hande cim söyleyeceğim ama sen yurtta biraz zor yaparsın yurtta ne yesen kesinlikle yağ vardır içinde. istediğini de pişiremezsin. ama apart tarzı bi yerdeysen mutfağın varsa o başka . ben son 10 sayfayı falan okursan hemen hemen hergün yediğimi yazdım diye hatırlıyorum.
kahvaltıda favori yemeğim yağsız tavada yapılmış çılbırdı.
akşamlarıda hep tost makinesinin üstünde et kızarttım. ilk gün balık, sonra tavuk, sonra kırmızı et döner tarzında yaptım baharatla tost mak pişirip üstüne yağsız yoğurt döktüm, sonraki gün tavuk göğsü yedim baharatlı yine aynı şekilde pişirdim. bu akşamda kırmızı et var misafirim var. onlarada eti aynı şekilde yağsız pişireceğim yanına pilavla çorba yapacağım aama ben sadece et ve yoğurt yiyeceğim ttatlıda yaptım ama yemeyeceğim inşallah
yok yok yemem
öğlenleri akşamdan kalan et varsa onları yedim 0 yağlı süt içtim. öyle böyle geçti 5 gün bu son günüm.
haa dün bide çorba yaptım. telşehriye çorbası. normalde önce yağda salçayı kavururdum ama diyet olunca öyle yapmadım.
sıcak suyu koydum tencereye içine kaşığın ucuyla azıcık salça attım salça suda eridi . tat versin diye yarım paket tavuk bulyon attım aslında yasaktır ama tadı olmazdı o zaman bide yarım attım bişey olmamıştır inşallah. neyse sonra bi ölçek şehriye attım içine az yani. pişince nane pul biber attım. eşim şehriyeli içti bende üstündeki su kısmını içtim . baya güzeldi fark yoktu hoşuma gitti. hatta sabahta kahvaltıda yine ondan içtim. tavsiye ederim tok tutuyor yanında da tavuk göğsü vardı baharatlı. ah yarın olsa da sebzelere başlasam.
simla diye bi arkadaşın blogunda paylaştığı patlıcan cipsini merak ediyorum. patlıcana bayılırım hemen yapacağım yarın yoğurtla güzel olur herhalde. seçenekler çoğaldı artık yeni başlayan arkadaşlar dayanın 5 gün çabuk geçiyor sonra rahatlıyacaksınız.
ben 1 yıllık evliyim çocuk planları yapmadan önce vermem gerekiyor bu kiloları
herkese başarılar