Canım çok teşekkür ederimCanııım çok sevindim senin adına.süpeeer
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederimCanııım çok sevindim senin adına.süpeeer
![]()
:44::44::44:Nerdesiniz kızlar.Bir yarışımız vardı devam eden hiçbiriniz bildirim yapmamışsınız![]()
sevgili lisabella sanırım bu yarışı bayramdan sonra başlatmak daha iyi olacak, oruçtu bayramdı derken tam konsantre olamıyor insan, eee bayramdan sonra az biraz artıyı gören silkelenip daha sıkı sarılır diye düşünüyorum. ptesi yuet dışına çıkıcam 9 günlük ve bu 9 günde elimden geldiği kadar dikkat edicem ama 1 kaşık da olsa tadına bakacağım şeyler de oluacaktır diye düşünüyorum.
Canım benim anlamadığım birşey var sen biraz anlatsana bana.ben tatıldeyken başladın sanırım dukana.kılon kaç ,test sonucu sana ne kadar atak önerdi,şu an atağın kaçıncı gunundesın,hedef kılon ne bunları rıca etsem bir söylermısın.bır yerde bir hata var.kaçamak yapmamanın sırrı ise diyete başlarken ben artık yeterınce yediğim için bu hale geldim artık zayıflayıp sağlıklı zayıf bir hatun olacağım vee diyete başlıyorum hiç bir güç kuvvet beni tutamaz diye düşünüp başladığında çokta kolay kaçamak yapmıyorsun.düşün yıllarca yedık kıloları aldık sonra bir diyete başladık ve o diyette kaçamak diye bir şeyı kabul etmiyor ve sana diyorkı bir süre bazı şeyleri senden alıyorum yemeyeceksın sonra istedıgın kıloya indiğinde onları sana gerı verecegim.dayanman gereken sadece bir sure ve sonrasında özgursun.ve butun bunlar senın iyiliğin için senın için![]()
Lamiacigim biliyorum seni iyi kilo verdin vede oldukca iradeli bir dukancisin arkadasim.umarim hayatin boyunca bir daha asla kilo problemi yasamazsinDukan ile 17 kilo verdim ve geri almadım.Ama sonuna kadar gittim.Hayatımda ilk defa dietten sonra kilo almadım.Ocak ayından beri aynı sayılırım.Ramazanda bir bir kaç aldım az dikkatle geri verdim.Tavsiye ediyorum şiddetle)()))
başlangıç kilo:73.6
geçen hafta:71
güncel:70.6
fark:0.4
toplam fark:3
boy:1.67
![]()
![]()
![]()
şekercim lisam atak evresindekileri yarışa kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. çünkü seyirde atak gibi kilolar verilmiyor adil olanı da bu sanırım :) seyirdeysen mutlaka alır listeyebir taneciğimizdir o bizim. gönlü kendi çoooook güzeldir.
![]()