Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

:44::44::44:Nerdesiniz kızlar.Bir yarışımız vardı devam eden hiçbiriniz bildirim yapmamışsınız

sevgili lisabella sanırım bu yarışı bayramdan sonra başlatmak daha iyi olacak, oruçtu bayramdı derken tam konsantre olamıyor insan, eee bayramdan sonra az biraz artıyı gören silkelenip daha sıkı sarılır diye düşünüyorum. ptesi yuet dışına çıkıcam 9 günlük ve bu 9 günde elimden geldiği kadar dikkat edicem ama 1 kaşık da olsa tadına bakacağım şeyler de oluacaktır diye düşünüyorum.

evet canım,bende senin gibi düşünüyorum.Tatıller,ramazan,bayram kimseler uğramıyor pek doğal olarak.Sanada iyi tatiller canım güçlendirme şeklini uygulayabilirsen bu 9 günlük süreçte kilo almadan geri dönersin.öpüyorum

Dukan ile 17 kilo verdim ve geri almadım.Ama sonuna kadar gittim.Hayatımda ilk defa dietten sonra kilo almadım.Ocak ayından beri aynı sayılırım.Ramazanda bir bir kaç aldım az dikkatle geri verdim.Tavsiye ediyorum şiddetle)()))

Lamiacigim biliyorum seni iyi kilo verdin vede oldukca iradeli bir dukancisin arkadasim.umarim hayatin boyunca bir daha asla kilo problemi yasamazsin

Selam kızlar!
Güncel: 71,7 kg
Not:geçen hafta bildirim yapamamıştım. En son 2 hafta önce 73,5 kgdım. Allah bereket versin 😃 mutlu bayramlar!

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,3
Geçen haftaki kilo :99,7
Fark:0,400
Toplam Fark:14,700

ilk bildirimde benden olsun yaptığım 2 günlük kaçamağın bedelini bu şekilde ödedim.pazartesi tartıldığımda 101,3 çıkmıştım yine 4 günlük süreçte 2 kg vermişim 5+5 işe yaradı ama bırakmıycam ve bir daha kaçamakta yapmıycam gerçi dün akşam hazır köfte aldım kasaptan içinde azıcık ekmek varmış gerçi 5 tane yedim ama pişmanım ((

Herkese merhabalar,

Yazdı, tatildi, bayramdı derken kendimi saldım. Toparlanmaya çalışıyorum.

72.8 bugünkü kilom. Dukana başladığım noktadayım nerdeyse(

en de katılabılırmıym.. :) suan atak evresındeyım 70le basladım suan 68.6 yım.. seyıre 2gun sonra gecıyorum

merhaba sevgili dukancılar.ben de bir dukansever olarak aranıza katılmak istiyorum..bundan 1,5 sene önce dukanla 18 kilo verdim.sonra zayıflamış olmanın ve gelen övgülerin şımarıklığıyla yarım bırakıp hiç ama hiç dikkat etmeyerek 7 kilosunu geri aldım 1buçuk senede.. artık canıma tak etti ve bu kez inşallah bırakmamaya söz vererek yeniden başladım..atak bitti ve bu sabah 70,9 kilo ile uyandım..5 gün atak yaptım,2 gündür seyirdeyim.kabul ederseniz yarışa ben de katılmak istiyorum.hedefim haftada 1,5 kilo vererek kurbana kadar 59 olmak...bide şu gülümsemeleri nasıl koyduğunuzu bulsam tam olacak :)))

başlangıç tarihi:11.08.2013
başlangıç kilo:73,6
güncel kilo:70,9
boy:1.67

HAYDİ BİSMİLLAH

sanırım ilgili kişi lisabella arkadaşımız.cevap bekliyorum lisabellacım nooolllluuuurrrrr kabul edin beni de

kaldığımız yerden devam edelim ilk bildirimde yine benden olsun.

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,9
Geçen haftaki kilo :99,3
Fark:+ 0,600
Toplam Fark:14,100

başlangıç kilo:73.6
geçen hafta:71
güncel:70.6
fark:0.4
toplam fark:3
boy:1.67

şekercim lisam atak evresindekileri yarışa kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. çünkü seyirde atak gibi kilolar verilmiyor adil olanı da bu sanırım :) seyirdeysen mutlaka alır listeye bir taneciğimizdir o bizim. gönlü kendi çoooook güzeldir.

ayyy ben buraya da bildirim yapacadııım..
ah mesube aahh sana daldım atladım :)))

geçen hafta 59.8
güncel 59.5

lisam canım arkadaşım ellerine sağlık gülüm..

Yarış konusunda kararsızım hala yeterli sayıya ulaşamıyoruz bir türlü.Çok istememe rağmen çoğunluk sağlayamadık .Bakalım eğer bugün yeterli olursa sayımız yarışalıııııım

Janıııım ,şımartıyorsun beni:78::78::78:sende benim güzel ,marifetli,yardımsever .....arkadaşımsın

Lisaaam biz bize de yeteriz... şimdiden 5 kişi olduk bile..

72,4 ile aranızdayım ben de:) 10 gün dışımı sıkacağım, kaçamaksız devam edeceğimmm. yağsız peynir bulamazsam onu bile yemeyip yumurtayla kahvaltı edeceğim haftasonu :))

10 gün sonunda dukan bana eksilerle mükafatımı verecek inanıyorum ki:)) 69'u görmeliyim yaz bitmeden:))

her gün 1 saat yürüyüş, yeşilçaylar, bol su ve dukanla 8 günde 2 kg verirsem ne mutlu bana:)) umarım gider bu piss yağlı iğrenç kilolar:))
eylüle 69'la başlayıp sonbaharı bitirmeden 58 60 olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…