Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2 rakamlı kilolarıma dönsem atağı bırakıcamda hala 3 rakamlılar başımın belası olduğundan aranıza katılamıyorum( birde bu kaçamak işi benim işimi bozuyo sanırım
( kaçamak yapmamanın sırrını bana verebilirmisiniz?en kısa zamanda yarışa katılmak istiyorum bende :)))
Canım benim anlamadığım birşey var sen biraz anlatsana bana.ben tatıldeyken başladın sanırım dukana.kılon kaç ,test sonucu sana ne kadar atak önerdi,şu an atağın kaçıncı gunundesın,hedef kılon ne bunları rıca etsem bir söylermısın.bır yerde bir hata var.kaçamak yapmamanın sırrı ise diyete başlarken ben artık yeterınce yediğim için bu hale geldim artık zayıflayıp sağlıklı zayıf bir hatun olacağım vee diyete başlıyorum hiç bir güç kuvvet beni tutamaz diye düşünüp başladığında çokta kolay kaçamak yapmıyorsun.düşün yıllarca yedık kıloları aldık sonra bir diyete başladık ve o diyette kaçamak diye bir şeyı kabul etmiyor ve sana diyorkı bir süre bazı şeyleri senden alıyorum yemeyeceksın sonra istedıgın kıloya indiğinde onları sana gerı verecegim.dayanman gereken sadece bir sure ve sonrasında özgursun.ve butun bunlar senın iyiliğin için senın için![]()
lisam ya valla bayıloyorum sana..birtanesin birtaneeeenasıl ilgili nasıl saygılı nasıl sabırlı... muhteşemsin
![]()
:78::78::78:canım hepimiz muhteşemiz demi ama:13:
bu yola başkoyduk dermişim
dur sanada soracaklarım vardı ne yaptın ne ettın dıye özelden bi mesaj atayım sana
![]()
Canım benim anlamadığım birşey var sen biraz anlatsana bana.ben tatıldeyken başladın sanırım dukana.kılon kaç ,test sonucu sana ne kadar atak önerdi,şu an atağın kaçıncı gunundesın,hedef kılon ne bunları rıca etsem bir söylermısın.bır yerde bir hata var.kaçamak yapmamanın sırrı ise diyete başlarken ben artık yeterınce yediğim için bu hale geldim artık zayıflayıp sağlıklı zayıf bir hatun olacağım vee diyete başlıyorum hiç bir güç kuvvet beni tutamaz diye düşünüp başladığında çokta kolay kaçamak yapmıyorsun.düşün yıllarca yedık kıloları aldık sonra bir diyete başladık ve o diyette kaçamak diye bir şeyı kabul etmiyor ve sana diyorkı bir süre bazı şeyleri senden alıyorum yemeyeceksın sonra istedıgın kıloya indiğinde onları sana gerı verecegim.dayanman gereken sadece bir sure ve sonrasında özgursun.ve butun bunlar senın iyiliğin için senın için![]()
öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. benim 8 aylık bebeğim var 6 aydan sonra emmeyi bıraktı ve bende kilo verme derdim başladı.evlendiğimde 75 kiloydum boyum bu arada 176 cm bana o 75 kilo normal duruyodu asla sıska biri olmadım zaten:)çok derine inmek gerekirse o 75 kiloyada gençlikte olan 103 kg den inildi:)evlendikten sonra nedense kilo almaya başladım sanırım hareketsizlikten 15 kilo falan aldım;(bu sırada dukan diyetini duydum başladım daha atak bitmeden hamile oldugumu öğrendim.anlıycan 90 kilo ile hamile kaldım ve 115 kilo ile doğuma girdim. 2 aydır dukan yapmaya çalışıyorum tabiki 10 gün atak yapmam gerekiyor bir türlü kaçamaklardan yapamadım ama 7 kilo falan verdim bu sabah 103 kg çıktım artık kaçamak yapmak istemiyorum ama engelde olamıyorum bu ayki yarışıda kaçırmışım belki beni bağlardı. tekrar çok teşekkür ederim.
