Bende ameliyatimi oldum sonundaaa:) 325cc kasaltı

Masallah cesurlugun cok guzel 2 ameliyt masallaaahh:) valla ben inanmiyorm artk 3.4 gune agri azalcagina yada 5 gun sonra ise gidilcegine falan filan inanmiyorum yani tamamen bünye meselesi. Belki 3 gunde atlatirsin belki 7 gunde atlatirsin. Ben o uuzun olanlardan olucam :) amin canim amin seninde Allah yardimcin olsunn
Sağol canım amin hepimizin Allah yardımcısı olsun :) dediğin gibi bünye meselesi ama sonuçta istediğimize kavuşabilceksek bunlar geçici günler. Tabi insan bir an önce atlatmak istiyor onu da anlayabiliyorum :) inşallah kısa zamanda toparlarsın. Doktorum ameliyat sonrası hasta psikolojisine girme ufak ufak evde gezinirsen daha rahat atlatırsın o dönemi demişti, bu tarz tavsiyeler iyi gelebilir tabi önce kendi doktoruna danışsan daha iyi

Evet geçen hafta cumartesi doktorlarla gorusup pazartesi gunu karar verip 20 mayis cuma ameliyatimi oldum :) o aradaki gunler ameliyata girene kadar hep aglayarak gecti .. Hastaneye nişanlım ben ve annem ile birlikte gittik istanbul nisantasi cerrahi hast. Doktorum defne erkara. Tabi ben daha hastaneye varmadan arabada yine aglamaya basladim hast geldik odamiza cikardilar hemen anestezi dokt. Soonrada kan almaya damar yolunu acmaya geldiler tabi bn aglamaktan titriyorum deli ben :) sonra doktorum geldi ki gercekten cok guleryuzlu cok tatlı dilli kendisi ben öyle olunca annemde bir kotu oldu annemi sakinlestirdi sonra beni sakinlestirdi :) cizimlerimizi yaptik poz verdim sonra birazck:))) sonracigima doktor dedi seni hemen alicam ameliyata tansiyonun dusmesin dedi hemen geldiler varis corabimi ustumu giydirdiler. Sonracigima sedye geldi yatirdilar benim mutlu olmam lazim velhasil kelam hala agliyorm :) odadayken sedyenin yanina bir adam geldi sedyeye klasör koydu korkma simdi burda sakinlestirici vericem assagiya geldiginde sonra tam uyutcam seni dedi şak bastı narkozu ondan sonrasinda birsey hatirlamiyorm gozumu actigmda bagriyodu biri tepemde tek yaptigim hareket elimle ustumu cektim gogsume baktim bunlar cok kucuk dedim :KK70: odama ciktik doktorum geldi senin assagisini gorup daha korkmaman icin burda narkozu bastik dedi gulerek:) hemen sutyenimi giydirdi. 325 cc yuvarlak high mentor takilmis. ilk 1 saat gercekten cok agrim vardi bagirdim agri kesici yapn diye ama anestezi cikiyor vucuttan 1 saat birsey yapilmaz dediler dayandim .. 3.4 saat sonra corbami ictim sonra uyumusum ama gercekten agrim coktu gece uyuyamadim seruma agri kesici seruma kalcadan vurulan igneler damar yolundn verilen ilaclarn hic biri banamisin demedi gece lavaboya giderken kalkmak iskenceydi zatn 3 kisi goturdu . gece dolastirdilar biraz oh be dedim.. Ertesi sabah yine yuruyemedim hemsireler geldi yurutmeye calisti ama banamisin demedim yani agrim coktu o günde kalicaktim ama birkac igneyle daha agrilarimi azalttilar nişanlm biraz daha yuruttu sonra doktorum geldi kontorlm oldu ilaclarm yazildi pansumanim yapildi haydi yallah eve :)) ha bu aradada 45 kiloyum 1.66 boyum gogus altim 66idi gogus cevrem 70di . 325 cc yuvarlak kas alti :)

