- Konu Sahibi RedGiselle
Sonunda sonunda sonunda ben de araniza katildim :) 300 cc mentor marka yuvarlak high profile protez dual plan yontemiyle takildi. Doktorum izmirde Cenk Tokat. Bugun 3. gunum, doktoruma kontrole gittim ve sargilarimi biraz gevsetti, hala ozellikle ust tarafta sisliklerim var. Ameliyatimin ilk gecesi dusundugumden zor gecti, damardan verilen agri kesicilerle rahatlayarak uyuyabildim. Agri esigim dusuk herhalde o yuzden bekledigimden daha agrili oldu ilk 2 gece. Genel olarak gunduzleri daha iyiyim aksamlari sislik ve sikinti artiyor. Daha 3. gunum olmasina ragmen simdiden keske daha buyuk olsaydi diye dusunmeye basladim :) ben dogal olmasini istedigimi ozellikle belirterek son karari ameliyat esnasinda doktoruma birakmistim. Ameliyat sirasinda denerken 275cc nin cok rahat yerlestigini, 300 cc'nin tam oldugunu, 325 cc'nin ise zorlayacagini ve biraz daha derin acmasi gerekeceginden hem dogal olmasi hem de dokulara minimum zarar vermek icin 300'de karar kildigini soyledi. Bu kadar sene gogussuz gezmis biri olarak yine de buyuklukten tam tatmin olamadim, okuduklarimdan bir cogumuz ameliyat sonrasi ayni duygulari paylasmisiz. sislikler indikce su an ki haline gore ne kadar kuculur acaba??? Siz ne dersiniz kizlar 300cc onceden meme dokusu az olan bir kisi icin iyilesme sureci tamamlandiginda tatmin edici olur mu? desteksiz sutyen istiyorum artik:)
Bu arada bu vesileyle 'gizeml' sana tekrar cooooook tesekkur ederim canim, beni doktorumla tanistirdin, bu ameliyat hakkinda bilgi sahibi olmami sagladin. Ben bu ameliyat hakkinda kararimi bu forumda okuduklarimdan sonra vermistim, ne mutlu herkes acikyureklilikle kendi tecrubelerini paylasiyor birbirine boyle canigonulden yardimci oluyor. Ben de bircogunuz gibi simdiye kadar bosuna beklemisim diyorum keske cok daha onceden olsaymisim. Yeni ameliyat olacak ve olmayi dusunen arkadaslar varsa ben de seve seve bildiklerimi paylasmak isterim. Herkese sevgiler...
Bu arada bu vesileyle 'gizeml' sana tekrar cooooook tesekkur ederim canim, beni doktorumla tanistirdin, bu ameliyat hakkinda bilgi sahibi olmami sagladin. Ben bu ameliyat hakkinda kararimi bu forumda okuduklarimdan sonra vermistim, ne mutlu herkes acikyureklilikle kendi tecrubelerini paylasiyor birbirine boyle canigonulden yardimci oluyor. Ben de bircogunuz gibi simdiye kadar bosuna beklemisim diyorum keske cok daha onceden olsaymisim. Yeni ameliyat olacak ve olmayi dusunen arkadaslar varsa ben de seve seve bildiklerimi paylasmak isterim. Herkese sevgiler...