• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Cenk Tokat a ameliyat oldumm sonundaa

Aaa çok sevindim. Birbirimizi kaybetmeyelim o zaman. bende ağustos ortalarında düşünüyorum. Ben sadece sekreteriyle görüştüm. ameliyatla ilgili bişi sormadım. Aynen benim de muayeneye gidesim var ama ben İzmir de değilim işte. muğlanın bi ilçesindeyim de, burdan bi 4-5 saat sürüyodur sanırım.
Alsancak'ta yeri var ama ameliyatı nerde yapıyor?
uzakmıssın canım baya. ben aydından gıtmiştim ama benden kısa bır sure sonra bı ark amelıyat old forumdan bodrumdan gelmıstı.ama guzel sonuc ıcın deger. ızmırde akraban varsa 1 hafta kalsan ıyı olur.

uzakmıssın canım baya. ben aydından gıtmiştim ama benden kısa bır sure sonra bı ark amelıyat old forumdan bodrumdan gelmıstı.ama guzel sonuc ıcın deger. ızmırde akraban varsa 1 hafta kalsan ıyı olur.

o zamana kadar kendim izmire taşınıcam ama merkeze değil, merkeze 1,5 saat uzaklığım olacak. Yani yine oralarda bi otel bulucam. ilk 3 gün kesin otelde kalırım, 7. günde kontrol varmış gerçi, o son kontrolden sonra eve giderim heralde.
sen nasıl yaptın? akrabanda mı kalmıştın?

o zamana kadar kendim izmire taşınıcam ama merkeze değil, merkeze 1,5 saat uzaklığım olacak. Yani yine oralarda bi otel bulucam. ilk 3 gün kesin otelde kalırım, 7. günde kontrol varmış gerçi, o son kontrolden sonra eve giderim heralde.
sen nasıl yaptın? akrabanda mı kalmıştın?

ben ılk gun hastanede kaldım canım ertesi gün sabah aydına döndüm. 1 saat oldugu ıcın ve yol otoban oldugu için sıkıntı olmadı.ben hanı uzak ılk gun bıde 3. gun gıdıyosun sonra 1. haftada o yuzden gıt gel yapman zor olur dıye soyledım. ıkıncı gın donerken yolda en ufak bi sarsıntıda canı yanıyo ınsanın. 1 saat uzak olcaksan gerek yok otelde kalmana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ılk gun hastanede kaldım canım ertesi gün sabah aydına döndüm. 1 saat oldugu ıcın ve yol otoban oldugu için sıkıntı olmadı.ben hanı uzak ılk gun bıde 3. gun gıdıyosun sonra 1. haftada o yuzden gıt gel yapman zor olur dıye soyledım. ıkıncı gın donerken yolda en ufak bi sarsıntıda canı yanıyo ınsanın. 1 saat uzak olcaksan gerek yok otelde kalmana.

Hiç bilemiyorum ki.. Kendimi nasıl hissettiğime bağlı daha fazla aslında. Yani uygun bir otel bulsam hiç eve gitmeye uğraşmam belki ama.. otel parası da 1 hafta 2 kişi yol paralarıyla falan 1000 tl yi bulur diye hesaplıyorum. :44:
Bakalım hayırlısıyla ameliyat sonu bakarım duruma göre.
belli olmaz ben belki ist.da da ameliyat olabilirim. Orada 2 km uzakta halam oturuyo. otel sıkıntım olmaz. ama işte bu seferde daha uzak mesafe gitmem gerekir. mesela 8. gün 5 saat yol, 15. gün tekrar 6 saatlik yolculuk yapmam gerekir bu sefer.
Halam-ailem-kendi evim arasında bi üçgen dokurum yani:1:

Hiç bilemiyorum ki.. Kendimi nasıl hissettiğime bağlı daha fazla aslında. Yani uygun bir otel bulsam hiç eve gitmeye uğraşmam belki ama.. otel parası da 1 hafta 2 kişi yol paralarıyla falan 1000 tl yi bulur diye hesaplıyorum. :44:
Bakalım hayırlısıyla ameliyat sonu bakarım duruma göre.
belli olmaz ben belki ist.da da ameliyat olabilirim. Orada 2 km uzakta halam oturuyo. otel sıkıntım olmaz. ama işte bu seferde daha uzak mesafe gitmem gerekir. mesela 8. gün 5 saat yol, 15. gün tekrar 6 saatlik yolculuk yapmam gerekir bu sefer.
Halam-ailem-kendi evim arasında bi üçgen dokurum yani:1:

Bir hafta kalsan yeterli olur, sonra bir ay sonra yerine 1,5 ay sonra gidersin, 3.ay kontrolüne zaten çoğu kişi gitmiyor bile, resmini yollar telefon ile görüşürsün canım. 6. ayda canın isterse halanı ziyaret edersin :-)

Bir hafta kalsan yeterli olur, sonra bir ay sonra yerine 1,5 ay sonra gidersin, 3.ay kontrolüne zaten çoğu kişi gitmiyor bile, resmini yollar telefon ile görüşürsün canım. 6. ayda canın isterse halanı ziyaret edersin :-)

Bilemiyorum ya bakalım.. böyle yazıyorum çiziyorum ama o ameliyatı olacağıma kendim bile inanmakta güçlük çekiyorum:26: herşeyi planlamaya çalışmama, onun için para biriktirmeye başlamama rağmen herşey hayal gibi geliyor. Bu durumu bir de aileme danışıcam. Bakalım onlar ne fikir verecek..:44:
Tahmini bende 1 hafta kalmayı planlıyorum. 6. aydan sonra senesinde falan kontrol oluyor mu? En son kontrol ne zaman?

