Bir de benim randevu gunumde 8 gün dolmuş olucak sporcu sutyene gecicez sanırım bana onerebileceğin bir marka varmı?Canım bende resim yok suan sargılıyım ama bayram donusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün Cenk Tokat a ameliyat oldumm sonundaa
- Konu Sahibi meltosh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
ben ızlemeye alıyorum senı. bende cenk beyin hastasıyım. 4 sene bıtı. 5. senedeyım. bakabılırsın resımlere.Selam bende cenk beye ameliyat oldum 4 günüm ağrılarım geçti biraz yanlız acayip şiş ve ödemliler suan 350 kas altı oldum olan arkadaslar varsa bir kaç ay sonra ne dırumda oluyorlar merak ediyorum yumusama oluyormu?
gecmıs olsun bu arada güle güle kullan. yumusama oluyo fakat sımdı cok gergın tas gıbılerdır, normal bı durum. doktorun verdıgı yada verecegı masajları yap cunku onlar kapsul olusmasınıda engellıyo.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
bu arada damlayı sen mı tercıh ettın yada cenk bey mı onerdı. kolay kolay damla yapmazdı sasırdım. kartlarını aldınmı orada ne yazıyo.Canım bende resim yok suan sargılıyım ama bayradonusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .
Ben 17 gün oldu olali.izmirde oldum ama baska doktora.benimkliler de sert hala.masja dün basladim.benim 350 cc yuvarlak dual plan yapildi.beni eklermisin? Bende seni ekliyorum.resimlerim var benim görebilirsincariye .!.:Bemimde damla .5500 tl . Peki ilk hafta sert ve ödemlimiydi ? Marka mentor.
Resimler cok iyi cok güzel görünüyorlar insallah bende toparlanırım bir an önce agrılar biter keyfini cıkarırım .ben ızlemeye alıyorum senı. bende cenk beyin hastasıyım. 4 sene bıtı. 5. senedeyım. bakabılırsın resımlere.
gecmıs olsun bu arada güle güle kullan. yumusama oluyo fakat sımdı cok gergın tas gıbılerdır, normal bı durum. doktorun verdıgı yada verecegı masajları yap cunku onlar kapsul olusmasınıda engellıyo.
Ben ekledim ama resimler görünmüyorBen 17 gün oldu olali.izmirde oldum ama baska doktora.benimkliler de sert hala.masja dün basladim.benim 350 cc yuvarlak dual plan yapildi.beni eklermisin? Bende seni ekliyorum.resimlerim var benim görebilirsin
Cenk bey uygun buldu. Bende çarsamba resim ekleyeceğim mutlaka yorumunu istiyorum :)bu arada damlayı sen mı tercıh ettın yada cenk bey mı onerdı. kolay kolay damla yapmazdı sasırdım. kartlarını aldınmı orada ne yazıyo.
Simdi görebilmen lazimBen ekledim ama resimler görünmüyor
Evet benimkilerin büyüklüğünde ve hala şiş . Ama suan bile gayet güzel duruyor . Ağrı yada yanma varmı hala ? Güle güle kullan:)Simdi görebilmen lazim
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Canım ben de resim atıcam buraya bakalım yorumlar nasıl olacakCanım bende resim yok suan sargılıyım ama bayram donusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Ben 17 gün oldu olali.izmirde oldum ama baska doktora.benimkliler de sert hala.masja dün basladim.benim 350 cc yuvarlak dual plan yapildi.beni eklermisin? Bende seni ekliyorum.resimlerim var benim görebilirsin
Beni de izlemeye alabilir misin cc Ler aynı merak ediyorum yuvarlakta ki duruşunu ve boyutunu canım
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Canım bende resim yok suan sargılıyım ama bayram donusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .
Koydum resim canım şuan elimdekileri başka çekildikçe yine koyarım yorumunu bekliyorum
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Aldim canim.sende beni alirmisin[/QUOTE][QUOTEcanim.ka, post: 37205427, member: 618448"]Beni de izlemeye alabilir misin cc Ler aynı merak ediyorum yuvarlakta ki duruşunu ve boyutunu canım
Ben zaten seni izliyor muşum canım
- 20 Eylül 2013
- 156
- 109
- 333
Aldim canim.sende beni alirmisin
Ben zaten seni izliyor muşum canım[/QUOTE]
merhaba malaika. canim bende iki gün sonra ameliyat oluyorum . beni de izlemeye alirmisin bi zahmet . bende göreyim cicilerini
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Ben zaten seni izliyor muşum canım
merhaba malaika. canim bende iki gün sonra ameliyat oluyorum . beni de izlemeye alirmisin bi zahmet . bende göreyim cicilerini [/QUOTE]
Aldım canım
BEnde cenk beyin hastasiyim canim gecmis olsun oncelikle ins,istedigin sonuc olmustur bende cok sasirdim kesinlikle damla onermiyor ve yapmiyordu yontemmi degistirdi diye merak ettim aslında sonucunu çok merakedyrm benim fotolarim var bakabilirsinBemimde damla .5500 tl . Peki ilk hafta sert ve ödemlimiydi ? Marka mentor.
Banada cenk bey damla kullanmadigini söylemistiBEnde cenk beyin hastasiyim canim gecmis olsun oncelikle ins,istedigin sonuc olmustur bende cok sasirdim kesinlikle damla onermiyor ve yapmiyordu yontemmi degistirdi diye merak ettim aslında sonucunu çok merakedyrm benim fotolarim var bakabilirsin
- 20 Eylül 2013
- 156
- 109
- 333
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158