mrb canım nasıl gidiyor express benim de 5.günüm ama hiç vermedim tam tersi aldım.acaba 6.gün nişastaları neler oluyor mesela bir adet saç böreği olurmuarkadaşlar cuma günü bi haftalık holywood diyetim bitiyor. uygulaması çok zor olduğu için express dukana geçmeyi olanlıyorum. holywooda göre daha az kilo verdiriyo ama daha doyurucu olduğu kesin. Başlamak isteyenleri beklerim :)
olmaz........yulaf kepeğinden yap ne yapacaksan....mrb canım nasıl gidiyor express benim de 5.günüm ama hiç vermedim tam tersi aldım.acaba 6.gün nişastaları neler oluyor mesela bir adet saç böreği olurmu
Merhaba canım bol eksiler :)Merhabalar express e dün başladım ve ilk gün 1.3 kg verdim.. klasik ilk protein günüİnsanı mutlu ediyo tabii. Daha önce dukan yapmıştım. Dukan normalden sonra express ilaç gibi geldi . Yarın 3. Günüm bakalım neler olcak
Merhaba diyete devam ediyo musunuz herkes diyete basliyorum die yazmış ama devamını getirebilen yok sanırımMerhaba canım bol eksiler :)
Ben de dün dukana başladım Cuma’ya kadar atak yapıp Cuma exprese geçmeyi planlıyorum:)
İlk gün 1.2 girmiş bugün sevgi kelebeği gibiydim :)
Öğle yemeğini atlamak zorunda kaldım ve başım agrıyor ama yılmak yok:)
Cuma sana katılabilirim ne zamana kadar yapacaksın expresi
Merhabalar, evet devam ediyorum bu üçüncü haftamMerhaba diyete devam ediyo musunuz herkes diyete basliyorum die yazmış ama devamını getirebilen yok sanırım
Bende pazartesi başlamayi dusunuyorum eslik edecek birilerini arıyorum
İyi vermişsın iz benimde adetim bitmek üzere pazartesi basliycam Ekspres e bende .. 66 civarı sanırım kilom hedefim 60 olmakMerhabalar, evet devam ediyorum bu üçüncü haftam
İlk 5 gün atak yaptım saf protein 6. Gğn sebze ekleyerek eksprese geçiş yaptım. Bir tur yaptım ekspresi bu ikinci tur.
Toplamda 3.3 kilo verdim 60.0 oldum yani
Eşlik ederseniz mutlu olurum elbette, hoşgeldin
Siz de verirsiniz İnan’ın yeter ki, ben yarın İsveç diyetine geçmeyi düşünüyorum 13 gün dişimi sıkıp sonuca bakıcam belki buraya tekrar gelirimİyi vermişsın iz benimde adetim bitmek üzere pazartesi basliycam Ekspres e bende .. 66 civarı sanırım kilom hedefim 60 olmak
Başarılar dilerim ilk gün 1 kilo giderGünaydınlar bugün eksprese başladım 1.günüm sabah tartildim 65.800 gr geldim bakalım ne kadar gidecek
Maşallah canım tebrik ederim, protein diyetinde işk gün çok güzel oluyor sonuçGünaydın bu sabah tartildim 64.0 geldim 1800 gitmiş bir günde tabi bu ödem yinede Çok mutlu oldum
Hmm olabikir haklisiniz bakalım iki hafta dnemek istiyorum sonuca göre degistiririmMaşallah canım tebrik ederim, protein diyetinde işk gün çok güzel oluyor sonuç
Bir hafta güzel verirsin ama sonra istersen başka diyet yap çünkü ben ikinci turda sadece 200 gram verebildim.
Bünyeye göre değişir tabi ama vücudu şaşırtmak lazım, vücut diyet tarzına alışınca gitmiyo kilo
Dene tabi bünyeye göre fark olabilir illa kiHmm olabikir haklisiniz bakalım iki hafta dnemek istiyorum sonuca göre degistiririm
Siz suan bıraktiniz mi ekspresi gerçi kilonun az sizin
Şuan kaç kilosun kaç gün isvec diyetiDene tabi bünyeye göre fark olabilir illa ki
Ben 5 gün atak sonra iki kere ekspres yaptım
İkinci turda hiç veremedim sadece 200 grm gitti.
O yüzden İsveç diyetine geçtim canım bugün 3. Günüm