Şimdi yol tarifinden baktım da benim de 1 saatmiş hastaneyle arası...:52: nerdeyse aynı yol bile:34: çok rahatladım sen böle deyince.. en azından 2 gün otelde kalsam 3. gün kontrolden sonra eve dönebilir miyim sence?

Şimdi yol tarifinden baktım da benim de 1 saatmiş hastaneyle arası...:52: nerdeyse aynı yol bile:34: çok rahatladım sen böle deyince.. en azından 2 gün otelde kalsam 3. gün kontrolden sonra eve dönebilir miyim sence?

Valla,biz İstanbul da bir saate kısa yol dediğimiz için, bence gidebilirsin.3. gün iş başı yapanlar var. Ben 3. gün direnlerin çıkartılması için İstanbul da 50 dk yol gittim :-)

Valla,biz İstanbul da bir saate kısa yol dediğimiz için, bence gidebilirsin.3. gün iş başı yapanlar var. Ben 3. gün direnlerin çıkartılması için İstanbul da 50 dk yol gittim :-)

Ayyy hiç gülesim yoktu:9: Çok saol canım rahatladım yaa, bende sanki ameliyattan çıkınca 1 hafta kıpırdamıycakmışım gibi geliyo

Biz bugün bir arkadaşla botoks sormaya gittik Fahri Mola'ya, tüm yüz 500, kaş arası 300 dedi. Meme dikleştirme de sordum. 5000 TL dedi ve 1-2 örnek gösterdi, fena değildi ama ben vazgectim botokstan, neyse oraya giderken Cenk Tokat'ın muayenehanesinin önünden geçtim. Sanırım ben ağustosu falan beklemeden muayeneye gideceğim yav. Bir de Fahri Mola'nın asistanı bekleme odasındayken biz sürekli meme protezi ameliyatı bağlıyordu. Hastaneden yer ayırtıyordu. Kendimi hayal ettim :)

ben 1.62 boy 64 kg ım ama 38 beden giyiyorum. Biraz bel simidim ve sırtım var. Bir 6-7 kg vereyim. 36 beden olayım memeler de sarkacaksa iyice sarksın, sonra toplatayım diye de agustosu bekliyorum. Sonra da kilo almayayım artık bir zahmet aaaaa :)) her sene 5 ver 10 al, 10 ver 5 al.. sıkıldım.:51:

Ben 5 yıl yasadım İstanbul'da. İzmir ve diğer küçük illerde insanlara 30 dk yol bile fazla geliyor. İstanbul'da 1 saat normaldir hatta az bile sayılabilir. Yaşamayan bilmez ahhhh :))

Kızlar selam.Ben de dün ameliyat oldum bu ıkıncı gunum cok agrım var ozellıkle sırtım cok agrıyor. Sırt agrısı ıcın onerebileginiz birsey var mı. Dha cok hangi pozisyonda yatayım. Ayaga kalkınca cok agrım oluyo napıcam bol su ıc dedi dr ama su ıcınde tuvaletım geliyo kalkmak zorunda kalıyorum ölüm gibi :KK43:Ameliyattan sonra yogun bakımda istifra ettim evde de istifra ediyorum. Sizde de oldu mu ? Boyum 1.76 kilom 58. Basta 300cc dıye konustuk dogal dursun dedım kımse anlamasın amelıyattan bıgun once dedım bıraz daha buyuk olsun pısman olmak ıstemıyorum degsın bıcak altına yattıgıma 350 cc high profile koydu doktor cok mu buyuk olcak acaba ya su sargılar bı cıksın da cok yapay durur dıye korkuyorum :KK43: .Bi de şu bandaj canım cok acıtıyo taş oturuyo sanki göğsümde ozellıkle dekolte bolgem cok agrıyo. :KK43: :KK25: Bu arada kas altı oldum kas spazmı gecırıyorum sanki ya uff

Merhaba ,cenk beye ameliyat olmuşsunuz sonuçtan memnun musunuz.üzerinden baya zaman geçmiş ödemleriniz de geçmiştir doğal mı oldular cenk bey nasıl bu konuda damla mı yuvarlak mı kullandı artık gün alıcam amelyat için ama kalıma takılan bazı şeyler var.

Merhaba ,cenk beye ameliyat olmuşsunuz sonuçtan memnun musunuz.üzerinden baya zaman geçmiş ödemleriniz de geçmiştir doğal mı oldular cenk bey nasıl bu konuda damla mı yuvarlak mı kullandı artık gün alıcam amelyat için ama kalıma takılan bazı şeyler var.

Selam bende cenk beye ameliyat oldum 4 günüm ağrılarım geçti biraz yanlız acayip şiş ve ödemliler suan 350 kas altı oldum olan arkadaslar varsa bir kaç ay sonra ne dırumda oluyorlar merak ediyorum yumusama oluyormu?

Selam bende cenk beye ameliyat oldum 4 günüm ağrılarım geçti biraz yanlız acayip şiş ve ödemliler suan 350 kas altı oldum olan arkadaslar varsa bir kaç ay sonra ne dırumda oluyorlar merak ediyorum yumusama oluyormu?

Ben 10 Eylül de oldum şuan gayet yumuşak masaj yapmıcam ben benim kas üstü oldu 355 Cc damla.senin nasıl damla mı hangi marka ve ne Kadar'a yaptı cenk bey

Bemimde damla .5500 tl . Peki ilk hafta sert ve ödemlimiydi ? Marka mentor.

Resimlerini çok merak ettim hem aynı cc lerde olmuşuz hemde damla özelden resim gönderir misin bende gönderebilirim bir ay olacak benim de

Canım bende resim yok suan sargılıyım ama bayram donusu sabah randevum var . Cekicem mutlaka atarım eğer sende varsa atarsan cok sevinirim . Çok şiş ve gerginler suan .

Back