• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

Gecer kizlar merak etmeyin. Eger kasalti ise cok agrili bir ameliyat. 1 hafta sonra baya rahatlarsiniz. Daha sonra da her gecen gun iyi olacaksiniz. Hic anlatildigi gibi masum degil ne yazikki. Cokkk gecmis olsun.

Sagol canim 4 gunum daha var desene o zaman:(( zaman gecmiyor boyle bi turlu ama sabrediyorum yapicak bisey yok

Sırt agrısı narkozdan oluyo cnm biraz evde yürü ayakta dur saat başı yataga baglı kalma yoksa atlatamazsın. Şişkinlik oluyo malesef ödemler illet bisey ama oturunca onlarda gitmiyo. Biraz sabret ilaçlarını düzenli kullan.

Sırt agrısı narkozdan oluyo cnm biraz evde yürü ayakta dur saat başı yataga baglı kalma yoksa atlatamazsın. Şişkinlik oluyo malesef ödemler illet bisey ama oturunca onlarda gitmiyo. Biraz sabret ilaçlarını düzenli kullan.

Ya bide sag gogsumde arada batma seklinde bi agri oluyo hoplatiyo beni yerimden bu normalmidir??

Ya bide sag gogsumde arada batma seklinde bi agri oluyo hoplatiyo beni yerimden bu normalmidir??

Kasaltı olanlarda bu durum oluyo sanırım normalmiş ara ara batma elektrik çarpması gibi kramp gibi durumlar oluyomus ve normalmis. Ayakta nasılsın? Biraz dolaşabiliyomusun

Kasaltı olanlarda bu durum oluyo sanırım normalmiş ara ara batma elektrik çarpması gibi kramp gibi durumlar oluyomus ve normalmis. Ayakta nasılsın? Biraz dolaşabiliyomusun

Evet surekli kalkip geziyorum baya zorlaniyorum ama ayakta cok agri yapiyo

canım o korse feci bişey senin sporcu sütyenini niye giydirmediler benim hemen ameliyat sonrası giydirdi ömer bey.bandajların üzerinede korse yaptı yol gideceğim için ama gidince çıkar demeyi unutmuş ertesi gün gittiğimde aaa bunu çıkarsaydınya dedi :) onu kesip alınca oh be ben yaşıyormuşum dedim dünya varmış yani.diğer sıkıntılarına gelince o sırt ağrısını üzülerek söylüyorumki yatıp kalkmaların düzelene kadar çekeceksin hatta yarın dahada artıcak istediğin gibi yatamadığın için çileden çıkacaksın ama geçicek sabır canım.kendini iyi hissettiğin sürece kalk evde gezin kambur durmamaya gayret et dik yürü ve bol ama bol su iç.

canım o korse feci bişey senin sporcu sütyenini niye giydirmediler benim hemen ameliyat sonrası giydirdi ömer bey.bandajların üzerinede korse yaptı yol gideceğim için ama gidince çıkar demeyi unutmuş ertesi gün gittiğimde aaa bunu çıkarsaydınya dedi :) onu kesip alınca oh be ben yaşıyormuşum dedim dünya varmış yani.diğer sıkıntılarına gelince o sırt ağrısını üzülerek söylüyorumki yatıp kalkmaların düzelene kadar çekeceksin hatta yarın dahada artıcak istediğin gibi yatamadığın için çileden çıkacaksın ama geçicek sabır canım.kendini iyi hissettiğin sürece kalk evde gezin kambur durmamaya gayret et dik yürü ve bol ama bol su iç.

Canim bugun 4. Gunum dusun ben hala onunlayim tamami sarili mahvetti beni doktorum kanama riskini en aza indirmek icin yapmamiz lazim dedi cok rahatsiz bisey ins bugun pansumana gidicem cikarticak ama ilk defa dun gece ictigim agri kesici etki gosterdi gecirdi biraz agrilarimi cok mutlu oldum:)) ins bugun daha iyi olucam canim zaten sirt agrisi beni bitiriyo yururkende agrinin durumuna gore degisiyo bazen dik duramiyorum kambur yuruyorum:((

Evet surekli kalkip geziyorum baya zorlaniyorum ama ayakta cok agri yapiyo

Bu sırt agrısıyla yaşanmaz ben ilk günün gecesi acaba biraz uyuyabilirmiyim dedim gözleri kapadım 5dk sonra sırtımla belime feci bi agrı girdi bu arada benim refakatcimde yatti fln zar zor kalktım yataktan elimde su yürüyorum halim cok komik o geceyi dik oturarak biraz yürüyerek atlattım allahtan bitti sırt agrım. Tabi doktorda geldi bana agrı kesici yapın dedim dr bey anlattı tek tek sırt agrısının memelerle alakası olmadıgını, kendini yormadan biraz hareket et bol su iç dedi narkozu vücuttan atacam diye su wc yatak bunların arasında gittim geldim geçti seninkide biran önce gecer umarım

