Dumlupınar Üniversitesi DPÜ'lüler...

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer

Meslek Yüksek Okulu Muhasebe 2007 mezunuyum...
tüm Dpü'ye selam olsun...
burasıda bizim paylaşımınız olsun... turkbayragi

Canım bende Kütahyalıyım balıkesirde okudum tam tersi yani artık bundan sonra başarılar bize

Canım bende Kütahyalıyım balıkesirde okudum tam tersi yani artık bundan sonra başarılar bize

:1hug: çok güzel çok ilginç bir durum aslında değil mi?ben balıkesirden kütahya'ya okumak için gitmişim :) sizde kütahyada balıkesire okumak için gitmişsiniz :) kendinize çok iyi bakın :1hug: kütahya benim için çok önemli bir yer...

ben gediz deydim şaphane çok uzak değildi sanırım bana tam olarak ne tarafta kalıyordu?

ben gediz deydim şaphane çok uzak değildi sanırım bana tam olarak ne tarafta kalıyordu?

gediz şaphaneye çok yakın ben gedize gelir ordan şaphane otobüslerine binerdim arasında 30 dk var ya da yok :) gedizi bilirim...
benim okuduğum yer çok güçüktü gediz yanında şehir kalır :)

yok ya cok küçük bi yerdi.evet saphaneyi hatırlıyorum simava giderken miydi yanlış hatırlamıyosam

yok ya cok küçük bi yerdi.evet saphaneyi hatırlıyorum simava giderken miydi yanlış hatırlamıyosam

simava giderken bir yol ayrımı var...
şaphane'nin adı giriş var çıkış yok çünkü bir giriyorsunuz eğer o yol karla kaplı olursa çıkamıyorsunuz çünkü şaphane dağı arkada kocaman bir dağ dağların arasında bir vadi gibiydi...ne günler geçirdik ama unutulmuyor

yaa evet,ben ordayken her hafta okulu bırakıp eve dönerdim,gitmicem bi daha diee tuttururdum kaydirigubbakcemile3annem napar ne eder beni ikna eder geri yollardı.ama gel gör ki okul biteli kaç yıl oldu ama hala özlüyorum:sinifsinif:

bende :) sevmiyorum orayı derdim...
annemde kızlar okumalı eline bileziğini diplomanı almalı derdi...
sonra alıştım tabi...
ama unutulmuyor gerçekten...

bende dumlupınar 2008 mezunuyum kızlar hhemşirelikte memnun oldumm nöbetime ayrı bi hava geldi okuyunca:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…