• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Cenk Tokat a ameliyat oldumm sonundaa

Canım bende resim yok suan sargılıyım ama bayram donusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .
Bir de benim randevu gunumde 8 gün dolmuş olucak sporcu sutyene gecicez sanırım bana onerebileceğin bir marka varmı?

Selam bende cenk beye ameliyat oldum 4 günüm ağrılarım geçti biraz yanlız acayip şiş ve ödemliler suan 350 kas altı oldum olan arkadaslar varsa bir kaç ay sonra ne dırumda oluyorlar merak ediyorum yumusama oluyormu?
ben ızlemeye alıyorum senı. bende cenk beyin hastasıyım. 4 sene bıtı. 5. senedeyım. bakabılırsın resımlere.
gecmıs olsun bu arada güle güle kullan. yumusama oluyo fakat sımdı cok gergın tas gıbılerdır, normal bı durum. doktorun verdıgı yada verecegı masajları yap cunku onlar kapsul olusmasınıda engellıyo.

Canım bende resim yok suan sargılıyım ama bayradonusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .
bu arada damlayı sen mı tercıh ettın yada cenk bey mı onerdı. kolay kolay damla yapmazdı sasırdım. kartlarını aldınmı orada ne yazıyo.

cariye .!.:
Bemimde damla .5500 tl . Peki ilk hafta sert ve ödemlimiydi ? Marka mentor.
Ben 17 gün oldu olali.izmirde oldum ama baska doktora.benimkliler de sert hala.masja dün basladim.benim 350 cc yuvarlak dual plan yapildi.beni eklermisin? Bende seni ekliyorum.resimlerim var benim görebilirsin

ben ızlemeye alıyorum senı. bende cenk beyin hastasıyım. 4 sene bıtı. 5. senedeyım. bakabılırsın resımlere.
gecmıs olsun bu arada güle güle kullan. yumusama oluyo fakat sımdı cok gergın tas gıbılerdır, normal bı durum. doktorun verdıgı yada verecegı masajları yap cunku onlar kapsul olusmasınıda engellıyo.
Resimler cok iyi cok güzel görünüyorlar :47: insallah bende toparlanırım bir an önce agrılar biter keyfini cıkarırım .

Ben 17 gün oldu olali.izmirde oldum ama baska doktora.benimkliler de sert hala.masja dün basladim.benim 350 cc yuvarlak dual plan yapildi.beni eklermisin? Bende seni ekliyorum.resimlerim var benim görebilirsin
Ben ekledim ama resimler görünmüyor

Canım bende resim yok suan sargılıyım ama bayram donusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .
Canım ben de resim atıcam buraya bakalım yorumlar nasıl olacak

Beni de izlemeye alabilir misin cc Ler aynı merak ediyorum yuvarlakta ki duruşunu ve boyutunu canım

Koydum resim canım şuan elimdekileri başka çekildikçe yine koyarım yorumunu bekliyorum

[QUOTEcanim.ka, post: 37205427, member: 618448"]Beni de izlemeye alabilir misin cc Ler aynı merak ediyorum yuvarlakta ki duruşunu ve boyutunu canım[/QUOTE]
Aldim canim.sende beni alirmisin

[QUOTEcanim.ka, post: 37205427, member: 618448"]Beni de izlemeye alabilir misin cc Ler aynı merak ediyorum yuvarlakta ki duruşunu ve boyutunu canım
Aldim canim.sende beni alirmisin[/QUOTE]

Ben zaten seni izliyor muşum canım

Bemimde damla .5500 tl . Peki ilk hafta sert ve ödemlimiydi ? Marka mentor.
BEnde cenk beyin hastasiyim canim gecmis olsun oncelikle ins,istedigin sonuc olmustur bende cok sasirdim kesinlikle damla onermiyor ve yapmiyordu yontemmi degistirdi diye merak ettim aslında sonucunu çok merakedyrm benim fotolarim var bakabilirsin

BEnde cenk beyin hastasiyim canim gecmis olsun oncelikle ins,istedigin sonuc olmustur bende cok sasirdim kesinlikle damla onermiyor ve yapmiyordu yontemmi degistirdi diye merak ettim aslında sonucunu çok merakedyrm benim fotolarim var bakabilirsin
Banada cenk bey damla kullanmadigini söylemisti

sagol kabul ettigin icin . banada damla koyulucak. gercekten muhtesem olmus . bomba gibiler :KK59: saglikli nice mutlu yillar gecirmen dilegile memislerinle .öptümm

Arkadaşlar (malaika, yede ve cariye) benide izlemeye alırmısınız. Ben hala yuvarlakmı damlamı karar veremedim. Rassigciğim seninkileri biliyorum zaten. Banuşeker seninde az kaldı.....

Back