Mrb ş.urfada yaşıyorum meme estetigi olmayi cok istiyordum bulunduğum şehirde çok ünlü bi estetik dr var burun estetigimi oraya yaptirmistim fakat konu meme olunca eşim ona yaptirmaya musade etmiyor. Bayan dr bul gidelim yaptir diyor. Defne hanımı tesadüf nette buldum görüştüm bana ameliyat ekibinin tamaminin bayan olduğunu söyledi.. tanıdığım bildiğim bi dr olmamasından ötürü endise icindeyim. Sizde ona olmussunuz madem size sorayım ameliyatta başarılı bi doktormu? İzleriniz ne durumda en cok onu merak ediyorum nasiĺ bi goruntu olacak.. doktor tekrar kontrole ne zaman surelerince çagiriyor? Bunun icin istanbulda kac hafta kalmam gerekecek biraz uzun oldu ama kusura bakmayin

Mrb ş.urfada yaşıyorum meme estetigi olmayi cok istiyordum bulunduğum şehirde çok ünlü bi estetik dr var burun estetigimi oraya yaptirmistim fakat konu meme olunca eşim ona yaptirmaya musade etmiyor. Bayan dr bul gidelim yaptir diyor. Defne hanımı tesadüf nette buldum görüştüm bana ameliyat ekibinin tamaminin bayan olduğunu söyledi.. tanıdığım bildiğim bi dr olmamasından ötürü endise icindeyim. Sizde ona olmussunuz madem size sorayım ameliyatta başarılı bi doktormu? İzleriniz ne durumda en cok onu merak ediyorum nasiĺ bi goruntu olacak.. doktor tekrar kontrole ne zaman surelerince çagiriyor? Bunun icin istanbulda kac hafta kalmam gerekecek biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
Merhabaa evett ekibi komple güleryuzlu bayanlarla dolu :)) sosyal medyadan da takip edebilirsiniz doktoru hatta yanyana resimimiz de var :)) ben kendi adima konusayim mukemmel bi doktor ilk basta benimde cok tereddutlerim var ama simdi abla kardes gibiyiz.. Iz konusu iyilesme sureci v.s hepsi kisiden kisiye fark ediyor benim ilk zamanlar dikis yerim gozukmuyodu ama mikrop kaptirdim suan yara gibi. Beni ilk ay 2 kere cagirdi iyilesme surecim duzgun oldugundan 1kac ay sonra kontrolum oldugunu soyledi. Kalma konusunu pek bilemiycem en guzeli doktorla birebir konusmak :)

Merhabaa evett ekibi komple güleryuzlu bayanlarla dolu :)) sosyal medyadan da takip edebilirsiniz doktoru hatta yanyana resimimiz de var :)) ben kendi adima konusayim mukemmel bi doktor ilk basta benimde cok tereddutlerim var ama simdi abla kardes gibiyiz.. Iz konusu iyilesme sureci v.s hepsi kisiden kisiye fark ediyor benim ilk zamanlar dikis yerim gozukmuyodu ama mikrop kaptirdim suan yara gibi. Beni ilk ay 2 kere cagirdi iyilesme surecim duzgun oldugundan 1kac ay sonra kontrolum oldugunu soyledi. Kalma konusunu pek bilemiycem en guzeli doktorla birebir konusmak :)

Tesekkur ederim aydınlattiginiz için yuvarlak yapmayı düşünüyorum bende, fiyatı nedir size yaptığının

Tesekkur ederim aydınlattiginiz için yuvarlak yapmayı düşünüyorum bende, fiyatı nedir size yaptığının
Yuvarlak yada damlayi doktorun önerir zaten. Fiyati demiyim ama hemen hemen her doktorun yaptigi gibi fiyatlari .. Fiyattaada yardimci olacagina eminim :)

Yuvarlak yada damlayi doktorun önerir zaten. Fiyati demiyim ama hemen hemen her doktorun yaptigi gibi fiyatlari .. Fiyattaada yardimci olacagina eminim :)

:) çok merak ediyorum yaa nasil bisey olacak yapay gibi mi tamamen dogalmi.. nette öncesi sonrasi fotolara bakıyorum ama defne hocanin yaptıklari çıkmıyor.

:) çok merak ediyorum yaa nasil bisey olacak yapay gibi mi tamamen dogalmi.. nette öncesi sonrasi fotolara bakıyorum ama defne hocanin yaptıklari çıkmıyor.
Ilk basta barbie bebeklerinde gogus gibi yapay oluyosun:KK70: oncesi sonrasi resimleri hic bir doktor koymaz asla.. Ancak gidiceksin herhangi bi doktora sana su olur diyerekten 1kac resim gosterir örnek olarak .onlari gosterirken bile bizim rızamız olmadan gostermez hic bi doktor

X