Merhaba arkadaslar
Ben 6 yil kaynanamlan birlik yasiyorum beni cok seven Kayinbabam 4yil önce vefat etti
Kaynanam beni hic sevmezdi
Nisanliyken Ben onu cok seviyordum hep diyordum nasil tatli bir kaynanam var ama yanilmisim
1 yil sonra gercek yüzünü gördüm
Esim evin tek oglu ve Biz birlik yasiyoruz
Kaynanam ilen konusmuyoruz pek konussakta laf sokuyor hem yanlizken yapar bide misafir varken yani hergün
Ara sira tartisiyoruzda
Bi kac kere dedi bana burasi senin evin degil diye
Istedigim gibi dösememi birakmiyor
Artik Bende biktim
Bende isterim benim bir evim olsun güzelde döseyim evimi
Hep diyorum acaba nasil bir duygu insanin kendi bi evi olmasina
Esime söylüyorum annesi icin bana neler yaptigini ama isi ciddiye almiyor bissey yapmiyor bir cözüm bulamiyoruz bana hep diyor sabir et
Hergün basim agriyor bu konu yüzünden cünkü cok düsünüyorum
Okadar sey olduki hepsini yazarsam kitap cikar
Ben cok isterim ayri oturmayi ama bunu esim kabul etmez cünkü kabul etseydi coktan cikardik Bide inanman annesini yanliz birakmasini
Ben hep diyorum benim cektigimi baska biri cekseydi coktan ayrilirdi
Biliyorum tabi esimde arada kaliyor ama Bende artik dayanamiyorum
Bi yandanda diyorum kaynanami yanima alirim yaslidir diye ama o evini terk edip gelmez
Yanliz kalir koskocaman evde o yüzden pek inanmiyorum esim ayri ev tutugunu diye
Ne yapabilirim
Ben 6 yil kaynanamlan birlik yasiyorum beni cok seven Kayinbabam 4yil önce vefat etti
Kaynanam beni hic sevmezdi
Nisanliyken Ben onu cok seviyordum hep diyordum nasil tatli bir kaynanam var ama yanilmisim
1 yil sonra gercek yüzünü gördüm
Esim evin tek oglu ve Biz birlik yasiyoruz
Kaynanam ilen konusmuyoruz pek konussakta laf sokuyor hem yanlizken yapar bide misafir varken yani hergün
Ara sira tartisiyoruzda
Bi kac kere dedi bana burasi senin evin degil diye
Istedigim gibi dösememi birakmiyor
Artik Bende biktim
Bende isterim benim bir evim olsun güzelde döseyim evimi
Hep diyorum acaba nasil bir duygu insanin kendi bi evi olmasina
Esime söylüyorum annesi icin bana neler yaptigini ama isi ciddiye almiyor bissey yapmiyor bir cözüm bulamiyoruz bana hep diyor sabir et
Hergün basim agriyor bu konu yüzünden cünkü cok düsünüyorum
Okadar sey olduki hepsini yazarsam kitap cikar
Ben cok isterim ayri oturmayi ama bunu esim kabul etmez cünkü kabul etseydi coktan cikardik Bide inanman annesini yanliz birakmasini
Ben hep diyorum benim cektigimi baska biri cekseydi coktan ayrilirdi
Biliyorum tabi esimde arada kaliyor ama Bende artik dayanamiyorum
Bi yandanda diyorum kaynanami yanima alirim yaslidir diye ama o evini terk edip gelmez
Yanliz kalir koskocaman evde o yüzden pek inanmiyorum esim ayri ev tutugunu diye
Ne yapabilirim