Bu sırt agrısıyla yaşanmaz ben ilk günün gecesi acaba biraz uyuyabilirmiyim dedim gözleri kapadım 5dk sonra sırtımla belime feci bi agrı girdi bu arada benim refakatcimde yatti fln zar zor kalktım yataktan elimde su yürüyorum halim cok komik o geceyi dik oturarak biraz yürüyerek atlattım allahtan bitti sırt agrım. Tabi doktorda geldi bana agrı kesici yapın dedim dr bey anlattı tek tek sırt agrısının memelerle alakası olmadıgını, kendini yormadan biraz hareket et bol su iç dedi narkozu vücuttan atacam diye su wc yatak bunların arasında gittim geldim geçti seninkide biran önce gecer umarım

Benim agrim bide surekli sirtustu yatmaktan oldu sanirim uyusuyo sanki sirtim cok rahatsiz bi durum cidden iskence gibi bende su iciyorum bol bol kas agrilarimda gecmedi henuz bu haftayi atlatsam rahatlicam ins

geçmiş olsun canım valla çok normal 1-2 hafta dayan benimde kalbime çok baskı yapıyodu ilk günler bişey oldu sanmıştım hatta ölüyorum zannettim.. 1.5 ay oldu kasaltı şimdi sanki hiç ameliyat olmamışım kadar rahatım dün gittim kontrole korseli sütyen ve bandajıda takmıyorum artık ama masajı sıklaştırdı hala sol göğsüm sağa göre şiş bende onu inmesini bekliyorum güzel ama zor bir süreç inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatırız

geçmiş olsun canım valla çok normal 1-2 hafta dayan benimde kalbime çok baskı yapıyodu ilk günler bişey oldu sanmıştım hatta ölüyorum zannettim.. 1.5 ay oldu kasaltı şimdi sanki hiç ameliyat olmamışım kadar rahatım dün gittim kontrole korseli sütyen ve bandajıda takmıyorum artık ama masajı sıklaştırdı hala sol göğsüm sağa göre şiş bende onu inmesini bekliyorum güzel ama zor bir süreç inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatırız

Sagol canim gercekten cok zahmetli bi surecmis ama sizlerin bu yorumlarini okudukca rahatliyorum demekki biraz daha sabretsem biseyim kalmicak:)) bana sporcu sutyeni daha bugun takildi suan hala agrim var kramp giriyor arada hatta:( benimde sol gogsum daha sis hatta ameliyattan once sol daha kucuktu simdi tam tersi oldu ins yakinda iner ikimizinkide canim

Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim

Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim

Canim benimkilerde suan istedigim gibi degiller cunku daha cok yeni zamanla yerine oturucaklarmis doktorumda oyle soyluyor kizlarda ayni seyi soyluyor suan bizim sadece biraz sabretmemiz lazim hic oyle dusunme. Sana kac cc kondu kasaltimi ustumu?

3.ayımın içerisindeyim. Gün gün hâlâ değişiyorlar. Biraz sabretmelisin, bir kaç ay sonra çok memnun olacağına eminim 😊
Geçmiş olsun

Cok sagol canim gercekten hic bitmicek gibi geliyor bana suan sirt agtisi eklendi bide kas agrisi yetmez gibi:(( hala korseliyim ins yarin pansuman yapilicak ve sporcu sutyenini giyince biraz diner agrilarim karnim midem feci sisti korseden galiba bu normalmi sendede oldumu??

Benimde mide ve karnım şişti hatta doktoruma tel açıp ağladım bu korse alttan midemi cok sıkmaya başladı diye ki nefes alamıyordum korsam değişti rahatladım, ne yazık ki var öyle bi durum biraz metanet gün be gün geçiyor hele de normal hayata dönünce biseycikler kalmıyor. Şimdi nasılsın ağrıların azaldı mı ?

Cnm ödemelerinin çabuk inmesi için bol bol kirazsapı alıp demle ama hazır değil aktardan alınmasını iste, cok hızlandırıyor ödemin kaybolmasını ben spor yaptıgım için ödemi çabuk atıp çabuk sonuc görmek için bunu yapmıştım, cok ile yarıyor :))

Benimde mide ve karnım şişti hatta doktoruma tel açıp ağladım bu korse alttan midemi cok sıkmaya başladı diye ki nefes alamıyordum korsam değişti rahatladım, ne yazık ki var öyle bi durum biraz metanet gün be gün geçiyor hele de normal hayata dönünce biseycikler kalmıyor. Şimdi nasılsın ağrıların azaldı mı ?

Sporcu sutyenine gecince agrilar azalir diye dusundum ama tersi oldu sol gogsum ve kolum cok agriyo ben ona kafayi takmisken simdide gogsumun ortasi inanilmaz agriyo sizce kotu bisymi bunlar yoksa normalmi?

Sporcu sutyenine gecince agrilar azalir diye dusundum ama tersi oldu sol gogsum ve kolum cok agriyo ben ona kafayi takmisken simdide gogsumun ortasi inanilmaz agriyo sizce kotu bisymi bunlar yoksa normalmi?

Gerginlikten ağrı yapıyordur belki, herkeste farklı ağrılar olabiliyor benim koluma vurmadı, göğüsümde de cok ağrı yoktu benim kas kesilmesinden ağrım vardı. Kol konusunda yanlış yönlendirmek istemem Cnm doktorun ile iletişime geçebiliyor musun belki muayene etmek ister seni..

sizdeki cesaret bendede olsa biraz:(((( ben dümdüzüm hiç göğüs yok. hani açıp muayne olmaya bile utanırım alay ederler diye. iyileşme süreci çokmu uzun

Back