Bebeğini Allah sana bagışlasın canımilki zaten tam dükan sayılmamış çünkü atakta hamile kaldıgını öğrenmiş ve bırakmışsın.Şimdiye gelecek olursak 2 aydır dukan yapmaya çalışmakta dukan değil aslında.Şimdi öncelikle kilo vermeye karar vermiş ve dukan diyetını araştırıp sana en uygun dıyet olduguna karar vermişsin.buraya kadar hersey güzel.bundan sonra yapman gerekenler ise şöyle öncelikle diyeti çok iyi anlaman gerekiyor.mantıgını çözmen gerekıyor diyetın bunun içinde kitabı çok iyi okumak gerekıyor.kıtabı okuduktan sonra hazır olmak çok önemli bir diyete başlayabilmek için çünkü eger yeterınce hazır değilsen işte bahsettiğin o kaçamaklar o yüzden yapılıyor.dukan diyetı 4 aşamalı bir diyet ve başarılı olmak istiyorsan bu 4 evreyı senden istenıldıgı şekılde tamamlaman gerekıyor.2 aydır dukan yapmaya çalışıyorum diye birşey asla kabul etmiyorum.calışmak değil yapıyorum olacak doğrusu,testını yaptıktan sonra sana verılen atak suresını oldugu gibi uygulaman vede akabinde seyıre gecip asıl kıloları orda vermen sonrada güçlendirmeyle kılonu sabitlemen sonrada ömür boyu koruma ılede koruman gerekıyor,sen yanlış şeyler yapıyorsun bu sekılde yaptıgın dukanda olmaz verdıgın kılolarda kalıcı olmaz.kaçamak diyorsun senı kaçamağa ıten seyler neler bunları bul öncelıkle.dukan dıyetı sayısız tarıfle sana birçok seyı yeme ımkanı sunan bır dıyet.eger zaafın tatlılaraysa dukana uygun tatlılaraysa dukana uygun tatlılar yaparsın .yada herneye karşı koyamıyosan onu dukana uygun sekılde tuketırsın.bırde bu dıyetın güzel bır yanı sınırsız yeme hakkı vermesı.senın için neler yapabilirız bu durumda sırayla gidelım.öncelıkle sana verecegım ıkı lınkı okumanı istiyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/622552-dukan-diyeti-nedir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html
bu ıkı konuyu okuyup bu şekılde hazırlanmanı tavsıye ediyorum.ondan sonra bizi deneyımlerımızı paylaştığımız şu lınkten takıp edebilir ,sorularını sorabilirsın.yarışma içinse herya düzenledığimiz bir yarış ve önümüzdekı yarışta tam anlamıyla dukana başlayıp atagını bitirip katılabilirsin sende.kolay gelsın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
çok ilgilisin gerçekten kimse kimseyle bu kadar ilgilenmez.kitabımı daha gecen sene almıştım zaten okumadım arkadaşıma verdim anladı?m çünkü mantığını.aslında yapabilirim kaçamak falan olmadan ama dediğin gibi önce kafada bitirmek gerekiyor.senin gibi ilgili arkadaşı olursa insanın yapamıycak bişey yok birdahaki yarışta aranızdayım bende o zaman:)ağustosun son haftasımı başlıyo?
Yardımcı olmaya çalışıyorum.Kıtap okunmadan bu diyet yapılmaz bunu lütfen anlayın.Diyetin kuralları ,kaçamaklarla ilgili bilgiler hepsi kitapta yazıyor.Okuyunca daha iradeli başlayacaksınız emin olun.bizim burda yardımımız bir yere kadar ama detaylar herşey orda.Alın arkadaştan kitabınızı ve başlayıp okuyun.Mantığını anladım demekle olmaz.verdiğim lınklere mutlaka gözat .Bundan sonrada eğer sorularınız olursa deneyimler topiğinde sorun ordan cevaplayayım.Burası yarış topiği.Yarışa katılırsınız tabiki ama önemli olan doğru şekilde diyete başlamak ve uygulamak.
Güncel kilo:86Ben de varım.
Güncel kilo:86.1
Dün bildirimimi 86.1 kilo ile yapmıştım ama bugün 84.9 çıktım.Regl dönemim bitti ve ödem attım sanırım,çok mutlu oldumGüncel kilo:86
Hem regl dönemimdeyim,hem de sebzenin ardı tartıldım ondan sonuç bu hafta 100 gr gözüküyor ama haftaya bi atar yapıcam![]()
Dün bildirimimi 86.1 kilo ile yapmıştım ama bugün 84.9 çıktım.Regl dönemim bitti ve ödem attım sanırım,çok mutlu oldum![]()