Birde hastanın isteğine tabi.Yuvarlak protez teknigi iyi ayarlandıgında zaten gayet doğal sonuçl veriyor..Yuvarlak top gibi bir durum yok.Protez yatay vaziyette yuvarlak duruyor.Elinizle dik tuttugunuzda damla şeklini alıyor zaten..Bunu meme protezi görenler,dokunanlar bilir zaten
Dediğin gibi,ben senelerin tecrübesi ile burada yorum yapıyorum.Doktor değilim.Nihayetinde doktor hasta ortak anlaşması ile kararlar veriliyor.herkesin kendi kararı,tercihi.Bizler burada gördüklerimize yorum yapar,tavsiyelerde bulunuruz.Öğrendiklerimizle,gördüklerimizle
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
bende ılk basta oyle dusundum. cenk beyın hastasımısın acaba dıye ama degılmıssın cunku sasırdım cenk bey cok nadır damla kullanır ya hastası ısterse yada meme yapısı damlaya uygunsa kullanıyo.Canım,sen Cenk beyemi ameliyat olmuştun?
5 senedır bu forumdayım ve o kadar cok damla protez gordum içlerinden sadece bırı cok hosuma gıttı ahmet seyhanın hastası miksin memelerı damlada gordugum en mukemmel meme kı ben damlayı hıc tercıh etmeyen ve onermeyen bır ınsanım.
zaten cogu cerrahta soyler bayanın memesı yuvarlaktır ama yercekımınden dolayı ayaktayken damla seklını alır dıye. yardım melegı arzum bı cerrahın sıtesınden alıntı yapmıstı bu konuyla ılgılı.
Malaika az once resımlerıne baktım bana ustlerın boş geldı acıkcası. ve bunun uzun donemkı surecınde yercekımınıde hesap edersen ustlerın dahada asagıya ındıgınde dekolte kısmın boş kalacak.yuvarlak tercıh etseydın daha dık ve dolgun memelere sahıp olabılırdın. bıde damla protezın dolgunlugu altta oldugu ıcın daaha uzun duruyo meme.
damlanın donme rıskınıde goze alırsak cogu cerrah tercıh etmıyo. edenınde el becerısının mukemmel olması lazımkı cebi tam proteze gore acsın.
tabı bunlar benım dusuncelerım.. herkesın zevkı ve tercıhı farklı tabı..
ben damlanın uzun donemde verdıgı sonuclarıda gordum. umarım seneler boyunca sorunsuz mutlu yasarsın.
temennımız herkesın en guzel sonuclara ulasıp cok mutlu olması. ben mutluyum , humanıst br ınsanım ve herkesınde benım gıbı mutlu olması ıcın buradayım, burdayız ..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım,miks emzirmemiş bir hasta idi.Gögüs yapısıda güzeldi o yüzden çok güzel durmuştu onda Bende çok begeniyordum onun gögüslerini,keşke tekrar aramıza gelsede paylaşsa muhteşem gögüslerinin fotolarınıbende ılk basta oyle dusundum. cenk beyın hastasımısın acaba dıye ama degılmıssın cunku sasırdım cenk bey cok nadır damla kullanır ya hastası ısterse yada meme yapısı damlaya uygunsa kullanıyo.
5 senedır bu forumdayım ve o kadar cok damla protez gordum içlerinden sadece bırı cok hosuma gıttı ahmet seyhanın hastası miksin memelerı damlada gordugum en mukemmel meme kı ben damlayı hıc tercıh etmeyen ve onermeyen bır ınsanım.
zaten cogu cerrahta soyler bayanın memesı yuvarlaktır ama yercekımınden dolayı ayaktayken damla seklını alır dıye. yardım melegı arzum bı cerrahın sıtesınden alıntı yapmıstı bu konuyla ılgılı.
malaikacım az once resımlerıne baktım bana ustlerın boş geldı acıkcası. ve bunun uzun donemkı surecınde yercekımınıde hesap edersen ustlerın dahada asagıya ındıgınde dekolte kısmın boş kalacak.yuvarlak tercıh etseydın daha dık ve dolgun memelere sahıp olabılırdın. bıde damla protezın dolgunlugu altta oldugu ıcın daaha uzun duruyo meme.
damlanın donme rıskınıde goze alırsak cogu cerrah tercıh etmıyo. edenınde el becerısının mukemmel olması lazımkı cebi tam proteze gore acsın.
tabı bunlar benım dusuncelerım.. herkesın zevkı ve tercıhı farklı tabı..
ben damlanın uzun donemde verdıgı sonuclarıda gordum. umarım seneler boyunca sorunsuz mutlu yasarsın.
temennımız herkesın en guzel sonuclara ulasıp cok mutlu olması. ben mutluyum , humanıst br ınsanım ve herkesınde benım gıbı mutlu olması ıcın buradayım, burdayız ..
Gerçi şimdide damla olan ama begendigim bir iki üye var.Umarım uzun vadedede hep güzel kalır..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
aynen o emzırmemıstı. bız telefonla arada gorusuyoruz ama foruma gırmıyo.Canım,miks emzirmemiş bir hasta idi.Gögüs yapısıda güzeldi o yüzden çok güzel durmuştu onda Bende çok begeniyordum onun gögüslerini,keşke tekrar aramıza gelsede paylaşsa muhteşem gögüslerinin fotolarını
Gerçi şimdide damla olan ama begendigim bir iki üye var.Umarım uzun vadedede hep güzel kalır..
gelse ıyı olur foruma